Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Jestli to bude mít ovládání jako v BH, že pro určitou akci tam nebude "tlačítko ruky", ale "shift", tak ok.
  • Podlě mě je myš a klávesnice časem a hráči prověřený způsob ovládání a nevidím žádný důvod pro takový krok zpět. Ale pokud to tak musí být tak ja si ten slavný gamepad teda koupím. Sice nerad ale koupím.
    • ZvacA
      No, nemyslím, že by ovládání mělo být dogmaticky stavěno na klávesnici a myši a časem s nimi stráveným, či hlásat něco o kroku zpět, protože vždy záleželo a bude záležet na typu danýho titulu, aneb je například zatrest hrát jakýkoliv díl Resident evil na klávesnici, včetně těch novějších či chtít zvládat padesátku efektivních kombinací komb v mlátičce v neintuivním zpracování, což smrdí nanejvýš odrovnáním kláves a mohl bych se klidně stavět na hlavu, ale autoři takových her si obdobně s nějakým speciálním propracovaným ovládacím systémem pro PC nanejvýše vytřou a dělají to vesele už dekádu, takže v tomhle směru se nejedná o nic nového. Každopádně pro AC byl gamepad prostě doporučený, ne aby byl fatální podmínkou a některé věci se s ním v případě této hry ovládají skutečně líp, přestože jak tu padlo, není problém si ho vychutnat i na klávesnici s myší bez vážných problémů, takže není co řešit. Nicméně, ačkoli to samozřejmě neomlouvá zjevnou neschopnost přerobit ovládání ke spokojenosti PC komunity, která nezní pravda zrovna fér, jak zmínil kolega výše a chápu, že pro řadu lidí je to zásah do jejich cti, pořád si troufám tvrdit, že gamepad není něco, za co by se měl PC hráč rozhodně stydět mít ve své výbavě.
    • Ringwraith
      Já ti nevím, PC hráči, gamepad je tu od roku 1985 a za tu dobu bych vypilován k dokonalosti.

A věř nebo ne, ale akční adventury jako Assassin's Creed se na gamepadu hrají nejlépe. Tedy samozřejmě (ne)jenom podle mého názoru.

A věř nebo ne, ale jak už jsem psal, nevěřím, že se ovládání klávesnicí bude nějak lišit od předchozích dílů.
    • ono ani tak nejde o to co je lepsi .. kazdy to ma jinak .. spis je to signal PC hracum, ze jim za to nestoji ..
      • Máš pravdu ale o to je to horší - berou pc hráče jako druhořadou klientelu. Sice je to celkem extremní názor, ale poslední dobou si tak fakt připadám.
        • Ringwraith
          No žijeme v ekonomice, kde rozhodují prodeje.

A z pohledu prodejů PC hráči jaksi druhořadá klientela jsou.

Může se nám/vám to nelíbit a můžeme/te si na to stěžovat, ale tak to prostě je.
          • zajímavé že mluvíš o ekonomice..Skyrim 3,5 milionů kopií za 48 hodin. A co třeba Alan Wake :„Jsme velmi šťastní z prodejů hry na Steamu a z toho, že jsme v launchi byli na prvním místě, to je prostě úžasné. Náklady na vývoj a marketing PC verze se zaplatily za prvních 48 hodin. A ano, jsme prostě z PC nadšeni“.
            • Ten skyrim prosim doloz. Alan wake se pro pc nevyvijel, ale portoval. Z hlediska nakladu je to podstatny rozdil. Z kolika prodeju aw ze jsou vubec stastni?
          • Á další klasický smartass názor. Nic proti, ale tohle je takovej výkřik typu zbičujte si mě nebo máte prostě smůlu tak neplačte.
            • Ringwraith
              Mám realistickou náladu, tak se snažím vidět věci syrově reálně.
  • demence dnesnich "her"
    • Umaroth
      Tak hry jako AC jsou namiru site pro konzolove hrani, tudiz pro gamepad, tak vubec muzes byt rad ze to na Pc spustis, i kdyby do interfacu nacpaly prachy, ktere by se jim z PC nikdy nevratili tak to nebude ono, protoze takovy je koncept a jadro hry samotne ! tak prosimte si kup ovladac za 300 (ci nejlepsi xboxovy pro pc za 650 ) a nemel blbosti.
  • Ocelot
    Mám gamepad za 200 už 4 roky a AC bych si ani nedovolil hrát s klávesnicí a myší.
  • Tak konzole už zpomalují vývoj her (omezený výkon konzolí ovlivnujě úroveň PC her) a ještě si budu muset na stará kolena kupovat k PC gamepad
    • Umaroth
      ehm ehm, ja bych rek ze to bude spis konceptem hry nez konzolemi, ale troll si klidne dal *15*
      • Nemám nic proti konzolím - sám ji mám doma, ale to že umrtvily rozvoj je fakt. PC upgraduju tak po roce max po roce a půl a konzole mi pod televizí vegetuje tak 2 a půl roku - a pokud braní ohledu na vývojově statický kus hardwaru není omezení
        • Umaroth
          to byla reakce na to ze spojuje vykon konzole s tim jake ma hra na pc ovladani....coz je blbost nonplusultra.
  • misho8723
    To sú fakt taký lenivý v tom Ubisofte? Prečo sa dá taký Batman :AA alebo novší Batman : AC dali hrať úplne v pohode na PC? .. by som chcel vidieť čo by sa stalo, keby napríklad taký DICE pri novom Battlefielde povedali, že "no, konzoláci, táto hra je hlavne pre PC robená, a najlepšie sa hrá v kombinácii myš + klávesnica, tak si ich pripojte k vášmu Xbox360 alebo PS3, gamepad je v podstate zbytočnosť".. to by bol fakt koniec sveta čo by sa robilo.. ale však jasné, PC hráči sú podľa Ubisoft všetci do jedného piráti, tak načo sa s nimi trápiť, všakže - "urobíme lacný port, náklady naň sa nám vrátia tak 10x, z PC hráčov sa dajú dobre dojiť prachy " ...
    • Batman se na gamepadu hraje mnohem lepe, ale samozrejme je potreba to s tim gamepadem umet. Hraju na pc i konzoli a mam prime srovnani, batman je jedna z her, ktere mam pro obe platformy.
      • misho8723
        Ja tiež podobné hry hrávam už tretí rok na gamepade, ale to nič nemení na tom, že ak dáka hra vyjde na PC, tak má plne podporovať ovládanie myš + klávesnica (jediný problém ako taký predstavujú športy ako FIFA, kde 360 stupňové driblovanie a pohyb predstavujú pre šípky problém, ale AC tam nič také nie je, tak nevidím, prečo s tým majú Ubi problém )
    • no s PC jako lead platformou pro BF3 bych si zas tak 100% jisty nebyl .. technologicku ano ale jinak sotva ... jinak ale hrat na PC s ovladacem neni uplne pro kazdeho (pro me treba absolutne neprijemna aktivita) .. kazdopadne se tak Ubi a hraci opet ocitaji v zacarovanem kruhu: Ubi fakuje PC hrace kuli piratstvi a PC hraci radejihry od Ubi pirati pac do PC verzi v tehle podobe investovat nechteji ... tj. pockam a uvidim jak to dopadne, do toho kruhu se zamotavat nechci (ale uz ted prakticky vim, ze pokud si to koupim tak jen pokud bude i crackla verze) ..
  • Ringwraith
    Hmm, a víte co?

On Assassin's Creed měl vždy konzolové ovládání. Vždy.

Měli jste kříž na kterém jsou jednotlivé akce, který se měnil při podržení nějakého jiného tlačítka. Na klávesnici je to různě roztahaný a na gamepadu je to vše hezky u sebe tak, že UI odpovídá reálnému rozložení. A to podržení znamená, že zmáčknete některej bumper nebo trigger.

A pohyb na analogu je lepší než na šipkách. A v AC není potřeba nic přesně mířit, a otáčet kameru analogem snad umí každý, kdo není buď zatvrzelý, nebo zatvrzele hloupý.

Pokud si nějaký Český PC hráč(tm) kvůli tomuto hru nekoupí, tak se mu vážně směju. A celé to vyjádření je v zásadě zbytečné, protože celkem pochybuju, že ovládání bude nějak odlišné od předchozích dílů. Takže zbytečné čeření vody.
    • Umaroth
      Ale Pc hráci nepochopi, ze nektere hry se proste lepe ovladaji analogem. Pc hráci nepochopi, ze neco je proste stavene na konzole. A nadávaji ve smyslu ''To nás nezajmá ze na konzolich vydeláte mnohem více, my jsme PC a my chceme mit nej hry, a na konzole muzete osidit''. To je neprosto proti jakekoliv logice, misto aby byly radi ze PC verze v dobe, kdy o vsem rozhoduji penezenky zakazniku, vubec je. FPS se jasne hraje lepe na KBM, ale drtiva vetsina 3rd her a zavodnich her je proste lepsi na gamepadu a to je nazor cloveka co hraje jak na konzoli, tak na PC jak na KBM tak na gamepadu...
  • "Milujeme PC, ale podle nás nemá smysl zvlášť investovat do interfacu hry, postaveného pro klávesnici a myš," řekl Hutchinson.

Podle mě zase nemá cenu investovat do gamepadu kvůli jedné pitomé hře.
    • Spades
      Tak ji hrej na klávesnici, nutí tě někdo kupovat si ten gamepad?
    • Ringwraith
      Tak ji nehraj, kdo tě nutí?

Edit: Anebo prostě hraj na klávesnici.
  • Pani, klavesnice a mys? Proc ne rovnou,Xbox a gamepad mimoto Brotherhood sem hral na Dualshocku od ps3, kterej sem dostal omylem mnel jsem mit k pc... nu coz jede ale bez vibraci to neni ono coz oto chladi se.Ale toe tak secko.Cestinu ozelim...
    • Vrook
      >"Cestinu ozelim"
      >očividně
      • Copak pan nak chytrej,nejsme ve skole profesore so Chill out and keep life more easy...
        • Vrook
          Ve škole nejsme no. Což je škoda, protože bys to potřeboval jako sůl.
        • nepyčuj vocasi
  • Já mněl problém jen u toho multi-chození/běhání a ještě u 1.dílu když to po mě chtělo abych zmáčknul čtvereček, kolečko a atp. *4*
    Investovat do ovládání jim vadí, ale portovat na PC už ne? *7* Kdyby to ovládání udělali pořádně u prvního dílu, nemuseli na dalších 5 pokračování (kdoví kolik jich bude?) už nic řešit. Ve skutečnosti to bude tak, jak to tady píše někdo pode mnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit