Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoďte se do klidu, všichni tu děláte, jako kdyby vám někdo zakazoval hrát na klávesnici. Kdo chce, koupí si gamepad, kdo ne, spokojí se s klávesnicí a tim to hasne. Proč je kolem toho takovejch keců mi vážně uniká.
  • Menorri
    Pro PCčkáře je nějakej gamepad potupou....a Ubisoft to moc dobře ví....tohle je jen nenápadná taktika jak pomalu PCčkový hry opustit....před nedávnem pokud si vzpomínáte už to tak mělo být ...pak si to jakoby "rozmyslely" a místo toho nás vyšoupnou postupně aby nebyly ohlasy...
    • To, že zrovna Ubisoft často bere PC hráče jako nějaké podlidi, je bohužel pravda...

Ale jinak - jakou potupou? Není hlavním cílem PC hráče hrát dobré hry a ne vést nějaké ideologické války založené na konkrétním kusu plastu připojovaném k USB? Je zajímavé, že třeba v 90. letech byl joystick u PC úplně běžnou záležitostí. Je pravda, že to pak na nějaký čas trochu ustoupilo. Militantní PC hráči by občas mohli tvrzení typu "pro tuto hru doporučujeme gamepad" brát jako "pro tuto hru doporučujeme gamepad" a ne jako "chceme znásilnit vaší matku". AC3 v tom zdaleka není první, třeba Super Meat Boy hráčí při každém spuštění sděloval věci typu "First person who says keyboard controls are better than a gamepad gets shot in the face!" :-)
      • Menorri
        Neznám hru, kterou bych nedokázal hrát s klávesnicí a myší pokud mi k tomu vývojáři dají možnost....pravdou ale je, že tu možnost né vždy mám a proto se bojím, že to u AC velmi brzo nastane a místo "je lepší hrát z gamepadem" se bude psát u minimálních požadavků "nutný gamepad". *13*
  • GlaDOS
    Lze čekat od Ubisoftu někde něco rozumného?
  • Sám hraji sérii na konzoli ale hrál sem i na pc a upřímně řečeno opravdu je AC lepší hrát na gamepadu. Ale nevím proč se tady tolik rozčilujete já si myslim že ovládání bude stejné jako u předchozích dílů (možná až na jedno dvě tlačítka s nějákejma novejma funkcema ve hře) takže pokud se vám hrálo dobře minule bude i teď maximálně budete muset si pár minut pohrát s nastavením kláves ale kupovat gamepad bych řek že nebude potřeba
  • Jazz
    AC se hraje líp na gamepadu, tak jo už dost. Zasmáli jsme se a stačí...
  • Je to pochopitelné, na tenhle typ her je totiž opravdu ideální konzolový ovladač. Mám zkušenosti z obou stran "barikády" (17 let PC, 3 roky PS3) a tohle se mi 100% potvrdilo.
    • Jo. Ale TY mas zkusenost ze TOBE se to hraje lip na gamepadu. Pochybuju ze jsi nekdy umel cist myslenky a vedel ze vsem ostatnim se to hraje taky lip na gamepadu.

Tak si prosim nech ty patenty na vsechnovim. Uz to zacina byt nuda.
    • Umaroth
      to bohuzel pc trollum nevysvětlíš.
      Ps: mám to naprosto stejne jak ty akorat s x360
      • GlaDOS
        Aha, takže PC port by se měl hrát s gamepadem. Proto se to jmenuje PC port.
        • Presne tak, pc port by se mel hrat s pc gamepadem. Vzdyt je to logicky. Proc by se hra navrzena pro ovladani gamepadem mela hrat na klavesnici?
          • Protože je to PC port? Lol...
  • Mě spíš u nových her silně ... a to opravdu silně vadí, že nejdou většinou hrát s běžným gamepadem, hry jako napřklad SSF4:AE, Batman:AC, Prince of Persia (ten nejnovější). Všechny vyžadují jen a pouze Mrkvosoftí Xboxovej ovladač, nechápu proč. Vůbec nenajdou libovolný USB plug-n-play gamepad. Ještě že i na to už lidi vytvořili emulátor, bohužel nejde na všechny hry .... zrovna ten SSF4:AE prostě s běžným gamepadem hrát nejde ani po nahratí modifikace ... v tomdle jako zlatý PS3 ... kam si můžu připojit jakejkoliv gamepad ... když nechci utrácet za předraženej originál (i když zrovna na PS3 originál upřednostňuju ... protože sixaxis, ale to je věc jiná)
    • Problém je třeba to, že Microsoft vytvořil nové API XInput a starší DirectInput prohlásil jako zastaralý a už se nebude vyvíjet... XInput funguje jen s X360 ovladačem (ale zase nevím, jestli Microsoft brání výrobcům HW XInput podporovat). Možná je to dick move, možná ne vzhledem k vývoji na poli PC only gamepadů, každopádně výrobci her by podporovat všechny gamepady mohli, zvlášť když ta hra analogově nepoužívá triggery ani jiné věci specifické pro X360 ovladač.
      • Ringwraith
        Hmm, to je dost dick move.

Na druhou stranu je X360 ovladač jedním z nejlepších na trhu, takže si myslím, že spousta lidí má k PC právě ten. A fakt, že ho hry 100% automaticky podporují je jen další plus.
  • Proboha proč bych si měl k PC kupovat gamepad ?? Od toho jsou snad konzole ne ? Když budu chtít hrát na gamepadu tak si hru koupím na PS3 a neřeším, ovšem střílečky a podobný hry nejsem schopnej si na PSku užít, tady pro mě existuje jedině klávesnice a myš tak nám tu poslední radost z PC hraní neberte !!
    • třeba proto že některé žánry her se prostě na gamepadu hrají daleko lépe ... např různé akční adventury, rubačky atp, u takových her je to bez gamepadu 1/3 zážitku, jen kvůli tomu, že se to na klávesnici a myši špatně ovládá
      • Já přece neříkám že na některý hry není gamepad lepší, v tom případě je hraju na konzoli ne ? Co si budem povídat, na 107 televizi je to vždycky lepší zážitek než na 24 palcovým monitoru. Ovšem já osobně na konzoli odmítám hrát střílečky protože mi to míření a pohyb přijde strašně divnej. Vím, je to o zvyku ale já si na to z principu zvykat nechci a chci tyhle hry hrát na PC
        • Ringwraith
          Tak hraj střílečky dál na PC s KB+M.

Jak to tak taky dělám. A hry, co jsou lepší na gamepadu hraju na gamepadu. To máš http://www.youtube.com/watch?v=YlmYqQ-sthA
          • Fuj co to je *1*
            Však jo, jen nechápu proč bych si měl kvůli AS3 kupovat gamepad, všechny předchozí díly jsem si na klávesnici a myši záhrál bez problémů...
            • Ringwraith
              Ty snad nejsi fanoušek Hannah Montany *8*
              *15*

Ale šak hej, už jsem to psal asi dvakrát níže... silně pochybuju, že ovládání se bude nějak moc lišit od předchozích dílů. A navíc ani ty mi nepřišly nějak extra upravené pro klávesnici.

Ale pokud rád hraješ akční adventury, případně konzolovky na emulátorech, jako já, tak je gamepad celkem nutností.
      • A nevim ja nahodou lip co se mi hraje na cem dobre? *5*
  • Mne to nevadi, ja stejne budu parit diablo 3 :-)
  • ja uz konzolove porty jinak nehraju. gamepady sem puvodne kupoval abysme mohli hrat s kamosema fifu a ted uz svuj F710 pouzivam treba i se Skyrim. co se tyce ACC tak se docela tesim ale posledni dva dily me dost zklamaly. zdaleka tahle serie uz pro me nema to jmeno co kdysi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit