Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
28.3.2012 | levis
162 příspěvků
-
Trapna stereotypni hra. Koupil jsem si jednicku a uz v polovine hry mi to prislo tak nudne... ze k teto hre opravdu staci stupidni konso ovladac.
-
-
No to tady zase z někoho vypadla s*ačka.
Srovnej si jedničku a Relevation =)
A abys mohl něco takovýho vůbec vypustit do světa, měl by sis zahrát aspoň tu dvojku. -
ked si tak naivny a myslis ze od jednotky v serii nepokrocila ani o kusok ani si nezasluzis vyskusat genialnu dvojku
-
Jednicka byla strasna, ale 2ka je hodne dobra - stereotyp se nedostavuje, protoze nemusis delat vedlejsi mise (Nikdy jsem je nedelal a penez jsem mel i tak dost...)
-
-
Hmm...já hrál právě jedničku ještě dávno na PC...a po pravdě mě to taky přestalo bavit někdy v půlce... Dvojku jsem dostal zdarma k PS3 (já chtěl verzi s GoW3, ale nebyla na skladě :), tak teď skoro i zvažuji, že bych to zkusil...
-
-
-
Ježiš to je zase žblebt. Proč by se AC hrálo na klávesnici špatně?! Vždyť všechny předchozí díly byly naprosto v pohodě a rozložení kláves supr. Nejsem si jistý, jak to bylo v AC, ale nějak nechápu, proč poslední dobou jsou ve velké míře u her pevná rozložení kláves bez možnosti vlastního namapování. To je přece ideální a pak se klávesnici a myšce gamepad v máločem vyrovná. *4*
-
-
Nevim, jestli uz to nekdo psal, ale napriklad me pri de lepsi hrat nektere hry na gamepadu i na PC z jednoho hlavniho duvodu. A to jsou analogove packy. Na klavesnici mas bud dopredu nebo stop (u AC je sice sprintovaci button atd) , ale na pacce mas nekolik urovni rychlosti pohybu a kdyz jsem si na to zvyknul, tak uz mi to na klavesnici prislo moc krkolomne. Na druhou stranu napriklad mireni (v zamerovacim rezimu) je horsi no :)
-
-
Proč nenapíšou, že prostě na to serou a nechce se jim s tím dělat. Jsou liní až to bolí....
-
-
Za to ty jsi aktivní až moc... už kolikátý článek a furt vidím jen tebe :/ jak si stále na něco stěžuješ a si pořád nespokojený! Samé kdyby... znaš to ne? Kdyby byly v řiti ryby nebylo by potřeba rybníka? To, že tady budeš vypisovat, jak si nespokojený, tak tím to nezlepšíš... realita je tvrdá a virtuální též :)
-
-
Mi povídej... Já už jsem na ten žlutej avatar alergickej..! Konečně se také ozval někdo jinej...
-
On je možná aktivní ale tobě asi očividně něco chybí .... od toho tu příspěvky jsou! a hl. má pravdu... navíc plno lidí raději mlčí a nechají se kopat do ř.... místo aby stím začli něco dělat já si jeho příspěvku vážím... a hl. má pravdu!
-
-
-
No gamepad xbox na PC mám a jednu chvíli jsem i AC s ním hrál, ale dobrý je to tak při soubojích, jinak jsem měl problém s rozhlížením a i přesnějším nasměrováním se někam *9* . Prostě v přesnosti rozhlížení a pohybu je myš bezkonkurenční! To je můj názor. Mám myš s 8 tlačítky, tak že mám většinu ovládání namapovaných na na ní a je to paráda. Nerad bych o tenhle komfort přišel. Ale snad to nedojde tak daleko, abych si nemohl namapovat tlačítka jak chci,...doufám, kdyby jo...tak to bych byl nasraláh *10*
-
-
Každej si prostě najde svoje jen mě štvou lidi co berou Gamepad na PC jako největší zlo na světě ,pamatuju ještě když jsem měl PS2 pořídil jsem si na něj klávesnici a myš na střílečky dneska jsem schopnej hrát i střílečky gamepadem a vůbec mě to nepříjde divný je to o zvyku ,akorát ty strategie s tím moc nejdou *15*
-
-
Jako hrál sem na xboxu Halo Wars, a nebylo to nějak špatně udělané :D
Ano, je to pomalejší, ale funguje to, a o to de...
-
-
Podľa mňa je tento článok úplne zbytočný. Bude sa to určite ovládať podobne ako predošlé diely. Kto nemal problém doteraz, nebude mať ani problém s trojkou. To len asi niektorí američania majú strach z toľkých tlačítok a z toho že si ju nemôžu chytiť 2 rukami a hrať z gauča
-
-
Lol, až na to že každý diel AC čo som skúšal na Xboxe sa ovládal oveľa horšie ako na klávesnici :D
-
Co si pamatuju, tak nějaké doporučení ve smyslu "use gamepad for the best gaming experience" nebo tak nějak se objevilo už při instalaci Prince of Persia Warrior Within, ale mě se hra hrála velmi dobře i na klávesnici s myší, takže snad není žádný důvod k panice.
-
Tak ať se na to Ubisoft vysere a nedělá PC verzi. PC = klávesnice a myš, ne gampad, prostě ne. Jestli to bude znamenat menu bez myši, tak hru nekoupím, nevím proč. Je to pouze jenom lenost autorů. A pokud chtějí snížit pirátění her, tak tudy cesta opravdu nevede. Spíše tím jen naštvou více lidí a jako recesi si to ti lidé, kteří by si to normálně koupili, stáhnou.
Opravdu nerozumím co je tak těžkého na tom, si na týden nebo 2 sednout a udělat dobrý interface pro PC? Nechápu. -
Bože.. pohled ze třetí osoby a Gamepad.. hrůza kdyby to bylo jako v GOW tak neřeknu, ale na tady by mi to akorát kazilo zážitek.. a ještě k tomu Xboxovej (tu velkou krávu) kdyby aspon Dual shock.. Ale to ne..
-
-
To je názor jak z třetí Bé .. ty jsi nikdy neslyšel o ergonimii, že ? jinak by jsi takovou chujovinu nikdy neplácnul.
-
-
pro mě je to velká kr@va na který se mi hraje blbě, tele.. zvláš když má tak blbě rozmístěný páčky...
-
-
pácky krásně padnou do ruky... právěže dualshock je docela lámač palců...
-
-
-
-
"Press button to continue". Som rád, že AC seria ide mimo mňa.
-
-
Tiez ide mimo mna a to prave vdaka ovladaniu. Diky Ubi, usetrilo si mi zasa peniaze :)
-
-
Tak to je rana pod pás...
Doteraz mám všetkých "Asasínov" v originále a sériu považujem za jednu z najlepších.
Ovládanie na myši a klávesnici možno nebolo ideálne, ale bolo bezproblémové a nebojím sa povedať, že oveľa prirodzenejšie ako gamepad. Áno, skúšal som to hrať na ovládači (XBox), ale bolo to pre mňa úplne nehrateľné.
Ja mám konzole len na závody a športové hry. Nič iné si tam moc dobre neviem predstaviť...
Zatiaľ ma to jednoznačne odrádza od kúpy, ale je asi predčasné čokoľvek hodnotiť. Takže dúfajme... -
-
Pak si jiste hral jednicku...ACIII nebude mit o nic horsi ovladani...AC nebyl po strance ovladani taky nijak upraven pro PC...Nevim, proc z teto informace delate vsichni takovej skok do zdi
-