Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TraS
    Nope.. Assa je skvela hra od jednicky po Hood.
  • I když se Assassins creed vydává každý rok svou kvalitu si neustále zvyšuje. Brotherhood je výborná hra jen mě tam zklamala ta guilda. Čekal jsem mnohem větší možnosti upravování rekrutů a pozdějších assassinů. Spíš je zajímavé za koho budeme hrát. Ezio to už nebude, a prý si tentokrát budeme moci svou postavu vytvořit.
  • Hra uz davno vysla len to Americka vlada a Europska unia drzi v tajnosti.Mne to akurat vcera priniesol stryko z Montrealu.Hra mi bezi v pohode na Intel® Core i7 Quad i7-950, 3.06GHz, BOX (1366), GTX580 BlackOps Edition 1536MB DDR5 (PCIe) , 6GB RAM, na full detailoch 1920x1200 4AA nad 60fps, proste parada
    *5*
  • jediná rozhodně nejsi. však ta hra je mocná a dokáže tě drapnout za srdce - at si myslí každej kdo chce co chce
  • opět PC verze v březnu se super upgradem ochrany :-D (očekácvam že se budoiu s netu sztahovat i celý kapitoly v průběhu hraní)
  • Amylee.Anderson
    Kurňa, jo! <3

(eh..jsem jedina, kdo ma tuhle hru rád?)
  • a opět na konci roku???a opět se z toho stane hra toho roku??a opět trapná ochrana?? *1* *1* *1*
  • Zatím se to na kvalitě nijak zásadně neprojevilo.
  • Ano papalasove vz Ubi potrebuji prachy a tak vydavaji kazdy rok narychlo statane pokracovani radoby veleuspechnych serii ktere se jen vezou na jmene slavnejsich predchudcu. Oni to uz tupouni koupi at to bude jakekoli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit