Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
28.3.2012 | levis
162 příspěvků
-
hehe co k tomu říct?! Už vidím ty reklamy před vydáním hry na speciální edici Assassin's Creed III gameapadu za speciální cenu.
-
nevidím v tom problém, pokud to pude teda nebude implicitně vyžadovat Xboxovej gamepad, bo mám gamepad od Logitechu(nejsu kokot, abych hrál hry, který se evidentně hrají lépe na gamepadu zbytečně na klávesnici...), případně by mě to mohlo donutit konečně si ten Xboxovej koupit, jelikož už po něm stejně pár let pokukuju
-
zastrelit malo *11*
-
Jsou hry, který se prostě líp ovládaj na gamepadu a AC je jedna z nich. Tak přestaňte fňukat.
-
Ohledně Ubisoftího prohlášení netřeba většího komentáře, maximálně tím chtějí nazančit, že už produkt nebude podporovat myš. Co už.
Co se týče ovládání her na klávesnici ... mám do jisté míry rád klasiku, a tak si umím sem tam zapnout EPSXE nebo Project64. Vše je ovládáno na klávesnici, kde si na alfabetické části napodobím rozložení ovladače a hry poté ovládám cirka šesti/sedmi prsty (palec a malík nejsou použity). Ať se jedná o Tomb Raider, Tekken, The Legend of Zelda, Crash Bandicoot, Super Smash Bros etc, vše se mi ovládá velmi příjemně a na rozdíl od ovladače (který jsem zkoušel) nemám otlačená bříška palců. -
aha tak tady je vidět jak je Ubisoft nafoukaný a bezohledný k hráčům. Navíc pokud mám mluvit za sebe tak mi gamepad vůbec nevyhovuje a používát a už vůbec kupovat jej nehodlám. Jako PC uživatel užívám zásadně myš a klávesnici a to mi taky vyhovuje. Takže trhněte si! Jste líný udělat port pro PC. Tak je to. Konzolojdní přístup, co se pomalu sune na PC, mi leze krkem!
-
-
Já jako PC uživatel beru gamepad jako normální součást výbavy... nu, pamatuji si, že první jsem kupoval před osmnácti lety a bylo to monstrum...:)
Je pozoruhodné, že lidi vnímají gamepad jako něco nového...přitom první herní gamepady přišly v první polovině 80. let... -
-
Ano já proti samotnému gamepadu ale nic nemám. Říkám, že mi nevyhovuje a špatně se mi s ním operuje. Zkrátka vyrostl jsem na klávesnicic a myši a tak mi to vyhovuje. Každímz vyhovuje něco jiného. Nicméně tím chci říct, že tím jak to ten člověk podal tak trošku přestřelil. Vyznělo to dost nafoukaně a povýšeně. Zkrátka když to má být i PC titul, tak se musí počítat, že DOST hráčů gamepad nemá neboj je nechce používat a že tento výrok na ně zapůsobí dost negativně. Ale co čekat od Ubisoftu že. Jak technická tak zákaznická podpora jim nic neříká a mínění hráčů - živitelů - už vůbec ne.
-
-
ta hra se bude ovladat jako vsechny predchozi AC, cili na s KBM nic moc, pokud ti vadi gamepad, tak to ti asi musi vadit pulka 3rd her. Me taky prijde divny, a dokonce HNUSNY ze se vyvojari zameruji na zakazniky, kteri jim vydelaji mnohem vice penez, a na PC to nedelaji primarne (i kdyz ta hra je v jadru a samotnem konceptu myslena pro gamepad)
-
-
...mna by zaujimala len jedna vec...ked ma niekto PC aj konzolu, tak je pcckar alebo konzolista? A ked ma niekto PC a konzolu a vyberie si, na com si to chce zahrat a s cim sa mu to hra najlepsie, je normalny on, alebo clovek, ktory chorobne uctieva len to svoje a nie je ochotny nic ine pripustit...mam pocit, ze vela ludi by sa uz malo prebrat do reality...
-
-
Řekl si to krasne a jednoduše, a hlavne popravdě, Ja jsem PC/x360 a nadavam do ps3, ne proc bych to delal? Jak rek ringwrait, kdyzt je dobra hra tak je to proste dobra hra, jedna hra je lepsi na pc druha na konzoli (nebo v pripade AC i na pc s gamepadem). Já místní PC trolly už vidím jako takové herní romy... Nechapu proc je pulka games diskuzniho fora zaslepena a zijci v dogmatu. Jsem hráči a meli bysme se bavit o hrach.
PS: treba flame kdyz hru roku vyhralo Dark souls, JE to proste dobra hra a tecka, pokud si nechcete kupovat konzoli vas problem, to neznamena ze ta hra neni dobra !!! -
konečně kousek inteligence ..naprostej souhlas s oběma
-
-
Taky davam plus, ale to tezko vysvetlis nekomu kdo je strasne dospely a ma patent na pravdu *2*
-
-
Máš recht, já taky vždycky říkám, že jsem prostě jen hráč.
Protože dobrá hra je dobrá všude., ať už na PC nebo na konzoli.
-
-
aha ted jsem se koukl od koho je clanek *1* dekuju levisovi ze breme trollovani pretahl na sebe a ja a trol diskuzni a dalsi uzivatele se uz nemusime snazit *3* *14*
-
Once again tiscali games community trolled hard.. Ta hra se bude ovládat určitě úplně stejně jako předchozí díly. Hrál jsem AC2 jak na xboxu, tak na PC a na obou sem si to užil stejně. Prostě to bude stejný, jestli se vám do teď hrálo AC líp na klávesnici, bude to tak i s trojkou, pokud vám vyhovuje gamepad, zase se nic nemění. AC byl vždycky dělanej primárně na ovládání na gamepad, ale myšoklávesnicový zpracování je v pohodě. Prostě to hrajte na čem chcete, ale trollit o tom furt dokola je madness..
-
tohle mi v necem zmenilo nazor:
rikal mame aby mi koupila hru hned v den vydani ale ted? nebudu hrat na nejakom lamackym ovladaci z xboxu kdyz se tam strili kdybych chtel hrat na gamepoadu tak koupim konzoli doboha
vypada to ze to radsi nejdriv stahnu a kdyz to nebude zportovany shlt tak koupim...jinak nevim o se autorum nelibi na ovladani predchozich dilu. jednicku jsem hral par hodin a ovladala se normalne. dvojku par minut a ovladala se stejne no a datadisky jsem nehral tak nevim jestli s nema byl nejaky problem. asi to bude vaznou v necem jinym co? LAMA *15*