-
Hurááá já tu sérii nikdy neměl rád. Člověk by řekl ze zabíjení lidí holýma rukama bude výzva ale v téhle sérii se jim podařilo že to zvládne i 6ti leté děcko. V půlce dvojky sem si říkal jestli to náhodou nedělal David Cage, protože to připomínalo spíš interaktivní film. Mačkáš tlačítka do rytmu aby ses dostal do dalšího města kde, jaké překvapení , zase mačkáš tlačítka do rytmu. Smysl her je v tom aby to byla trochu výzva, aspoň trošičku. Pokud bych se chtěl příběh o zabijákovi s hodně špatným koncem tak si ho radši přečtu někde v parku pod stromem za 2 hoďky a nebudu se na něho dívat ( dívat ne hrát !!!! ) několik dní.
Jediné na zábavné na AC jsou exteriéry , proto jich tam je tolik a pořád se mění. Gameplay je prostě nuda a příběh ........ škoda mluvit . -
-
jo jen škoda že tohle se v recenzi nedočtete, je to tam jen tak nesmele naznačeno a konečná známka 7/10 aby nahodou nebyl nikdo dotčen.
-
-
V AC3 bych hlavně vyzdvihl přírodu...je to jak balzám na duši, zbytek je už takový "standartní".
-
tak to letos hra roku nebude huráááá
-
kliknu na záložku games.cz , vidím - recenze assassins creed 3 ( kdy vyjde assasssims ? tfuj ) , listuju games , vidím ( + či - ) nej koment pod odkazem na recenzi - a řikám si - né , že by krásná sedmička , jes bejbe , je tam *14* *15* *15* *15*
-
Ty vole ten multiplayer *8* To jsem fakt vzdycky chtel takhle kosit buchty *7* .... jinak tenhle dil je pro me nejzajimavejsi, proste mi vic sedi tady ten divoky zapad a divocina nez renesancni mesta:)
-
Konečne racionálny pohlad na vec, keby pán smutný recenzoval aj moh warfighter , mohli sme tu mať také číselné hodnotenie ktoré si tá hra zaslúži.
-
-
Já myslim, že warfighter tu dostal přesně to hodnocení který si zasloužil.... minimálně za singl který je odpad větší než Black Cops, Modern warfare a i Battlefield.
-
-
co porad vsichni maj proti singlu MW1,2 a Black Ops? jo, bylo to sileny a megalomansky filmovy pojeti, ale dokazalo me to chytnout... MW3 sem hral jen proto, ze sem chtel videt jako vsechno dopadne a spokojenej sem nebyl, mozna to nekdy zkusim znova
-
-
Nerozumím tomu, jak někoho může bavit celou hru jen držet prst na spoušti a kosit dokola nekonečné zástupy nepřátel bez jakékoliv další náplně. Mě to tedy nechytlo, Black Ops jsem měl chvíli v mechanice (když si ho kámoš koupil a zastavil se s ním pocestě z obchodu), vydžel jsem to hrát do třetí mise a musel jsem to vypnout, nic nudnějšího jsem v mechanice dlouho neměl :D. Pro mne je to asi tak stejně zábavné jako Moorhuhn.
-
-
-
Tebe ten verdikt WF nějak vzal, příteli. Nový MoH si zasloužil dostat nařezáno a taky se tak stalo. No, tak už vyždímej kapesník a jede se dál.
Jinak, u třetího AC za kladnou zmíňku určitě stojí jeho soundtrack. Lorne Balfe sice není Kyd, ale rozhodně neodvedl špatnou prácičku.
-
-
o assassinu je tu článek každou chvíli ale že vyšel Mist of pandaria to nikoho nezajíma *13* Dokonce ani videorecenze na Guild wars 2 se asi nedočkame.
-
-
Videorecenze GW2 nebude, nejsou kapacity. Recenze Pandarie samozrejme bude.
-
-
podle me mmo maji tak obrovsky obsah ze by bylo fajn se k tomu čas od času vratit nejakym článkem (treba venovanym dungum, world bossum, pvp atd). Treba by to mohl napsat nekdo ze spratelene fanstranky.
-
-
Clanku o obojim tu bylo opravdu mnoho (vcetne recenzi). *3*
-
-
Mňo, recenze Pandalandu jsem si teda nevšim. To bych poznal, kdyby tu byl, trollové by totiž strhali diskuzní servery...
Ne že by to něčemu vadilo, hodnotit datadisky MMOček je ošidný.
-
-