Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já kdysi dlouhohrál tankový simulátor na Commodore 64. To byla atmosféra panečku. Sbíraly se medajle...
  • Řekl bych že s tím ale přišli až moc pozdě. Kopírovat měli začít už v době kdy WoTko ještě bylo v betě, tak by měli nějakou šanci, jasně pár lidí si to asi užije, ale tako velký čísla jako má WoTko, o tom si můžou nechat zdát...
  • A tady to už vůbec nechápu, protože když jsem z AW sledoval videa tak snad pokaždé šel tank dolů na 2 rány...
  • Jop, a bude cekat na bitku 20minut a vic ...
  • Mato1987
    Prečo mi to pripadá ako world of tanks ale s mierne lepšou grafikou.
    Nedávno som hral War Thunder Ground forces ale tiež mi to pripadalo veľmi arkádové.
    Myslel som si, že Armored Warfare bude lepšie ako WoT a War Thunder GF dokopy. No mýlil som sa
  • Hmmm když tak koukám na to video, tak jako-bych už to někde viděl ... no jo vlastně tank mají opět HP, zase zde střílí z nebes nesmyslné arty-atomovky ... a hele mizející a objevující se tanky, že by opět spoting systém, při zaměřování indikátor tloštky pancíře no jo tohle je vlastně weak-spot na tanku a když trefíš kopuli na věží, tak ten tank vyřadíš z boje jak promyšlené :-), sakra sakra, vždyť je to world of tanks s obarvenými kulisy v podobě moderních tanků ...

Jen takový postřeh, tanky se v bitvě pohybují jako hračky, ono vůbec modely vypadají nějak divně, tak trochu podvyživeně :-), celé to na mě působí dojmem béčkové do mrtě obšlehnuté hry, která se nese ve slávě wotka a tak si chtějí vývojáři ukrojit také kus slávy a hlavně peněz pro sebe....
  • Ano hrál a musím s tebou souhlasit právě proto říkám že bude mít těžké se s tak silnou konkurencí prosadit *3*
  • ale mas pravdu jinak no na tito hre bude dobre jen 1 vec a to je moderni tanky jinak skoda ze neucejtis tu vahu toho tanku a zazitek s vistrelu
  • hele nechci nic rikat ale hral si wt tanky ? si zajezdi aspon 1 min a uvidis rozdil hned na zacatku ja jak byl zviklej na wot tak tet sem presdlal na wt protoze tam de videt ze jedes fakt s tankem a detam cejtit ta vaha toho tanku a strelba s dela treba s houfnice je libustka celej tank seti otrese jakou toma spetnou vazbu toto nove video a wot uplne stejne zadna dinamyka nic chovaseto jak 30 tunovej papirek sorry za cz
  • Keyz
    Zase mají tanky HP *7*
  • Hmm. Sam tvurce nevi co tam vlastne narval za tank/APC/IFV? Proc BMP-2 oznacuje jako BMP-3?

(A zkratka BMP je ta zcela zpravna - znamena to Bajova Maschina Piechoty, nebo neco v tom smyslu. Pocestene BVP neni puvodnim nazvem vozidla, byt znamena to same.)
  • Tak v WT hraj na simulatoru a ne na arkade a oznacovani tam nebude ani ukazatel zdraví ani síla panciře :)
  • Tak ted je na gogu za babku Panzer elite...kez by se dal sehnat i steel fury
  • VaZqeZ_EU
    http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Tank_simulation_video_games
  • Armored Fist 2 a M1 Tank Platoon 2 jsou pro mě dodnes nepřekonané tankové hry. M1TP2 především vítězilo ve skvělé atmosféře, kde měl hráč opravdu pocit, že je součástí nějakého válečného konfliktu. Arma3 je fajn, ale tanky z budoucnosti mě nebaví, k Armě2 se vracet nebudu, ta mě nikdy nebavila.
  • Operace Flashpoint aka ArmA Cold War Crisis a pokračování. Jsou tam pěkné tankové bitvy, ale čistokrevný tankový ? Kdysi možná ještě Armored Fist série.
  • Jak rád bych si zahrál nějaký povedený tankový simulátor.
  • Asi tak...

Když člověk vezme kolik práce je uděláno na takové hře, a pak to przní bludama co jste popsal, tak je mi do breku. Doufal sem v něco málo, jako byl "Armored Fist", kdy člověk musel trošku přemýšlet než někam zajel a jaké střelivo používal. Jenže všichni "hráči" chtějí vidět vše kolem nich, tak každá hra dovoluje pohled zvenčí, což je podle mě zrovna u těchto tipu her naprostá zhovadilost.
  • Je třeba uznat že to vypadá dobře jak po herní tak grafické stránce ale zase žádná revoluce a v konkurenci WoT a WT bude mít problém se prosadit
  • VaZqeZ_EU
    omg.. vždyť je to arkáda a né simulátor.. si stáhneš na monitoru barvy a máš to..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit