-
AC 3 má výsť v roku 2012 ( oktober ) . Uš sa na ňu teším *3*
-
Možná si to umědomili kvůli jedniččce, kdy ty vsuvky nebyly trochu nic moc. Ona celá jednička byla taková nic moc, když se na to teď podívám. Ale ACII šlo o 100% nahoru a i ta jedna jediná vsuvka byla uplně boží. Proto mi tam chyběla. Protože to bylo lepší než v jedniččce.
-
Naprostý souhlas, stále to stejné 100 x dokola jen pokaždé v jiném prostředí *6*.
-
Alebo inak , dovolím si pochybovať že základná idea pri vývoji hry bola " urobíme hru o chlapíkovy z neďalekej budúcnosti ktorému moderný templári čítaju pamäť pretože sú v jeho genetickom kóde záznamy o udalostiach ktoré nás dovedú k cool gulatým holografickým vecičkám " . Nosnou ideou je proste že hráš za vraha v určitom historickom období a " assasinuješ " dôležite osoby a máš možnosť vďaka tomu vidieť a zúčastniť sa zaújmavých historických udalostí. Všetky segmenty so súčastnosti alebo s " COOL stargate technikou " pôsobia kŕčovito a umelo . Zatialčo " lokálny " historický príbeh pôsobí kvalitne a má dobre napísané dialógy , keď dojde na SCI-FI všetko je zrazu ako z druhoradého filmového béčka a je to skvor taká vata ktorá má prepojiť jednotlivé diely.
Podotýkam ale že moje dojmy sú len z jednotky a dvojky a Brotherhood ani iné dlc som nehral. Ktovie , možno ma scenáristi nakoniec prekvapia a z celej tej konšpiračne-cool-sci-fi-zápletky nakoniec vzíde niečo epicky geniálne... ...ale zatial si o tom dovolím pochybovať *4* -
Pre mňa je nosnou témou celej série možnosť nahliadnuť do zaújmavých historických období v nádhernej grafike a s obstojným príbehom a skvelou technickou stránkou , sci-fi prvky sú skvor nutné zlo aby sa malo dať na čo nadvezovať a myslím že vývojári si to uvedomili keď súčastnosť v dvojke takmer vypustili.
-
AC1 byla nejrepetetivnější (to je ale debilní slovo) hra jakou sem kdy hrál. A hrál sem toho hodně. Pět aktivit, které se opakují do kola od začátku do konce. Ta si zaslouží maximálně 7/10 za pěknou grafiku a slušně provedené souboje. Dvojka byla o dost lepší
-
Nimroto.
-
God. Srovnávat AC s call of duty. Ty si dobrej.
-
prepáč ale to šo sa ti nepáči je nosnou témou celej serie ...
-
mili redaktori, mate tam az 2 mylne informacie:
1, udaj o 6,5mil. kopii nie je o predanych ale vyexpedovanych na predaj
2, v maji ohlasia novu AC hru, nikde ni eje pisane ze je to ac3. -
Assassin's Creed je skvělá hra mnohem lepší než ty trapné Call of Duty... *3* hra má ode mně plných 10/10 a to si u mně jen obsloužila hra Return to Castle Wolfenstein takže AC 1: 8/10 a AC 2 10/10..... *3*
-
s tou VRAM by jsi už moc nepochodil, je to zastaralá technologie z nějakýho roku 92 *1*
-
To trojka ještě nebude,si myslim.
-
To může být cokoliv a ne jen Assasins Creed 3, buď vydají facebookovskou hru která by do prostředí zapadala a přátele by se najímali jako pomocná síla, nebo to bude Assasins Creed 2.75 Altair revenge či podobné věci.
-
Len nech sa to prosím neodohráva v súčastnosti bože !!! Príbeh AC2 sa mi páčil ale ten koniec a to k čomu to smerovalo , to mne osobne príjde ako príšerná blbosť ( IMHO !!!! )
-
No tak AC2 byl o dost lepsi jak jednicka, ale kdyz se kouknes na serii splinter cell tak posledni dil je desny zjednoduseni oproti predchozim a navic ta stupidni ochrana.
-
bral bych viktoriánskou anglii - proběhnout se po takovým Yorku - to by byla bašta..
-
Mne Alcatraz priniesol nanoSuit 2 ale trocha to dodrbali lebo emzákov strieľam na Hviezdovlsavovom namiesto Times Square... inak už mám dohraté aj Duke Nukem Forever... jáj bože... moja zostava je Intel BeImba 12.6GHz, 2TB RAM, GTX100000 (100TB VRAM!!!) a mam 200PB HDD :D
-
A myslis si, ze se Desmond ve dvojce ucil vsechni ty srandy jenom pro to, aby se ve trojce hralo zase za nejakou radobyhistorickou postavu? Tezko. Podle me trojka bude cela v te pseudosoucasnosti, ve ktere se odehrava ramcovy pribeh jednicky a dvojky a hlavni postava bude konecne Desmond
-
Zabudli dodať že tento rok vyjde pre PS3 a XBOX360... PCčkári sa AC3 dočkajú najskôr v Marci... pokiaľ sa UbiSoft nespamätá