Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    5/10? Tahle hra ve mě zase vzbudila zájem o Assassin's Creed. *7*
  • To lidi tech asasinu jeste nemaji dost? nechapu, to jim vazne nevadi hrat furt dokola to samy a nic jinyho nikdy nevyzkousej?
    • za to muze PC MUSTARD RACE
      • jono, prodeje AC:Unity na PC dosahovali zhruba 5% konzolovych *6*
  • Totálně okopírovaný Prince of Persia.
  • Z Assassin's Creed Chronicles: China bohužel není vidět láska k řemeslu, nýbrž pouze povinnost udělat něco menšího , co vyplní čekání na velký podzimní dalšídíl a přinese Ubisoftu kapesné navíc.

fixd
  • Ass - 1 v poho.. 2 ital - nic moc, ale jo... 3 patos - indián a jeho tlustej kámoš, hořící mutr, hoňka na lodi..
    Z mé strany poslední hřeb a zavrhnutí série.. Chápu že ostatní to mají jinak. Ale já to beru, jako návrat něčeho co jsem už nechtěl ani vidět..
    • fallanga
      Co za hráče si zahraje první 2 díly a pak skočí až na ten pátý? Z jakého důvodu jsi vynechal Brotherhood a Revelations?
      • Tak..

..a by jednička nekončila tak.. že dvojku jsem mít musel, páč zvědavost jak to bude dál...
        ( což u konce dvojky - už u mě fakt nehrozilo..)

Nemám rád itala Ezio Auditore..

A k trojce (pětce) jsem se dostal dík graf.kartě a nějakému kupónu na (zadara) stažení...

a jak jsem psal... užil jsem si...
  • Krescz
    vzhledem k tomu jak ass ass ins creed poslední dobou nemusím tak Číně jsem opravdu fandil *9*
  • A vsadim se že se jde zase proti Templářům? Templetown in Chinacity, well played mr. muslim, well played.
  • bohužel není vidět láska k řemeslu, nýbrž pouze povinnost udělat něco menšího, co vyplní čekání na velký podzimní díl a přinese Ubisoftu kapesné navíc.
  • osi z games/ berou . K tomu ten pan s cepeckem zaklada po vzoru lekarsek komory kde jsou prispevky povinne.. svoji komurku kterou asi/ asi vyhodne zpenezit.
    Ano tady tuna uz to nie o
  • y povinne.. svoji komurku kterou chtel asi vyhodne zpenezit.
    Ano tady tuna uz to nie o hrach , jeto logicke pani z tu gamesu rozsevaji sve seminka a maji mnohacetne rodiny. Jak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit