Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě brzdí jenom procesor! *10* Mám 1.86 a tu hru vůbec nestíhá.Dokonce i doporučený požadavky bych splňoval...Nevíte o nějakým programu kterej by ho trochu popohnal??Přetaktovávat se mi fakt nechce a peníze na novej jsou v nedohlednu.
  • ta kup lepšiu :) mne to ide stejne dobre ako dvojka :) a všetko na max okrem rozlišenia to mam len 1400*900 brzdi ma monitor :(
    no hral som to od 14 do 19 a zatial je to dobre
    tak ak mam hodnotit tak 8,9/10 :)
  • Asi tak, mně ta hra přišla děsně nudná se zbytečnýma kravinkama jako hledání výhledů, ukryté poklady atd. Nakonec jsem tu hru smázl.
  • Paul_cz
    Ok dík za info, snad to bude ok.
  • Toho Maria raději nezmiňuj, jelikož jeho poslední díly jsou lepší, než celý slavný Assassins Creed...
  • Ja taky davam jen hodnoceni... že si kokot... problem?
  • Takže si AC:B ještě nehral a už hodnotiš... ne že by si nějakých 8-9/10 nezasloužila, ale i tak demence.... stejně jak když to nekdo nehral a hodi 0/10...
  • Ty č....u,co chceš..polib mě prdel
  • Podle mýho si mohli víc pohrát s optimalizací nebo měli rozšířit možnosti nastavení.Stíny se nedají vypnout, nedá se nastavit hustota chodců no co to je vážení?? Takhle se mi to děsně seká a grafiku mám na zblití *1*
  • Já taky dávám jen hodnocení.
  • Já dávám hodnocení.Něco je špatně?
  • Cajk
    Konverze dopadla dobře, ale sakra - měla přijít o hodně dřív.
  • Ty jsi ale debil! Dát tomu 0/10 věřím že jsi to ani nehrál! Nevíš co je to dobrá hra jdi si hrát mario,trapný codka nebo takový kraviny!
  • Já miluju assasíny v listopadu jsem si koupil 1 díl a tak se mi zalíbil že jsem ho hrál 8 hod v kuse.... o měsíc později jsem neododal a koupil druhý díl... a vždy když jsem řpišel ze školy 15:00 pařil jsem do 21:00 a už se nemůžu dočkat na koupi na AC broth. :D týdle hře můžu jen dát 9/10 *1* *1*
  • Divné jméno 0/10
    Tě rodiče asi neměli moc rádi.
  • ales.smutny
    No ono je to sice vcelku jasně řečeno v recenzi, ale:
    - grafika, její náročnost
    - optimalizace
    - lokalizace

To jsou prostě PC specifické body, které budou rozhodovat o případné koupi. Může mít stejný příběh a stejně se hrát, ale v tomto se liší.
  • Přesně tak. Napřed Ubisoft v rámci reklamy velmi propagoval, že v AC:B útočí více soupeřů naráz. Realita je taková, že zaútočí jen tehdy, když bude hráč stát a nic nedělat. Stačí rytmicky mačkat útok a hned je vše ve starých kolejích.

A co se týče "zákeřného" útoku do zad, pokud Ezio zrovna provádí exekuci - stačí namačkat counter attack, Ezio se otočí během jednoho framu (jako ve stařičkém Double Dragonovi) a provede counterkill.
  • ales.smutny
    Logitech Rumble Pad 2, takža narvaný drátem:) Co se týče myši, neblbla mi tím způsobem jako ve dvojce, ale těžko to posoudím, protože celý koncept klávesnice je pro mne dost nekomfortní. Ale i tady jsem díky ní často ujížděl...
    Měnění textur už jsem si nevšiml, tedy, upřímně asi dvakrát třikrát mi textura dodatečně doskočila, ale už ne to nehezké dokreslování.
  • Nerecenzoval jsi náhodou před chvíli na xzonu? *1*
    Tam taky nějakej znalec dal 0% *1*
  • Docela piczovina..dávám 0/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit