Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Brotherhood - recenze PC verze
18.3.2011 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Docela piczovina..dávám 0/10
-
-
tak samozřejmě každýmu se to libit nemusí, vemte takový jedličky to třeba nemusí ani pochopit a retardy může ta rozloha či možnosti dokonce odradit *1* A ten warezák co to "smáznul" je taky dobrej... *1* Fakt teda ta naše hráčská populace co se tu projevuje je teda hustokrutej víkvjet *1*
-
Ty jsi ale debil! Dát tomu 0/10 věřím že jsi to ani nehrál! Nevíš co je to dobrá hra jdi si hrát mario,trapný codka nebo takový kraviny!
-
-
Toho Maria raději nezmiňuj, jelikož jeho poslední díly jsou lepší, než celý slavný Assassins Creed...
-
-
Asi tak, mně ta hra přišla děsně nudná se zbytečnýma kravinkama jako hledání výhledů, ukryté poklady atd. Nakonec jsem tu hru smázl.
-
-
Já dávám hodnocení.Něco je špatně?
-
-
Ja taky davam jen hodnoceni... že si kokot... problem?
-
Já taky dávám jen hodnocení.
-
-
Ty č....u,co chceš..polib mě prdel
-
-
Zalez do stejný prdele z který tě vytáhli.
-
-
-
-
-
Divné jméno 0/10
Tě rodiče asi neměli moc rádi. -
Nerecenzoval jsi náhodou před chvíli na xzonu? *1*
Tam taky nějakej znalec dal 0% *1*
-
-
prosim pomozte nekdo nejde mi ulozit vubec hra nevite jak na to nekdo
-
Já miluju assasíny v listopadu jsem si koupil 1 díl a tak se mi zalíbil že jsem ho hrál 8 hod v kuse.... o měsíc později jsem neododal a koupil druhý díl... a vždy když jsem řpišel ze školy 15:00 pařil jsem do 21:00 a už se nemůžu dočkat na koupi na AC broth. :D týdle hře můžu jen dát 9/10 *1* *1*
-
-
Takže si AC:B ještě nehral a už hodnotiš... ne že by si nějakých 8-9/10 nezasloužila, ale i tak demence.... stejně jak když to nekdo nehral a hodi 0/10...
-
-
Podle mýho si mohli víc pohrát s optimalizací nebo měli rozšířit možnosti nastavení.Stíny se nedají vypnout, nedá se nastavit hustota chodců no co to je vážení?? Takhle se mi to děsně seká a grafiku mám na zblití *1*
-
-
Danny neber to špatně jo ale kolik ti je let ?
-
ta kup lepšiu :) mne to ide stejne dobre ako dvojka :) a všetko na max okrem rozlišenia to mam len 1400*900 brzdi ma monitor :(
no hral som to od 14 do 19 a zatial je to dobre
tak ak mam hodnotit tak 8,9/10 :) -
-
Mě brzdí jenom procesor! *10* Mám 1.86 a tu hru vůbec nestíhá.Dokonce i doporučený požadavky bych splňoval...Nevíte o nějakým programu kterej by ho trochu popohnal??Přetaktovávat se mi fakt nechce a peníze na novej jsou v nedohlednu.
-
-
Easy tune (jestli máš MB gigabyte? Nic jinýho mně nenapadá - přetaktování se asi v tvym případě už nevyhneš.
-
-
-
-
V dnešnej dobe je problém dohrať nejakú hru lebo prevažne vychádzajú brečky ..... toto je jednoznačne super hra dalo mi to.. to čo som čakal ba dokonca ešte niečo naviac proste super hra a naozaj som sa pritom zabavil ...
Hodnotenie len 8 je premňa akurát tak vtip :) keď si to porovnám s hrami, ktoré boli a sú totálne brečky a dostali deviatku ..... proste FAIL *12*
7 Rokov mám aj PC a konzolu ..... a nechápem ako môže niekto napísať že sa to na klávesnici zle ovláda .... to môže napísať len motovidlo, ktoré neudrží ani lyžičku v ruke ;) uplne v pohodičky nenechajte sa ľudia odradiť. -
-
Co to plácáš???Hra dostala 8 bodů a to je super.Chvilkama to je pěkná nuda.Jak psal recenzér moc skákání a to měl pravdu ty mě fakt ser....Souboje dá se to normálně odklikat jako klik klik klik klik!!!Napiš mě co dostalo devítku a byla to sračka.....Jinak je to super hra u které se bavím, ale s recenzí souhlasím no a když se mu to špatně ovládalo na klávesnici TAK TO PROSTĚ NAPSAL jako svůj názor.A motovydle jseš možná Ty.....jinak pohodu a klid v duši u Vás na východě :-)
-
-
Jediný problém téhle hry je opět namapování milionu akcí na jeden button. Už dvojité mapování nemám rád, ale ACB občas vytáhne i mapování 4 akcí (loot,zvednout tělo, zvednout item, drapnout nepřítele) na jeden čudl a to je potom fakt děs. Nevím jak se to ovládá gamepadem, každopádně větší úprava pro svatou dvojici by neškodila. Ještě by se mohl polepšit pokonzolovatej interface (hlavně že se do všeho leze přes menu, krom mapy), ale jinak super hra. Pokud vás bavila dvojka, doporučená koupě.
-
AC1 pecka,AC2 dobrá a proto ACB hrát už nebudu
-
-
AC1 dobrá, ale spoustu otravných věcí vyřešila až AC2. ACB.. no je to spíš plnohodnotný datadisk a pokračování AC2 s přidaným multiplayerem.. ale čert to vem, vypadá to nádherně a hraje se to skvěle :-)
-
-
ja ACB už projel
-
-
Ještě že už to víme
-