-
Na prvý kuk to množstvo postáv typujem na niečo rozsáhlejšie také RPG ako mass effect.
-
je pravda ze HL2-EP3 uz davno mohli vydat ale zase na druhou stranu na HL3 si mile rad pockam tak jako na druhy dil protoze se to rozhodne vyplatilo a to ze je ted kazdy zvykly na kazdorocni prujem ale CoD to je bez komentare
-
Na obrázku 24 je něco jako ti Combini z citadely v HL2, tj. nohy končí koleny a potom jsou protézy takže by alespoň tohle mohlo mít něco společného s HL. Ale většina ostatních jsou podle mě až moc futuristické a mimozemské.
-
At jdou do haje s prominutim, at se soustredej na Dotu 2, HL2:ep3, HL3 a nedelaj novy projekty kdyz nejsou schopny dokoncit ani HL2:ep3
-
-
Vsak se jedna o civilisty v HL3. Boze, vy ste neznamochy :D
-
-
Jedine, ze by byl Gordon ve stazi tentokrat rovnou tak na tri sta let.:D
-
-
a to já bych si teda spíš rád zahrál něco uplně novýho, než pokračování zavedených titulů (snad kromě HL2:E3...)
-
-
Valve je jedina z nejvetsich firem, ktere jeste nikdy nemluvilo o MMO, uplne v tom vidim ala anarchy online v novem kabate. Ty roztodivne charaktery obcas vypadaji, jako by z generatoru postav vypadly ( hlavne podle tvaru lebky ), jestli si kluci nesnazi navodit atmosferu pro napady v tomhle zanru ...
-
Podle mě to může být civilizace lidí a jiných ras, která vznikla na Xenu, kde se bude odehrávát převážná část EP3/HL3.
-
Jako todle určitě Half-Life 3 nebo Epizoda 3 nebude...
Jedině že by se to odehrávalo na jiné planetě. -
nevím no. klidně to můžou být prostě artworky. neexistující hra. ono když se dělají pro něco artworky, nakreslí se všechno možné a některé věci je třeba škoda zahazovat, když se to dá vystavit... klidně to mohou být nějaké artworky z HL 2, které se nerealizovaly nebo cokoli jiného...
-
-
Na to je to příliš kvalitní a řekl bych, ehm, dnešní, jestli mi rozumíš.
-
-
grafik je zajímavý tvor, někteří aby nezakrněli, tak tvoří. a tvoří dost. dá se říct, že mezi nimi jsou umělci (kupodivu) a jejich práce jsou kvalitní. nemusí jít tedy nutně o nějaké hrubé rysy. jednoduše může vytvořit nějaké vize čehosi, třeba i jako vedlejší produkt při návrhu něčeho jiného. má se to zahodit? do budoucna se to dá třeba využít. a s tím "dnešním" ti opravdu nerozumím :) nevím, jak dlouho jim to tam někde visí, proč jim to tam visí. o tom můžu pouze spekulovat (jako ty).
vzhledem k tomu, kolik má Valve práce s jinými tituly, bych si na zcela novou značku nevsadil, toť můj názor. ale klidně se nechám rád překvapit :)
-
-