-
Cela seria AC je totalni slatanina, uplne na<|> zalezitost, kterou nestoji za to ani ukrast natoz kupovat....
-
-
Na tak napičoidní názor bez argumentace nemá cenu ani reagovat, natož se rozčilovat. *7*
-
-
opravdu byli ty rasisticke narazky na indiansky puvod hrdinu nutne? *10*
-
-5 za linearitu -2 za patriotismus +1 za namorni bitky -7,2 za nelogický design +0,6 za zpracovani snehu + 1.116 za období a nakonec - 5 za achievmenty a budouci DLC ... takze to dela 7/10... vyjadreno slovy: lepsi jako Metal of horor 2 ale horsi jako Torčlajt 2. PS:revelations byla sraččka
-
MOje objektivní hodnocení mých her odehraných za cca. 1 rok.
A můžete si zkusit se mnou nesouhlasit.......................:/..................:)
Alan Wake - 6
Max Payne 3 - 7
Zaklínač 2 - 10
LA Noire - 9
Mass Effect 3 - 7
Skyrim - 7
Dishonored - 8 -
-
labrador: S tvým hodnocením ME3 souhlasím, ostatní jsem zatím nehrál.
-
Sakra chlapi, já narážel na ty co se jim pořád nelíbí hodnocení recenzentů ! :))
-
Pouzil bych spis vyraz subjektivni.:) Ja bych treba podstatne srazil zaklinace ve prospech skyrimu, kterej mi i pres Dana Vavru prisel nesrovnatelne zabavnejsi.
-
Vsadím se, že moje objektivní hodnocení je mnohem objektivnější než tvoje objektivní hodnocení *7*
-
Někdy mi přijde, že lidé, kteří říkají "objektivní", nemají nejmenší ponětí, co to slovo vlastně znamená.
-
-
Boha jeho, proč, bože, proč. Proč v tak skvělé hře musí pořád strašit ten Desmond. Naprosto zbytečné vsuvky, naprosto zbytečná postava, naprosto zbytečně roubovaný děj, naprosto nesmyslná a nelogická vysvětlení ala deus ex machina...
-
Pan Ales Smutny zase vyplodil jednu opravdu Smutnou recenzi..Nesouhlasim vic k tomu nereknu.
-
-
S recenzí souhlasim opravdu nemůže dostat víc jak 8/10 s koncepcí kterou už jsme 4x viděli a hráli.
-
Nic ve zlým ale codko, které je přes pet let stejně a neprineslo nikdy nic nového krom prostředí dostane 9/10, ale AC3, který nabízí neskutečně moc nových věci a některé vskutku revoluční tak dostane 7/10? Ať ti lidí radši ty recenze nepisou
-
-
Co je nase redakce na Games, zadne CoDko 9/10 nedostalo.....
-
Který COd dostalo tady v receni 9/10? MW1 ho dostalo a to byl na svou dobu celkem dost dobrý a inovativní počin ... ostatní COD tady dostali 7/10pokud vím .... tamže prosím nelhat a mlčet.
-
-
I Modern warfare 2 dostalo 9 uplne zbytecne. Za co ?
-
-
Poslední COD dostalo od pana Smutného taky 7/10
-
No presne to je ono. Az se tu za chvili obevi CoD tak to bude zase 9 jak jinak....
-
-
Bylo by dobrý říct pane,co se se Vám na recenzi nelíbí.Ono totiz říct,že se něco nelibí jen tak z hecu je zbabělý to čin.Je to takový vykrik do tmy..Meeee seeee tooo nelibiiii.
Hru jste napr ani nehral,nebo "hral" .. a pal rict,me se to nelibi vic k tomu nereknu to je dost zbytecny vykrik ne ?
-
-
podle me lidem co to kritizují vadí že hl. hrdina je rom, za me 10/10
-
-
cd-rom.
-
Ty si to teď trefíl! *7*
-
cody, fakt jsi v tom trolení dost špatnej. Najdi si nějakej jinej koníček.
-
-
Asi se mu to neustálé omílání toho, že SP dnes už nikoho nezajímá, pomalu začalo zajídat. *15*
-
-
-
recenze je dobře napsána, ale hodnocení je zcela určitě špatně. Je pravda ze už ta hra není taková jako byla dvojka, ale to je dobře, potřebovalo to změnu a ta přišla taková jaká měla být. Hra si určitě zaslouží MINIMÁLNĚ 8/10 (já bych se ani nebál dát 10).
-
-
Ja nejsem uplne presvedcenej jestli to potrebovalo zmenu. AC2 je perfektni hra na kterou kdyby mi naroubovali padsat novejch misi (nejlepe s jinou postavou a treba v tom Londyne nebo jinde) tak me proste bude bavit dal aniz bych tam potreboval naky noviny. Jediny co bych extremne uvital je to aby vojaci dokazai utocit najednou aby mel clovek aspon nakou snahu se boji vyhnout nebo z nej utect ale v ACIII to smeruje spis opacnym smerem. Vojaku je vic jsou lipvyzbrojeni ale assasin se stale boji nemusi vyhejbat a vlastne ani nemuze
-
-
Souhlasím že AC2 je perfektní hra - nejlepší jakou sem kdy hrál. ale oni ji museli změnit, oni si přece nemůžou dovolit vydat po čtvrtý za sebou stejnou hru jenom s jinýma misema. A můj názor je, že to změnili tak jak mohli. A vyšlo jim to.
-
AC2 má k perfektní hře fakt hodně daleko.
-
-
Mozna jo ale ja sem v AC2 nezaznamenal nic co by me v ty hre rusilo nudilo nebo stvalo coz je pro me malej zazrak. Zezacatku sem mel trochu problem s ovladanim ale to bylo jenom o tom dostat to do paze. Takze na konci jediny co bych zmenil by byly to boje aby to bylo obtiznejsi.
-
-
-
Pardon, na konci nemělo být 10, ale.9. :)
-
-
AC3 je najlepsi z dielov co som hral. Ako fanusi AC som nadseny a 7/10 je malo, lebo jedna sa skor vynimocny pocin na tuto dobu!!!
-
Assassin's Creed 3 - znicili, Mass Effect 3 - znicili (nemyslim konec, ale samotne hranie). Znicia aj Dragon Age 3 a Dead Space 3? *9*
-
-
je to na hovno, ale je to dano soucasnymi trendy. Na postupnejch promenach her ze serii, ktery vychazeji nekolik let je nejlip videt kam to smeruje - bezduche megalomanstvi a orezavani charakteristickejch prvku...herni blockbustery a promyslena hratelnost nejdou dohromady *9*
-
Doopravdy bych chtěl mít takhle negativistický pohled na hry jako Ty. ;)
-
Dead Space 3 bude slátanina, protože vyjíždí ze zajetých horrorvých kolejí k absolutnímu bezduchému akčnímu humusu. Hra ještě samozřejmě nevyšla, takže si asi dovoluju moc hodnotit hru již předem ale když jsem viděl gameplay, tak mi hrozně připadalo, že hra jaksi ztratila kouzlo a začíná to být čirá, stereotypní akční sra*ka jako každá jiná, jen využívajíc jméno DEAD SPACE...
-
Ja bych spise rekl, ze za vsim stoji penize a lidska nenazranost s ni spojena
-