-
Jako todle určitě Half-Life 3 nebo Epizoda 3 nebude...
Jedině že by se to odehrávalo na jiné planetě. -
Podle mně to můžou být artworky z nějaké hry kterou někdy připravovali a nakonec zrušili. Návštěvníci jejich prostor jim těžko polezou někam, kde by se mohli dozvědět něco, co by se dozvědět neměli...
-
Podle mě to může být civilizace lidí a jiných ras, která vznikla na Xenu, kde se bude odehrávát převážná část EP3/HL3.
-
Můžeme doufat, že se jedná třeba o ztvárnění nové civilizace do HL3 *5*
-
DoTA2 to rozhodně není, ale čekám na video nebo aspoň screenshot z ní víc než cokoliv jiného. Do Universia HL to taky nějak nepasuje, i když... Člověk nikdy neví. Každopadáně si troufám tvrdit, že Valve je jedna z mála společností na které netlačí nějaký vydavatel. Tak si jakoukoliv hru udělají podle sebe. A zatím vždy to byly diamanty. Věřím jim, ať už to bude cokoliv.
-
-
Na VALVe netlačí žiadny vydavateľ. Valve si panuje samo sebe, a s EA má zmluvu len na tlačení a výrobe boxových verzií hry.
-
Jenže diamanty vznikají tisíce let.....Sakra chlape nestraš *3*
-
Presne, akorat bych jeste dodal ze Valve ma tez spousty prostredku takze je z nas nemusi tahat rychle semletyma sra*kama A HLAVNE jim zalezi na hracich(Coz se o vecine firmach rict neda ze?). Priznam se hry stahuju z warezu ,ale jak vidim predobjednavku na hru od Valve du hned do ni :). ( Nemuzu se dockat az mi dorazi Portal 2 )
-
-
ako keby že mi nepoviete (v nadpise nenapišeťe) že to je dielko valve tak poviem že chlapci z ccp pekne kreslia nove veci do eve ...
-
At jdou do haje s prominutim, at se soustredej na Dotu 2, HL2:ep3, HL3 a nedelaj novy projekty kdyz nejsou schopny dokoncit ani HL2:ep3
-
-
Vsak se jedna o civilisty v HL3. Boze, vy ste neznamochy :D
-
-
Jedine, ze by byl Gordon ve stazi tentokrat rovnou tak na tri sta let.:D
-
-
a to já bych si teda spíš rád zahrál něco uplně novýho, než pokračování zavedených titulů (snad kromě HL2:E3...)
-
-
Nevidím v tom žádnou existující hru od Valve... myslím, že by to mohl být zbrusu nový titul. Každopádně ty artworky vypadají skvěle... *3*
-
-
To se pletes protoze kdyz se podivas na ty mimozemske lodi maji stejnej styl jako v hlaf life.
Ale jinac mi to prijde vic jako do mmorpg tehotny zensky, neco bez nosu a transexual? WTF.
-