Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Koupil jsem si ARMA 3 už v alpha verzi těšil jsem se že to bude vylepšená ARMA 2 s nezabugovanou kampaní a ted ohlásí, že kampaň nebude mít ze začátku vůbec. Kdybych mohl tak bych chtěl peníze zpět, protože to je podvod.
-
-
Tak to že se rozmohla taková móda kupovat ještě nedokončené hry, s čímž je spojené jisté riziko nespokojenosti, je dílem samotných hráčů, tak si nestěžuj.
-
-
a to je to co nedokazu pochopit,,,,všichni tady uznavate ze to není fer ale pak je obhajujete jak svin ,,,,,,,,todle je pristup kterym se vyznacuje dnesni doba a my si nechavame kalet na hlavu a pak nadáváme ze to h.vno co nam na tu hlavu spadlo divne smrdi,,,,,,,,ste slepy a podvod nepoznate i kyby vam místo rohliku na krame cpali bombony tak si je vezmete a budete cekat na ty rohliky,,,,,,,,,,,,,,, *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Je škoda, že v podobných případech to někdo opravdu neřeší pořádně.
Ne že bych to BIS přál a her kde něco naslibovali anebo si to hráč koupil v nějaké víře, které navíc byli napsané u produktu a nakonec to tak nedostal, tak stížnost by měla uspět. To, že si do podmínek dávají všechno možné by mělo být jedno, to by si takto mohli dávat jako prodejci statků a služeb a nikdo by jsi nic nemohl koupit tak jak to je, protože by se to mohlo vesele měnit. A namísto bot by jsi dostal body bez podrážky s tím, že podrážku pak pošlou. Anebo si objednáš účetní software a týden před vydání řeknou, že 30% funkcí to nebude ihned umět. -
-
Rozdíl je reálně mezi tím, že kampaň vyjde později v patchi nebo že se na kampaň úplně vybodnou. To první je rovnocenné odložení hry (a nejde o podvod, pokud se nezaručili, že bude kampaň k dispozici v září), to druhé by mohlo být jako podvod bráno.
Tím nijak neříkám, že bych z toho byl nadšený.
-
-
Poprvé tady někdo "nadává" z pozice, kterou dokážu pochopit...
-
ano presne tak podvod,,,,,,,,, *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Podvod protože se zaručili, že hra bude mít v září kampaň?
-
-
-
http://www.pcgamer.com/2013/08/06/arma-3-interview-bohemia-explains-the-arma-3-campaign/
Rozhovor s vývojáři o odložení kampaně na serveru eurogamer (v angličtině samozřejmě). -
-
V případě, že by ses trošku více zajímal, bys také věděl, že jsem se s tím hodinu dělal, a existuje český překlad.
http://armaseries.eu/index.php?site=news_comments&newsID=191
A pokud někomu z místní redakce odkaz vadí, snad kvůli "reklamě" - je to snad pro vás konkurence? Podle mě ne. Pole zájmu je odlišné.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz
-
-
No jéje:) Beztak 90% majitelů této hry hraje spíše multiplayer,který je díky možnostem Army jedinečný.Po vydání hry nikdo po kampani neštěkne, a kdo bude mít problém a pocit,že má málo SP misí,může si nějaké natahat na armaholic.com
-
ty wle co se to deje???nejdriv ten také on mars a ted tohle,,,,mno vidim to tak ze celej herni prumysl stoji za hovno!!!co se to stalo s RTSkama???proc uz nejsou???a proc se všechno sere na steam???arma legenda myho života a ted abych se bal ze to bude peknej podel!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
haha prej ze nemuzou zarucit ze bude dostatecne kvalitni, hihihihi, a kdy proboha vyslo z bohemia interactive neco co bylo dostatecne kvalitni, jeden bug vedle druheho, fyzika nulova, naprosta nedodelanost a amaterismus, u prvniho flashpointu to slo pred 20 lety tolerovat, presto ze to tak silene zabugovane byt taky jako nemuselo, ale dneska uz je to naopovazenou co predvadeji. Nikdy jsem navic nepochopil, proc se tomu rika simulator, nevim co je za simulaci, kdyz si vojak lehne pri prestrelce doprostredka namesti. A tedka ze nejsou schopni zarucit kvalitu kampane. No jsem velice zvedavy, jestli teda bude dostatecne kvalitni vsechno ostatni a nakonec i kampan, pochybuju. Jinac abyste me pochopili - me je uplne jedno ze kampan vyjde pozdeji, klidne at nevyjde vubec, jenom me zarazi to stou kvalitou:D *12* *12* *12*
-
-
hmmm,,,,na tom něco bude,,,ja osobne sem tu fyziku resil tak ze sem do vozidel nelezl a stylizoval sem se do role jen pesaka,,,,,ale zabava to byla a porad je velka!!!!holt atmosféra války potažmo konfliktu tam je a dost velka bych rek,,,,tak asi proto simulator *3*
-
-
Neni to zadna tragedie a komunita to prijala rozumne. *3*
Kdyz si mam vybrat jestli cekat na dokonceni kampane a tedy i na velky ostrov Altis a nebo dostat vcas Altis bez kampane rozhodne volim druhou variantu. Stejne komunita doda spoustu misi takze ani singl hraci se nebudou nudit. Alespon budou mit zmaklej teren Altisu az prijde kampan. *4* -
Myslím, že se to dá shrnout: "Hateři štěkají a karavana táhne dál" *3*
-
by me fakt zajímalo co tam ty pozri v tom BIstudiu delaj??jen se fakt modlim aby to nebyl pruser,,,,,OP flas.,,,arma1-2,,,povazuju za nej herni pocin(to same muzu rict i o sea dogs)!!!ale zatím co sea dogs od akely sly ke dnu arma si vybudovala neotresitelnu pozici u nas militaristu,,,,,,,ja jim proste fandim ale todle nechapu,,,uz me ted naprdli nedavnjo s tim také on mars ze ho budou distribuovat jen po steamu------STEAM JE ZLO-------takze jestli ted poserou i tu armu tak to sou pekny curac........
-
Jestli nezmeni svuj pristup tak jim zbyde jen ta "komunita" a ta postupem casu sejde vekem.
-
A já koko* si vždycky říkám, už nikdy si žádnou armu nekup, a zase jsem tu chybu udělal. Nejraději bych jim teď ten early acces omlátil o hlavu.