Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Brotherhood - recenze PC verze
18.3.2011 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Naprosto autora chápu, hraji to na svém PC zcela stejně. Na klávenici se tato hra hraje podstatně hůř.
-
Proc sakra pise !! PC !! recenzi konsolista ? To fakt nechapu. Klavesnice jse pry "neobratny prstolam" ...
-
tak samozřejmě každýmu se to libit nemusí, vemte takový jedličky to třeba nemusí ani pochopit a retardy může ta rozloha či možnosti dokonce odradit *1* A ten warezák co to "smáznul" je taky dobrej... *1* Fakt teda ta naše hráčská populace co se tu projevuje je teda hustokrutej víkvjet *1*
-
AC1 dobrá, ale spoustu otravných věcí vyřešila až AC2. ACB.. no je to spíš plnohodnotný datadisk a pokračování AC2 s přidaným multiplayerem.. ale čert to vem, vypadá to nádherně a hraje se to skvěle :-)
-
Čau hele kdo by si chtěl zahrat multiplayer at si me prida do pratel CJDXD *1* jinak supr hra
-
A máš origo nebo warez ?
-
Zalez do stejný prdele z který tě vytáhli.
-
Ještě že už to víme
-
nemas nahodou diakritiku ve windows profilu?
-
ja neviem preco ale mne sa nechce ulozit hra neviete preco??? skusal som preinstalovat a nic a este to hram v offline modu pomozte prosim
-
Ale má, více či spíše méně:) Nehratelná neoptimalizovaná hra nemůže být pochválena. Grafika...nu, tady bych já při stejné kvalitě nestrhával, ale jde o to informovat (stejně jako kdyby byla hra absurdně náročná) a lokalizace, pokud by byla zmršená, tak je slušností taktéž na to poukázat (a nebo naopak pochválit), už jen proto, že tu nejsou anglické titulky.
Proč se to vyplatí dělat, viz GTAIV na PC, Lukáš se ještě teď budí uprostřed noci...;) -
ja ACB už projel
-
AC1 pecka,AC2 dobrá a proto ACB hrát už nebudu
-
Na hodnocení ale ani jedno (až na extrémní případy) efekt nemá, není-liž pravda?
Alespoň by nemělo.
Jiné servery dělají tyhle dvojí recenze v případě, že myš nabízí nějaké jiné gameplayové možnosti (viz. Dragon Age 1).
Tím nechci říct, že něco děláte špatně, niajk mi to nevadí, jen jsem se nad tím zamyslel... -
Původně jsem nechtěl hodnocení řešit, můj úkol byl otestovat PC verzi v jejích specifikách, tomu jak se hraje se věnoval Dan Vávra. Ale bude fér pár slov za sebe.
ACII jsem dal, ještě v Levelu 10/10 a je to pro mne hra, která sito zasloužila bez debat. Brotherhood ale už je derivátem. On už není zlomový, tak radikálně inovativní, ty přidané hračky s asasíny jsou dobré, ale nijak zlomově. Navíc mi některé pasáže trochu vadily - kupříkladu dlouhé lezací sekvence s Desmondem, občas na můj vkus neassassinovská linearita v některých pasážích...
Což ale probůh neznamená, že ta hra není skvělá. 8 z 10 je pro mne velmi, velmi, velmi dobré hodnocení, které zaručuje zábavu, intenzivní zábavu. Prosím, nepřesouvejme zase stupnici o něco výš. I sedmička je moc dobrá hra a šestka je solidní kus, který něčím nad průměr prostě vyčnívá. 8 je pro mne velká pochvala, jde prostě o hru kratší než je ACII, vycházející ze stejných principů a s dle mne slabším příběhem. Když už tedy musím dát číslo (a to já vždy nerad, radši se spoléhám na slova), už to mám na osmičku. Toliko vysvětlení:) -
Ale to bezesporu:) Jde jen o návyk, já zase jen velmi ztěžka kdysi přesedlával z klávesnice u leteckých simulátorů k joystiku... atd :) Sice mi přijde gamepad skutečně intuitivnější, ale hraju dvacet let a vím, co všechno jsem byl schopen se naučit, takže...:)
-
To já taky. On singleplayer mi připadá chudší, než ve dvojce (neříkám, že je špatný, je skvělý, jen není tak obsáhlý). Ale zas multiplayer mě šíleně baví, parádní záležitost, která je pro mě šílený překvapení. Takže za singleplayer bych dal těch 8/10 a mutliplayer 9/10 :)
Ve výsledku bych to s klidným svědomým zaokrouhlil na 9/10 a byl bych spokojen :)
(Hrál jsem verzi pro Xbox 360) -
Hra se mi hýbe uplně stejně jako rok staré AC 2,které mi běhalo o něco málo lépe jak 3-4 roky staré AC 1,čili řekl bych že optimalizace je vcelku dobrá...
-
Danny neber to špatně jo ale kolik ti je let ?
-
Easy tune (jestli máš MB gigabyte? Nic jinýho mně nenapadá - přetaktování se asi v tvym případě už nevyhneš.