Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děj super, provedení super, grafika nádhera, ale víc jak 5 bych téhle nesourodé ujetině nedal. Po dokonalé 1 a 2 je tohle z větší části běhací a skákací konzolová trapárna. Nechápu proč nedali na výběr možnost zrušit časově omezené zhovadilosti u závodů které jsou tam naprosto zbytečné. Škoda, tohle zráží tuhle věc na kolena. *9*
  • prosim pomozte nekdo nejde mi ulozit vubec hra nevite jak na to nekdo
  • me to taky vubec nejde ulozit prosim jak na to pomozte nekdo
  • Chtěl bych se zeptat, už jsem dohrál ACB a měl jsem romulovo brnění, pak jsem šel ke kováři a tam jsem si dal to obyčejný, ale tet nemůžu přijít na to, jak si ho dát spátky to romulovo, poradil by mi pls někdo?
  • DOHRANO - Konečne som to dohral ,a chcem sa podeliť o dojmy s hry.
    Hru som si podla bloku kupil , 19,03, až teraz som to dohral, to sa mi stáva malo kedy aby som tak dlho hral hru. Hral som všetky vedlajšie úkoly a zbieral všetko čo sa dalo, Strašne ma bavilo chodiť po meste a hlavne po strechách . Hra bola velmi dlhá čo je dobré, ale konec mal neuveritelný spád. Niečo mi hovorilo že ked prímem ulohu v Andelskom hrade zabiť papeža tak musím mať všetky vedlajšie úkoly, hotové . Tak som sa vrhol na vedlajšie úkoly , všetky som porobil a išiel na papeža , a začala hra neuveritelne gradovať . Doslova sa nedalo odtrhnúť od deja, na vedlajšie úkoly nebolo ani pomyslenia . Samotný konec zo súčasnosti bol super len neviem prečo som zabil tú ženu čo mi celú hru pomahala , ale to sa dozvieme asi v dalšom diely. Hra nemala žiadne hluché miesta, jedine čo sa mi trochu nepačilo tak ta časť čo som bojoval s jablkom , to nebolo zaujimavé . Hodnotenie 8-9 si myslím že je pravdivé . Doporučujem každému hrať , nehrať len hlavné úkoly ale všetko , potom je to super. NIKAM SA NEPONACHLAT PORIADNE SI VYCHUTNAT KAZDE ZAKUTIA RIMA
  • Naprostý souhlas - krom závodních her, kde jsem analogové páčky opravdu využil, mi gamepad u PC jen leží a čeká kdy se objeví další povedené závody *3* AC má od prvního dílu ovládání pro klávesnici a myš vcelku dobře pořešené.
  • Cajk
    s přisluhovači rodu Borgiů, který jsou spřažený s templářema - proti nim kucí z klanu Auditore, který jsou zase generace asasíni:)
  • Nevíte s kým tam bojujem s templáři?
  • Co to plácáš???Hra dostala 8 bodů a to je super.Chvilkama to je pěkná nuda.Jak psal recenzér moc skákání a to měl pravdu ty mě fakt ser....Souboje dá se to normálně odklikat jako klik klik klik klik!!!Napiš mě co dostalo devítku a byla to sračka.....Jinak je to super hra u které se bavím, ale s recenzí souhlasím no a když se mu to špatně ovládalo na klávesnici TAK TO PROSTĚ NAPSAL jako svůj názor.A motovydle jseš možná Ty.....jinak pohodu a klid v duši u Vás na východě :-)
  • V dnešnej dobe je problém dohrať nejakú hru lebo prevažne vychádzajú brečky ..... toto je jednoznačne super hra dalo mi to.. to čo som čakal ba dokonca ešte niečo naviac proste super hra a naozaj som sa pritom zabavil ...

    Hodnotenie len 8 je premňa akurát tak vtip :) keď si to porovnám s hrami, ktoré boli a sú totálne brečky a dostali deviatku ..... proste FAIL *12*

    7 Rokov mám aj PC a konzolu ..... a nechápem ako môže niekto napísať že sa to na klávesnici zle ovláda .... to môže napísať len motovidlo, ktoré neudrží ani lyžičku v ruke ;) uplne v pohodičky nenechajte sa ľudia odradiť.
  • Super další čech *3*
  • Táto hra mi dala presne to , čo som od nej čakal. Nechcel som o nič viac, ako mala dvojka,
    chcel som iba aby môj obľúbený príbeh pokračoval. A to sa mi splnilo. V tom to prípade
    som maximálne spokojný a nejaké maličkosti (mapovanie tlačidiel) nie sú pre mňa až také
    zaťažujúce, aby mi pokazili dobrý zážitok z hrania. A čo je pre mňa najdôležitejšie je voľba
    pri štarte - OFF LINE. Konečne krok správnym smerom.
  • krunoslav
    taky se přidám, najdete me pod saladinedeep
  • krunoslav
    k tomu se přidávám, také jsem nikdy neměl nutkání pořizovat gamepad..klávesnice se ovládá úplně v pořádku a prošel sem na ní za tím všechny díly (vlastně všechny hry kromě závodních)..není to konzolové zlo, ale pro me prostě zbytečnost:)
  • Super konečně nějaký čech který hraje mulťák!!!!!!!!!!!! Já mám ID Morybunduss..
  • Me se ovlada ac na keyboardu uplne v pohode...
  • zkus se odpojit při každém spuštění hry od internetu a spouštet to v ubisoft launcher v offline módu..vyzkoušeno!
  • Zayl
    Jediný problém téhle hry je opět namapování milionu akcí na jeden button. Už dvojité mapování nemám rád, ale ACB občas vytáhne i mapování 4 akcí (loot,zvednout tělo, zvednout item, drapnout nepřítele) na jeden čudl a to je potom fakt děs. Nevím jak se to ovládá gamepadem, každopádně větší úprava pro svatou dvojici by neškodila. Ještě by se mohl polepšit pokonzolovatej interface (hlavně že se do všeho leze přes menu, krom mapy), ale jinak super hra. Pokud vás bavila dvojka, doporučená koupě.
  • osobně jsem neměl problém hrát jakýkoli AC na klávesnici a nepřišlo mi nepohodlné => nemám jediný důvod to zkoušet na gamepadu
  • ales.smutny
    Jelikož jsem si převčírem spočetl, že hraju už dvacet let (a cítím neodbytnou touhu být na to hrdý), rozhodně bych se neoznačoval za konzolistu...tedy pokud to neznamená jen "vlastník konzole"...ale to si ta označení můžu začít sepisovat...:) Třeba i didkatikista...:)

    Ale vážně. Ovládání klávesnicí je pro AC velmi nepohodlné. Neříkám, že si na něj nejde zvyknout, ale... gamepad skutečně není zlo přicházející z konzolí, byl tu už dávno a patří ke standardní výbavě PC hráče. Je to jako rozčilovat se nad tím, že někdo konstatuje o leteckém simulátoru, že je lepší na joystiku a na klávesnici "to není úplně ono".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit