Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Máte asi pravdu... tohle jim nesmí projít... co kdyby je ještě napadlo vydávat a prodávat jednotlivé části kampaně postupně? Jako epizody? Takovou hru by si přece nikdy nikdo nekoupil a nikdy nikdo by ji nemohl hodnotit dobře!!! Porušuje to všechna pravidla hry ze "starých dobrých časů"TM. Hra prostě musí vyjít naráz se vším všudy na 20 CD (DVD jsou mor), hlavně musí mít pořádnou dlouhou nelineární kampaň a vše musí být bez bugů (staré dobré hry je nikdy neměly, to je mor, co nastal až teď). *5*
-
-
ty ses debil,,,,,dřív si to nikdo nedovolil protože jak je napsano nize net nebyl tak rozsirenej takze nikdo nevydaval hru s tim ze az ji prodaj tak ji dodelaj,,,,,,,,,ty to fakt nevis ten vyjeb s nama s hracema,,,,,,, *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* tydle novoty se me teda fakt nelibej *16* *16* *16* *16*
-
-
Prosím, ušetři svět svého písemného projevu, bude mu lépe (světu, ne projevu)
-
My hráči? S vámi rozhodně v jednom pytli nejsem a nechci být *5*
-
-
pokud nejses hrac a nechces bejt hracem army tak co tu ku.va obhajujes????ses nakej jejich agent abys tady spehoval a hajil je na forech??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* doufam ze si to ho.no který vam spadlo od nich na hlavu poradne rozmazete po ksifte *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Když dva dělají totéž, není to totéž
-
-
-
-
Ále, nikdo nic nemusí, ale taky ať se nikdo nediví, že ho zákazníci těžce fáknou.
Budu jedině rád, pokud se budu mýlit, nicméně už tahle vlna nevole naznačuje, že košér to hlediska zájmů vývojáře ani zákazníka není, a to přestože se nikdo nikomu nesnaží vytrhnout židli zpod <>prdele. -
-
vlna nevole? Pár haterů nic nemění. Možná se po vydání první části objeví pozitivní hodnocení hodnocení kampaně a na tohle vše se rychle zapomene. Kdo ví? Věšteckou kouli mám v opravně.
-
-
to bych byl jedině rád!
-
-
-
Kámo ty jseš úplně mimo *7* mícháš jablka s hruškamy
-
-
Jo i ty jablka a hrušky nejsou dnes, co byly dříve *5*
-
-
hmmm nejsou stojí to za hovnoo jablka jsou šlechtěním čím dál tím víc sladší a sladší už teď kazí zuby..
-
-
-
-
nic novyho. BIS zase nestiha odscriptovat kampan. Kdyz si nekdo zaklada na tom, ze sniper musi jit z mista a do bodu b, kde ma byt zastrelen hracem, at se nedivi. Napr diky tomuto jejich pristupu se sniper zasekaval kde mohl. Normalni clovek by ho vyspavnoval a hotovo.
-
Jediné co čekám je tradičně zabugovaná, rozšířená a přebalovaná Arma 1, kdy každý další díl je rovnou na nakupování PC, které není ještě ani na trhu. Když si vzpomenu na totálně zabugovanou(nedohratelnou) kampaň z Armi 1 tak je vlastně jedno, že tam nebude. Dodnes Armu 1 považuju za peníze vyhozené oknem. Tohle je opravdu jen komunitní záležitost, kde jim fandové odpustí ty kopance. Pro běžného hráče má smysl kupovat za dva roky až komunita dotvoří teprve hry a budou patche.
-
-
A není právě změna v postupném vydávání (alfa, beta) a ladění obsahu za pomoci komunity, pro Bohemku cestou, jak z toho ven?
-
-
Neříkejte mi, že neviděli v těch předešlích dílech ty bugy. To by jim popsal i ten největší testerjouda(na to není potřeba komunita). Já jsem měl zkušenost s jednotkou Army, nebylo to dobré. Demo z dvojky se trhalo na docela slušné mašině, to už jsem ani nekupoval. A teď u třetího dílu už není ani kampaň. Kdyby ohlásili - jsme jen multiplayer - budiž ale slibovat "Časem kampaň dodáme". Z mého pohledu běžného hráče to už je nezajímavé s ohledem na předešlé zkušenosti a vypuštění singlu(si říkám jaký asi bude? Když to působí jako dodělávanej produkt). První Flashpoint jsem si projel několikrát a samozřejmě koupil ale od té doby se to převrátilo jen na komunitu(multiplayer), spousty chyb, krvavé nároky a mne to míjí. A to je škoda i pro Bohemku.
-
Jo to je taky super, používat platici zakazniky jako betatestery..ona většina lidi nemá nic jiného lepšího na praci nez nekomu zadara testovat hru:)
-
-
Zadara to není... dostáváš slevu, že? Nicméně evidentně s tímto modelem hodně lidí problém nemá. Alespoň dle žebříčku prodejů od dubna. A kdo jo, tak si holt počká a připlatí? Win-win?
-
-
Jo diky internetu se zavedlo plno modelu který lidem nevadi, co jim taky zbejva zejo. neboj oni to casem zavedou i na realny věci jako auta a jidlo, koupis auto bez kol a počkáš si mesic az ti kola daji, a pak si taky koupis zivou kravu dostanes kudlu a porazis si ji sam:)
Az se to tak zavede, tak to taky nikomu neprijde divny ze dřív byly auta s kolama a maso v krame v mrazaku. Lidi budou vlastne spokojeny jak se muzou účastnit procesu kterého předtím byli usetreny:) -
-
Mě napadají další profese...
-
to chápu, ale obecne jsou dve největší skupiny lidi kteří lidem bez ostychu prodavaj smejd, vyvojari softwaru a vietnamci a oboum to z nejakyho me neznamyho duvodu prochazi.
-
Ok, přiznávám, že mě globální pohled v tomto případě nezajímá a neberu na něj ohled.
-
přiznávám ze me o Armu ani tak moc nejde, spis o celkovy stav a o to ze takových pripadu jsou desitky a vždycky se najde par lidi co to ohajujou protože vidi jen tu jednu konkretni hru a neumej se na problém podivat globalne.
-
Prostě vidím rozdíl a lehkou demagogii v terminologii "nehotová hra" a hra, která obsahuje všechny zbraně, vozidla, ostrovy, editor, sp mise, mp mise a ke které dostanete později ve třech částech kampaň zdarma.
-
Muj pohled je ten ze kdybych lidem prodal hru a oni by doma zjistily ze není hotova, ale ze se muzou účastnit betatestu na odladeni hry a ze pak nekdy dostanou ten zbytek, tak hru prijdou reklamovat a budu rad ze od nich nedostanu po hube:)
-
Neznáme, otázku beru zpět... jen z vlastní zkušenosti mám odlišný pohled na chování zákazníků.
-
My se zname ze mate takovyhle dotazy? *3*
-
A proč už je neprodáváte? *5*
-
Vim celkem presne jak lidi reaguji na takovyhle věci, hry jsem prodaval přes deset let, takze muj pohled na chovani zakazniku je myslim dostacujici, a muzu zarucit ze tohle by se nelíbilo skoro nikomu.
-
Váš pohled na chování zákazníků je vtipný *5*
-
-
-
-
-
-
Doporučuji přečíst originál a kouknout na ty jejich odkazy. Potom zjistíte, že v plné verzi nejsou stíhačky a chybí třeba i dříve presentovaní bandité.
Jo a kdyby si někdo nevšiml, původní iránci jsou taky nejsou ve hře. -
-
Podívej se znovu. Je tam A 143 Buzzard jet fighter...
-
-
To tam přidali pozdeji ale i tak, jedná stíhacka je malo
-
-
-
Každej kdo někdy hrál Armu musí vědět, že síla celého toko konceptu tkví především v multiplayeru a vzhledem k tomu, že na Armu teď díky DayZ koukaj hlavně multiplayerový hráči, tak je jedině dobře, že se pro tenhle krok rozhodli.
-
-
proč pak armu 2 multiplayer skoro nikdo nehrál a všichni hrali misto toho dayZ?
-
-
tve tak at dou nekam, cekal sem plnohodnotnou kampan a ne todle, otevrene tady rikam ze sem armu 3 chtěl koupit ale ted rozhodne ne. At si to strcej nekam. TVe ty maj furt neco když hra není zabugovana jak svin tak aspoň něco aby nekoho nastvali. na palici
-
-
Lidé hrající hlavně kampaň už asi dávno nejsou primární cílovkou pro Arma sérii. Ber to jako fakt.
-
-
Zase o jeden duvod vic to stahnout a nekupovat...BRAVO..
-
-
a nestačilo by počkat si až ti to dají zadarmo jako ARMA2?
-
No vidis, a ja si to ani nestahnu. *5*
-
Já tam žádný takový důvod nevidím, prosím o vysvětlení toho důvodu :)
-
-
Opravdu očekáváte racionální důvod od warezáka? *3*
-
-
Proc by mel nekdo platit za alfa verzi?
-
-
Nutí tě někdo ke koupi ?;)
-
-
Připadám ti neracionální já ?;)
-
-
-
-
Ježiši tyhle blbůstky českého původu mě nezajímají . Ať se ti lidi radši podívají jak vypadá nové
call of duty . -
-
jako naprostej komercni balast pro facebook idioty kteri to kazdej rok kupuji jak nobraini.
-
Ach ti pejsci. Call of Duty 15 bude mít i kočičky.
BTW Arma 2 v roce 2009 už tyhle zvířátka měla. -
-
Popravdě, když si člověk stáhl módy, tak je měl už Flashpoint
-
-
Popravdě, kdyby jste na ty trolly vůbec nereagovali ... *11*
-
-
-
-
Můj zájem o tuto hru postupně mizí. *9*
-
-
Ale prosímtě, si ji zahraješ pozdějc noo *2* Třeba do toho budeš ještě dělat upgrade pc *3*
-
-
Dá se říci, že patřím mezi skalní fanoušky. V současné době spíše již přes sentimentální úroveň, nicméně i tak - tahle hra mě chytla za srdce Flashpointem a doposud mě nepustila, třebaže již 12 let od vydání žiju poněkud jiný život a na hraní nemám takový čas jako kdysi . . . Armu 3 si koupím, protože i tak to bude výborný zážitek.
-
-
tak aby ten zážitek nebyl poněkud flustrujici *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Píše se frustrující ty chytráku. A jestli tady narážíš na bugy z předchozích dílů, tak jsi zjevně zaspal.
-
-
mam pocit ze tady zaspalo BIstudio *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Co zaspalo? Hrál jsi vůbec betu nebo alfu? Protože tam byl o dost méně bugů než v předchozích dílech. To, že se snaží vyvarovat zabugovanosti, která byla v CC:GM už neúnosná není nic špatného, i když absence kampaně v době vydání mi je docela líto.
-
-
samozrejme to je v poradku,,,,ale aby jim to nezlomilo vaz,,,,,,,me se proste nelibi ten pristup,,,,co ti co nemaj net a chtej hrat prve tu kampan a pracovat s editorem,,,pro ne je ta kampan dulezita *9* a když uz ted odradej od toho timhle hrace tak to prece zamrzi *9* *9*
-
-
-
-
-