Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pekne napsane. 😎 Kamarad to dohral třikrát. Pokazde mi posle nejakou fotku jak to hraje. Ze zrovna ho to chytlo. Paradoxne nema moc čas, ma rodinu, dve male deti. Ale rikal ze neco ho u toho drzi. Jeho snem je mit motorku od HD. Neco drsneho, styl jako v Days Gone. A ma rad prave tu obycejnost postav. Dnes musi mit kazdej charakter a jeste nejlepe cool a nebo mit detstvi na prd. Jenze tady ne. Tady proste mas lidi, zombie a motorky. Zasazene do Oregonu. Jdu to nainstalovat a kdyz budu mit pocit ze je to nuda. Tak budu vedet ze to je spravne a nic se nedeje. Oregon je od ted po kalifornii, utahu, floride a coloradu dalsi muj cil. 

• frank.horigan

Jestli se ti hra nelíbí, tak ji prostě nehrej :)

Já taky nepřišel na chuť třeba Metru Exodus a tak už se k tomu asi nevrátím. :)

• Vidis a me se treba Metro Exodus libilo nejvic z tohoto zanru tj ani predchozi Metro nebavilo, rozehrano, vypnuto. Exodus skutecne dohrano a to nejsem na tenhle styl nebo typ hry.

• Michael123

No já zase nějak nepřišel na chuť zmiňovaného The Last of Us.

• Carnage666

Já třeba Deus Ex, a to mě jiný Cyber futuristický hry bavili.

• ALHAZRED

Při tehle hře sem měl konečne pocit, že by mohla skončit dřiv.

Pořad to natahovali a ředili, až sem to nedohral. Ne že bych se nebavil, ale jenom prvnich 10 hodin. Možna kdyby pulku zbytečnosti škrtli, mělo by to uspěch, ale 10x sledovat vědce jak žvatlaj, abych se dozvědel, že moje žena možna žije...Pak sem to zabalil a na ytb skoukl jak to vlastne skonči...

Jo a ovladat stupidniho panačka, se mi taky nelibilo...dal bych 6/10

• Gulivera84

Me se to treba libi, ale to je tak dlouhy  tak to neodsejpa , to je proste hra pro lidi co maji cas, asi tak mejak....par hodin sem tomu dal ale ....

• Začátek bych rozhodně nevystřihoval, ten mě zaháčkoval na výbornou. Přece v tom svýho kámoše Boozera nenechám. A hodně mě bavilo objevovat detaily o jednotlivých usedlostech, Deaconovi a kultistech. Druhá půlka pak působí skoro jako jiná hra, možná to měli rozseknout na dvě menší hry.

Největší problém sem měl s výdrží motorky. Hloupej fetch quest by ani nevadil, ježdění mě hodně bavilo. Ale když se u toho musim 3x po cestě zastavit, doplnit benzín a opravit motorku, tak už je to opruz.

edit: Eště dodám hráno na PC, 0 bugů.

• medveddd

Pro mě ta příšerná výdrž motorky naopak byla:

1) Skvělým motivátorem sbírat penízky a reputaci, abych si mohl nechat nádrž zvětšit..

2) Do určité míry i něčím, co tomu světu dodávalo "pocit velikosti" a toho, že jsem třeba i při fast-travelu skutečně někam cestoval. Že jsem jenom nekliknul na mapu, neměl loading a pak se nenaspawnoval na vybraném místě. Přestože to je přesně to, co se stalo, těch zbývajících 24 % benzínu v nádrži mě tak nějak dokázal přesvědčovat o opaku.

• Tak fast travel se snažim omezovat všeobecně ve hrách, pro lepší zážitek. Záleží na tom, kolik na mě hra sype zbytečného pobíhání a jak moc fajn je pohyb po světě. Ten benzín tady byl silnej motivátor sám o sobě - přece to zvládnu líp :). Ale na začátku to bylo prostě utrpení, tankovat po každejch dvou kopcích. O součástkách ani nemluvě, z toho by si člověk pomalu postavil tank.

• twicer

Zas tak hrozný to nebylo :)

• Mejte uz rozum, vzdyt tohle jsou ty hry spis pro starsi lidi, fotrove od rodin. Pokud jste mlady, zazit vlastni pribehy na cestach nekde venku, je daleko lepsi. Od jizdi na motorkach kdesi v Africe, offroudech, Jizni Americe se samany, vystup kdesi v Nepalu s hrozivou lavinou, chyceni od policie... to jsou proste lepsi pribehy. Mlady proste cestujou! :D 

• Inquisitor

Pěkný. Ale kolik lidí tak reálně žije? Řekl bych že minimum. To jsou spíš sny. 

• Tak ja to nedelam ze bych byl sice zavalen lavinou a nebo lezl v Nepalu nekde a hned. Presto treba samany v te Americe, jizdu na motorkach v Africe, jsem normalne zazil. Zadrzeni policii taky. Takze 80% pisu z vlastni zkusenosti, zbytek je urcita nadsazka, kterou treba zaziju pozdeji. 

• 0011

Spolužákův otec po revoluci a po ukončení vysoké projel na motorce celou Eurasii, ale jak říkáš, jsou to spíš sny a málokdo je v postavení že si něco podobného může dovolit.

• Dnes znatelne vic lidi, hodne cestuji a klidne na rok. 

• Sainten

Já si to sakra po tomhle počteníčku zahraju. A ani ne proto, že bych ujížděl na zetkách, nebo motorkách (no trošku jo), ale prostě proto, že na toxický vztahy jsem fakt expert. lulw

• Mi prostě nepřišel na chuť hlavní týpek, byl takový nemastný neslaný, já chápu koncept "obyčejnej člověk" ale i to se dá uchopit líp, viz. autorem zmiňované The Last of Us (myslim to první a poslední), Joel byl taky "nikdo" ale byla to tak dobře napsaná postava, že její charisma bylo jako Freedom tower, u tohohle jsem měl pocit když jsem koukal na tu kšiltovku do zadu, že hlavní prioritou té osoby je najít poslední kopii beastie boys intergalactic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit