Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Daniell605
    Snad vloží pořádně nový obsah, neříkám že brotherhood byl špatný, ještě dnesk jsem ho hrál a pořád hraji, ale moc nového nepřibylo.
    DOufám že se ve trojce polepší =)
  • ..ps, a nie, neupiratil som tuto hru, ani som si ju nekupil a ani si ju neplanujem s touto "ochranou" kupit :)
  • dufam ze tam do tej trojky daju novu antipiratsku ochranu, kde bude musiet zakaznik odovzdat svoje biometricke udaje a bude musiet suhlasit s ich komercnym vyuzitim...aj tak sa najde 6-7 milionov trollov ktori si to kupia :)
  • jak se ti povedlo, když jsi udělal z rekruta Assassina ho nadále upravovat?
  • jezi mohli to nechat aspon na konec 2012 aby bylo vetsi napeti ... ale kdo rikal ze se jedna o treti dil muze to byt klidne i navrat k Altairovi
  • Co dodat......prostě super! Kde si můžu předobjednat? *1*
  • Amylee.Anderson
    Zabil :D:D:D
  • xixixao
    To neni tak překvapivý, že Brotherhood je výhodnější, když je to skoro datadisk, alespoň tim, že běží na stejnym enginu a jsou tam použitý stejný modely, textury apod.
  • No trochu se bojím, pamatuju si jak vyšla 1 a ubisoft hodně pochyboval zsa vydají 2, a ta měla tuším delší vývoj přes 2 roky nwm přesně. Myslím si že brotherhood měl byt už ve 2 tak nějak aspon mapa říma, jenže řekli si že z toho vytřískajů prachy tak to rozdělí. No a jestli stihnou za rok udělat plnohodnotný 3. díl tak smekám.
  • 3ku bych nejraději zasadil do Starověkého Egypta, pokud má bejt další díl. Do dob kleopatry Nefertiti :)
  • to ja davno uz drtim HL3 a EP3 a Portal2 som uz presiel...mne to priniesol sam Gordon zo Xenu...
  • TraS
    Me se ty vsuvky líbily
  • Tak to jsme asi hrali kazdy jinou hru ...
  • Ty sci-fi prvky jsou jediným velkým mínusem na celé sérii.
  • Ta současnost mě právě zajímá nejvíce, tak já doufám že se to nějak rozjede :)
  • Amylee.Anderson
    Mno, mě právě ve dvojce chyběly ty "vložky" ze současnosti... Když byla jenom jedna..
  • Skvelé, takže ja ako PC hráč sa už môžem začať tešiť na marec 2012, kedy klasicky na PC s niekoľko mesačným odkladom vyjde ACIII.
  • Hlavně ať tam je té současnosti co nejméně. Hezky nějakou atraktivní historickou epochu.
  • hmm skod a cekal jsem ze to oznamej az na e3 :)
  • Mně donesl čtyřku tučňák z antarktidy ale africké kmeny to drží v tajnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit