Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Velice neobvykle ... aspon ze to bude zdarma , DiCE vemte si priklad
-
nakonec z toho udělaj ještě MMO.. sry ale ne, řikal jsem si, že tenhle modul, zaplatit předem za early acces mi moc nevoní a dobře jsem udělal.
-
-
Vysvětli proč pls, chci to vědět (tohle není provokace, mě to fakt zajímá). SP je absolutně podružný, nejvíce lidí to totiž koupí kvůli MP a tudíž se MP dělá primárně. U jiných "AAA" her se dělá SP taky jako doplněk, akorát tam je to prostě epický blockbuster z hollywoodu, ale MP je polovičatý, se spoustou placeného obsahu "navíc". Mě osobně vyhovuje přístup BI než jiných vydavatelů :)
-
-
Abych si zastřílel s ostatními, pustím mp nějakýho "jednoduššího titulu". Od ARMy očekávám především propracovanou kampaň a editor. Jistě patřím mezi menšinu, protože novodobý trend prostě káže, že mp je to hlavní, přičemž tyhle tituly (značky).. kde začínaly? Ano, z naprosté většiny stavěly na kampani a obsahovaly pouze kampaň. OF, klasika všech klasik, díky moderům nesmrtelná záležitost.. i bez MP! Ovšem zahrát si kampaň kooperativně, proč ne!
Tak asi proto si toto pořídím, až ve hře bude plnohodnotná kampaň, protože v ARMě fakt nepotřebuju MP. Netvrdím, že hra nemá obsahovat MP, to ano, jen ať ho má, ale kampaň tam prostě být musí. Série od Bohemky pokaždé dokázala pohltit příběhem a jeho zpracováním v otevřeném světě. O realismu a vojenské technice netřeba mluvit. Ty byly vždy výborné a řemeslně skvěle odvedené. Člověk jim pak rád odpouštěl řadu bugů a dalších chyb. -
-
aha, dík za vysvětlení :) mimochodem za 25€ček (alfa) si klidně počkám i do příštího roku :D
-
-
:DDDDDD ... i za "jenom" 25e mam poněkud vyšší nároky, protože si peníze vydělávám. Nebudu kupovat "mp demo", ptže stojí "jenom" nějakých 6 kil.
-
-
Ty kupuješ hru ve vývoji, za 25€ dostaneš přístup k "demu" (co je větší než některé full hry) a pak teda dostaneš plnou hru zdarma (ano ZDARMA, jelikož podle tvého úsudku platíě za to demo ;)), na tom teda nevidím nic špatného, já sem momentálně bez práce a mám jen celoroční brigádu za litr/měsíc a i tak, když si chci tu hru zahrát dám radši 25€ teď než 50-60€ potom, ne ?
(navíc s tou tunou her co má vyjít do konce roku pochybuju, že se k Armě dostanu do Vánoc :D)
Tvůj důvod fakt nechápu, vyděláváš si a utrácíš za důležitější věci to beru, ale pak zaplatíš teda plnou pálku za tu armu ? to mi hlava prostě nebere
-
-
-
-
-
-
a od zejtra uz nehraju *10* a na celej herni prumysl seru,,,,,,,,,,,,,,,,,,, *16* a od ted se uz budu věnovat jen sve pritelkyni,,,,,,hehe ta budu mit radost a vynášet BIstudio do nebes a ja jim budu aspoň za todle vdecnej,,,,, *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
FUCK BIs,,,FUCK STEAM *1* *1* *1* *1* *1* -
-
hm myslím že tvoje ruka to už pochopila hned jak sis přečetl nadpis
-
-
Asi jsem do toho vložil moc velké naděje a těšení.Pro mne zklamání.Asi zrušim předobjednávku a počkám co zarok na to vyjde v celé krabici?
-
-
za co mínuska za svůj osobní postoj??
-
-
Asi za blbost, pokud opravdu chceš ARMU jen kvůli kampani, tak to neni hra pro tebe.
-
-
nevyjde v krabici.
-
-
Podle mne vyjde... ale bude v ní steam kód *4*
-
-
si delas prdel,,,,FUCK STEAM,,,,,,,,,, *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* takze se nevyplati ani cekat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Si to sosni z warezu, steam nepotrebujes, a dost pravdepodobne ti to pojede lip, nez orig, protoze to bude vykosteno o ruzne "ficury", ktere tam narozdil od kampane jiste pridat neopomenou.
-
-
Dost pravděpodobně to nepojede líp než origo, plácáš nesmysly a vůbec neznáš problematiku ochrany EXE v Arma sérii ;)
-
-
Prober se... to bylo avizováno už v únoru... http://www.arma3.com/news/arma-3-will-be-steam-exclusive
-
-
-
-
-
Ja musim rict ze radsi plnohodnotnou kampan nez posunout datum vydani, prece jenom ... vsichni vime jak to bylo s Armou (se vsema Armama) a jeji kampani, kdy si spousta lidi stezovala ze je plna bugu :)
A je fajn ze to oznamili a rekli na plnou hubu jak to je. Ikdyz musim rici ze si hru koupim az bude aspon prvni cast kampane venku :D Ale proc ne ... ja si pockam a ti co chcou hrat multak, si koupi hru a kampan pak dostanou jako bonus :) -
-
"Ja musim rict ze radsi plnohodnotnou kampan nez posunout datum vydani"
nerozumim reci tveho kmene -
Vsak mohli pokracovat v beta testu do doby, nez by kampan byla plnohodnotna a bez chyb. Myslim, ze tech par mesicu pockat navic na oficialni hru, by uz nebyl takovy problem s betou. *3*
-
-
No tady bych to asi videl na stret zajmu co se tyce Steam Early Access ... tak mozna proto.
-
-
-
Proč ne.... Češi jsou zvyklí kupovat nedodělané věci a ani neceknou
-
-
Celý svět je na to zvyklý *1* Ale víc by mě zajímalo, jestli na to nadává taky tak moc jako my!
-
-
Mohl bys uvest priklady se srovnatelnou cenou? Tim myslim chybejici kampan, opakovane odkladani, bugy, atd. Dekuji.
-
-
Mylím nedodělané věci obecně, resp. dnešní trend poloher za plnou cenu. *7*
-
-
Ano pokud jsi nikdy neopustil hranice naší vlasti tak celý svět.. :) Češi nadávají, ale druhej den si to koupí znova :)
-
-
-
Tohle je ještě dobry, prijde doba kdy vyjde hra kde hlavni featura bude editor aby si to hraci dodelali sami, samo bude za plnou cenu. Driv když nebyl internet tak rozsirenej by si tohle nikdo nedovolil, protože by na tom prodelal, ale diky internetu se ted kazdej tvari ze je vlastne ok vydat nehotovou/zabugovanou hru, vzdyt se nic nedeje, kupte za plnou cenu mi to do roka doděláme a pak vam ty zbyly kousky za par euro prodáme.
Hru kde není kampan, a je hotova jen z pulky bych si vzivote nekoupil ani když je ceska.Doufam ze jim to neprojde. -
-
asi tak *1* *1* *1* *1*
-
-
No jasne, nepamatuju se ze by v době kdy hry vychazeli jen krabicove vysla nejaka nedodelana nebo nehratelne zabugovana hra (mozna jich par bylo ale daly by se spočítat na prstech jedny ruky). Hry vychazeli dodelany a každý studio si davalo velkej pozor na to aby tam bylo minimum bugu, protože jinak by to neprodali. dnesni berlička internetu svadi k lajdactvi a ojebavani zakazniku, a lidi uz jsou tak zpitomely ze se tvarej ze to je v poradku.
-
-
-
Tohle zní jako opravdu špatný nápad...O_O
-
já třeba hraju ARMA hlavně kvůli multiplayeru, tak kampaň chvíli oželím
-
Este jednu poznamku si neodpustim. Fakt by ma zaujimalo co za tym je, respektive to klasicke kto za to moze. Ci je to viac zalezitost nezvladnuteho managementu, ako to s oblubou hodnoti Vavra, ze je vo velkom pocte vecsich studii bordel, lava ruka nevie co robi prava a rozhoduje sa podla vetra. Alebo to ma na svedomi skor neschopnost ludi, tj. lepia otrasny fujtajbl kod, grafici prave objavili extrude v Maxe a designer je nadseny z toho ze prave vysadil prvy strom ehm :-).
-
-
Můžou za to Joris-Jan van 't Land a Jay Crowe *4*
-