-
valve se vysralo na hl, ted delaji planetu opic
-
-
Taky mě to napadlo když jsem to poprvé viděl :D :D
-
-
Podle mně to můžou být artworky z nějaké hry kterou někdy připravovali a nakonec zrušili. Návštěvníci jejich prostor jim těžko polezou někam, kde by se mohli dozvědět něco, co by se dozvědět neměli...
-
DoTA2 to rozhodně není, ale čekám na video nebo aspoň screenshot z ní víc než cokoliv jiného. Do Universia HL to taky nějak nepasuje, i když... Člověk nikdy neví. Každopadáně si troufám tvrdit, že Valve je jedna z mála společností na které netlačí nějaký vydavatel. Tak si jakoukoliv hru udělají podle sebe. A zatím vždy to byly diamanty. Věřím jim, ať už to bude cokoliv.
-
-
Na VALVe netlačí žiadny vydavateľ. Valve si panuje samo sebe, a s EA má zmluvu len na tlačení a výrobe boxových verzií hry.
-
Jenže diamanty vznikají tisíce let.....Sakra chlape nestraš *3*
-
Presne, akorat bych jeste dodal ze Valve ma tez spousty prostredku takze je z nas nemusi tahat rychle semletyma sra*kama A HLAVNE jim zalezi na hracich(Coz se o vecine firmach rict neda ze?). Priznam se hry stahuju z warezu ,ale jak vidim predobjednavku na hru od Valve du hned do ni :). ( Nemuzu se dockat az mi dorazi Portal 2 )
-
-
spíš to vypadá že si někdo pohrál s fotkama zaměstnanců Valve :-)
-
No, tohle určitě neni Half-Life styl.
-
-
Kdoví, s čím přijde HL3. Už jsme bojovali pod zemí, na zemi, nad zemí, pod vodou, na vodě, nad vodou, ve městě, na cizí planetě... no musejí se chlapci hodně ohánět, aby přinesli něco originálního *1*
-
-
HL je originální samo o sobě a myslím si, že kdyby horoucně přemýšleli, do jakého nového prostředí to zasadit, aby to bylo originální, tak by to bylo smutné, protože by jim asi došly nápady co se týče příběhu, který je celý originální, ať se odehrává kdekoliv.
-
-
To jsem pochopil.
-
-
-
-
Nevidím v tom žádnou existující hru od Valve... myslím, že by to mohl být zbrusu nový titul. Každopádně ty artworky vypadají skvěle... *3*
-
-
To se pletes protoze kdyz se podivas na ty mimozemske lodi maji stejnej styl jako v hlaf life.
Ale jinac mi to prijde vic jako do mmorpg tehotny zensky, neco bez nosu a transexual? WTF.
-
-
ako keby že mi nepoviete (v nadpise nenapišeťe) že to je dielko valve tak poviem že chlapci z ccp pekne kreslia nove veci do eve ...
-
Můžeme doufat, že se jedná třeba o ztvárnění nové civilizace do HL3 *5*
-
nechapu ty keci typu jee at jdoiu nekam a delaj novej Half-Life treba nechtej *2* proste nebo nemaj napady jak pokracovat jasny bylo receno borealis atd. ale treba maji strach ze herni doba bude pro vas zase moc kratka nez aby z toho byl propadak nedelaj to vubec vsechny hry od Valve jsou super proc se soustredit jen an half-life kdyz maj jiny napady
-
Já bych Outcast 2 !