-
vysvetli mi niekto ten rozdiel v grafike ??? http://bit.ly/cErokZ ??? prečo to na PS3 vyzerá tak ... fádne ... rozplizlo ... a farebne nevyvážene ... a na x360 je to len moja predstavivosť alebo sú tie steny také nejaké plastickejčie to je akože ta slávna tese...čosi
-
-
To stále neuměj udělat hru s vsync? Rozsekaný hry jsou to nejhorší. PS3 verze má AA, ktrerý to to takhle rozmázne. Xbox má celkově lepší grafickou kartu, tak se dalo čekat, že to bude na PS3 horší, ale hrát to bez vsync bude utrpení.
-
-
Opět co mě mrzí na recenzích není tam uvedena herní doba :-(
-
-
ale je 20 hodin
-
-
fakt?? To jsme přehlédl, sakriš. Moc děkuji.
-
-
Hru ksem hrál několik dní, odhadem tak 20-30 hodin. Nikde jsem nenašel přesné číslo, jako to počítají jiné hry a dost se to bude lišit podle toho jak kdo hraje. Vě hře je rozhodně co dělat i víc jak 30 hodin, pořád mi zbylo tak 30% questů nesplnných.
-
-
čas je uvedenej ve statistikách. aspon teda já ho tam mám.
-
-
-
-
-
Nízké hodnocení mi přijde spíše autorem recenze, než samotnou hrou. Moc u ní přemýšlel a to se u dnešních her nemusí, nebo spíše nesmí. AC2 byl z hlediska questů stejný jako AC:BH, ale což. Na hru se tak jako tak strašně těším, ale bohužel si ji zahraji až na vánoce, i když už ji mám doma. Blbý svátky...
-
-
hodnocení 8/10 se ti zdá málo? *1* *1*
-
-
všude má 9-10/10 takže ano jedinné vyjímky IGN a games
-
-
Podle těchto měřítek bych musel dát Falloutu NV 12/10 a Red Deadu 11/10. Protože oboje jsou to lepší hry. Desítka je pro hry dokonalé. Devítka pro hry vyjímečné, které mají nějakou chybyčku. Osmička pro hry skvělé, které mají chybiček víc (a design některých misí AS:B je opravdu divný), přičemž průměr je pětka a to znamená průměr, nikoli odpad. Sniper Ghost Warrior dostal (nikoli ode mě) 5/10 a stejně jsem ho dohrál a bavil se u něj.
-
-
-
A proč by se jako nemělo u hry přemýšlet? :) Já se teda nechci nechat zavalit čím dál většíma vymývačkama mozku a čističkama peněženky, ale opravdu dobrýma hrama (což ale AC:Brotherhood je).
-
-
Protože jako celek nové hry povětšinou nedávají smysl (nemyslím zrovna AC sérii). Zkus přemýšlet třeba u Call of Duty, Just cause 2, Halo atd. Všechno to jsou skvělé hry (CoD jak kdy), ale přemýšlet se u nich nesmí protože tady jde o přímočarou akci a příběh hraje druhé housle. U AC se dá o věcech přemýšlet a hledat nějaké spojitosti, ale i tak je to jako celek velmi složitá hra, která celkově dává smysl, ale určité části jsou prostě přímočarou akcí. Doufám, že jsi pochopil, co jsem chtěl říct. Jen jsem reagoval na LittleBigVerdict, který mě docela zaskočil. AC2 mělo 10 ale recenze byla od jiného autora...
-
-
Ano například nad Call of Duty se nikdo nezamyslí .... přitom to je hra furt do kola jdete a jen držíte spoušť X lidí se spamuje furt dokola dokovať se nepohnete z místa ... atd... AC máte zase zabít ale je už navás jak a asi když jste zabiják tak co by jste v té hře chtěli dělat ? lítat po mapě ? ... vyvraždit tam celé město ? .... :D
-
-
-
-
Musím mať AC 2 aby mi išiel brotherhood?
-
-
Ne. Dokonce to ani není definováno jako datadik, ale samostatná nová hra.
-
-
jo ale rozhodne to navazuje na pribeh !
-
-
-
Objevi se ve hre i Desmond a Lucy?
-
-
ovsem ze ANO...
-
-
no jasně že jo :)
-
Neeeeeeeeeeeeeee .. Na si to přal na vanoce zejtra to přijde a rodiče toschovaj xD a zahraju sito až na Vanoce ..... si se nervama zahryznu do desky stolua nepustim se az do Vanoc xD ....
-
-
assassin1995?? :D
-
-
on je slovák, ak dobre viem
-
-
-
Jelikož jsem se na všechny díly v....l, tak jsem začal včera hezky od prvního dílu *1*
-
to freak- skus nakou brigádu, s tvích slov seš asi školou povinej co?
-
-
A ty snad nejsi? Tvůj pravopis je strašný. Tipuji tě tak na 6. třídu.
-
-
Zdravim,tak tu na netu lovim a lovim a konecne aspon poradna debata. A kdyz uz jsme u toho rada bych se zeptala a snad i pozadala o radu,co se tyce jednoho useku ve hre(ktery teda ne a ne projit,pac nevime kam vlastne) pokud by to bylo mozne hracu co jiz maji odehrano Bratrstvo. Jedna se o sekvenci The Borgia,kdy po zabiti papeze naskoci pulminutove odpocitavani a a clovek ma dole po uteku zlorada nekam zdrhnout,zabit par oznacenich lidi atd.,pricemz jde po nem snad celý Řím vojaku.
Kdyz jsme zabili zhruba tri oznacene,dalsiho to nic neukazalo a dosla tzv.casovka Time expired,tudiz nanovo,ale doted jsme nikdo doma neprisli na to co se tm ma vlastne delat? Muze nekdo poradit? Byli bysme Vam moc vděční.