Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych Outcast 2 !
  • Valve je jedina z nejvetsich firem, ktere jeste nikdy nemluvilo o MMO, uplne v tom vidim ala anarchy online v novem kabate. Ty roztodivne charaktery obcas vypadaji, jako by z generatoru postav vypadly ( hlavne podle tvaru lebky ), jestli si kluci nesnazi navodit atmosferu pro napady v tomhle zanru ...
  • Na obrázku 24 je něco jako ti Combini z citadely v HL2, tj. nohy končí koleny a potom jsou protézy takže by alespoň tohle mohlo mít něco společného s HL. Ale většina ostatních jsou podle mě až moc futuristické a mimozemské.
  • je pravda ze HL2-EP3 uz davno mohli vydat ale zase na druhou stranu na HL3 si mile rad pockam tak jako na druhy dil protoze se to rozhodne vyplatilo a to ze je ted kazdy zvykly na kazdorocni prujem ale CoD to je bez komentare
  • Na prvý kuk to množstvo postáv typujem na niečo rozsáhlejšie také RPG ako mass effect.
  • Amylee.Anderson
    No, tohle určitě neni Half-Life styl.
    • Kdoví, s čím přijde HL3. Už jsme bojovali pod zemí, na zemi, nad zemí, pod vodou, na vodě, nad vodou, ve městě, na cizí planetě... no musejí se chlapci hodně ohánět, aby přinesli něco originálního *1*
      • Amylee.Anderson
        HL je originální samo o sobě a myslím si, že kdyby horoucně přemýšleli, do jakého nového prostředí to zasadit, aby to bylo originální, tak by to bylo smutné, protože by jim asi došly nápady co se týče příběhu, který je celý originální, ať se odehrává kdekoliv.
        • To jsem pochopil.
  • nechapu ty keci typu jee at jdoiu nekam a delaj novej Half-Life treba nechtej *2* proste nebo nemaj napady jak pokracovat jasny bylo receno borealis atd. ale treba maji strach ze herni doba bude pro vas zase moc kratka nez aby z toho byl propadak nedelaj to vubec vsechny hry od Valve jsou super proc se soustredit jen an half-life kdyz maj jiny napady
  • valve se vysralo na hl, ted delaji planetu opic
    • Ethy
      Taky mě to napadlo když jsem to poprvé viděl :D :D
  • ucho
    nevím no. klidně to můžou být prostě artworky. neexistující hra. ono když se dělají pro něco artworky, nakreslí se všechno možné a některé věci je třeba škoda zahazovat, když se to dá vystavit... klidně to mohou být nějaké artworky z HL 2, které se nerealizovaly nebo cokoli jiného...
    • Na to je to příliš kvalitní a řekl bych, ehm, dnešní, jestli mi rozumíš.
      • ucho
        grafik je zajímavý tvor, někteří aby nezakrněli, tak tvoří. a tvoří dost. dá se říct, že mezi nimi jsou umělci (kupodivu) a jejich práce jsou kvalitní. nemusí jít tedy nutně o nějaké hrubé rysy. jednoduše může vytvořit nějaké vize čehosi, třeba i jako vedlejší produkt při návrhu něčeho jiného. má se to zahodit? do budoucna se to dá třeba využít. a s tím "dnešním" ti opravdu nerozumím :) nevím, jak dlouho jim to tam někde visí, proč jim to tam visí. o tom můžu pouze spekulovat (jako ty).
        vzhledem k tomu, kolik má Valve práce s jinými tituly, bych si na zcela novou značku nevsadil, toť můj názor. ale klidně se nechám rád překvapit :)
  • spíš to vypadá že si někdo pohrál s fotkama zaměstnanců Valve :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit