Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OK...klidně 7, klidně i míň, ale jestliže má hra jako je Duke Nukem Forever od recenzenzetů na tomto webu známku 6, Assassins Creed 3 si za slouží přinejmenším 9!!!! Je mi jedno, jestli se někdo navrátil ke správnému hodnocení a ne jen tak každá hra bude mít 8,9 nebo 10, ale ať změní hodnocení u všech předchozích recenzí... Pardon, ale Skyrim je snad nejzabugovanější hra na světě, s ještě horší AI a ta má 10???? Prosím, redaktoři.....no tak.....
    • Robotron3
      Ty seš dobrej, vždyť každou tu recenzi píše jinej člověk s jiným pohledem na věc. :)
      • Ale je to porad jeden web a mel by fungovat jednotne...
  • Nevím co děláte assassins creed byl vždycky a vždycky bude pouhý historický blockbuster.Celkově se mi líbí zpracování historie "zábavnou" cestou a věrnost historické předloze je také úžasná(celkově výprava a prostředí),ale to je tak jediné co se dá na hře pochválit.Assassins nikdy nebyl hrou na zabijáka byla to čistokrevná řežba plná líbivých animací se spoustou nadbytečných hovadin které člověk nepotřeboval.Proč bych verboval assasiny když zabiju 20 chlapu sám,proč bych si kupoval lepší zbroj a zbraně když můžu všechno zabít pomocí pěstí a counter atacků(ve dvojce).Snad první recenze která se nebojí do této série opřít.Pro mě bylo assasins creed vždy průměrná ale na oko líbivá hra.
    • To co si napsal je naprostá pravda ALE zbroj sem kupoval pač vypadala líp a verboval sem občas na zpestření, stejně jako některý vychytávky. Koupil si pár krámků. A timhle stylem mě ty hry přišly určitě lepší než průměrný, určitě lepší než když zjistíš že všechny souboje se daj vyhrát bez ztráty života si pak celý roky řikat "To je stejně hrozný jak si to dávám, úplně jak v průměrný hře" *1* Tady se stim už aspoň nesr*li a ty souboje jsou aspoň vymazlenější *5*
  • POMOC
    Nejakým omylom som stratil všetky uloženia hri ( zatlačil som CTRL+L ) , a všetko zmyzlo . Ked začnem hrať som na začiatku .
    Ako sa dostanem k uloženiu hri a spusteniu hri od uloženia DAKUJEM
  • Amylee.Anderson
    Zní to hůř, než 7 :( Jsem zvědavá...
  • Takže hra, která 'zanechává nepříjemnou pachuť' a je 'dělaná jen na efekt', dostává hodnocení 7, tedy nadprůměrné? To mi nějak nekoresponduje se slovním verdiktem. Čekal bych tak 5. (A můj názor po 10 hodinách hraní je tak 5-6, velmi mírný nadprůměr).
    S.
  • Když někam neběžím tak sleduji nějaké přiblblé video nebo nic neříkající rozhovor nebo se načítá nejaká sekvence, to se natahuje hratelnost když běhám z jedné strany mapy na druhou abych splnil úkoly ! PŘITOM I. A II BYLY TAK SUPER !!
    *14* Zabugovaná hra která jede v jakých si kolejích bez nějakých znatelných vyhíbek nesmyslné souboje "na férovku" 15 proti jednomu ! je to taková videohra ale spíš VIDEO než HRA ! *16*
  • za mě 9/10. Počítač pana recenzenta zřejmě hru nezvládal, nebo sám pan autor nepochopil herní principy. Každopádně když se podívám na hry kterým jste dali 10 nebo 9 bodu a porovnám je z novým asasinem chce se mi nad tou zaujatostí brečet. Předpokládám že pan autor má něco proti američanům a proto hru tak zkritizoval.
    • Precti si tu recenzi jeste jednou a pomalu, autor naopak pise, ze americky patritismus je to posledni co by kazilo hru, narozdil od megatutorialu, linearnosti a brutalni arkadovosti cele hry.
      • ty asi myslíž že to tam napíše na plnou hubu? vy jste tak naivní, ale pan recenzent mě zklamal.
        • Pochopil jsi vubec co jsem se ti snazil napsat ?
          • chudák Masaryk, ono s blázny na této diskuzi se hovoří těžko. Všichni zaujatí vůčí USA
          • z tvého příszpevku se to sice pochopit nedalo, aleano máš problémy s manželkou. Jak to souvisí s tím že autor nemá rád USA to nevím.
            • walltar
              Asi to bude tím, že on je takovej ... nevim jak to říct ... "jinej"
            • to: walter - nevim proc ale jeho odpovedi mi pripominaji scenky ze Svejka ... lidicky vzdyt je to tajnej ... :-)))
            • Masaryk se musí v hrobě otáčet, když ho má takovej zatr patr blázen na profilovce
            • walltar
              Už je to tady GGG se oficiálně zbláznil! .... Už není chopný napsat ani koherentní odpověď.
            • dobre ty , vyhrals a ja koncim debatu :-)))))))))))))))
    • walltar
      Jeho počítač určitě hru nezvládal, když na PC ještě nevyšla a recenzovala se X360 verze ... ty si blbej až to bolí.
      • Hra na pc už vyšla akorát se o tom vám obyčejným lidem neřeklo *5*
        Prvně hraje elita (např. GGG) a špatní recenzentí a pak až zbytek, tedy vy jelita
        • Robotron3
          Až vyrosteš, tak s timhle přístupem to dotáhneš možná až do politiky a ještě dál na tuneláře a pak tě zavřou. Gratuluju :)
          • Jsem ho dostal od ubisoftu za odchyt indiánů vrezervaci *8* *7*
          • Nezavrou u nas v bananistanu se zlodeji tunelari a politici v jedny osobe nezaviraji :)
            • Robotron3
              Psal jsi: Hra na pc už vyšla akorát se o tom vám obyčejným lidem neřeklo
              Prvně hraje elita (např. GGG) a špatní recenzentí a pak až zbytek, tedy vy jelita.

Assassins Creed 3 u nás vychází na PC až za měsíc.
            • oprava kupuji
            • Doufám že to není přízpěvek na mě. Protože já hry zásadně kupji
            • Robotron3
              GGG: Ty ses tu v předešlém příspěvku sám přiznal, že kradeš hry na PC, a pak někoho nazýváš zlodějem?
            • jestli myslíš zloděje z ČSSD a KSČM tak na ty brzy dojde. Stačí jen aby ještě jednou vyhrál Pan Kalousek a náš stát bude na úrovni Německa nebo VB
        • walltar
          Jak sem říkal ... blbej až to bolí *7*
  • dnes jsem to dohral a muzu doporucit vsem fanouskum teto serie ale i tem co assassins creed nikdy nehrali super hra bavila mne asi nejvice z cele serie velkym plusem zde byl lov zvirat, ktery po case omrzel, ale bylo to prijemne zpestreni dale bych vyzvednul namorni bitvy ktere proste nemaji chybu, prostredi take perfekt akorat pribeh by chtel trochu doladit ale co vysledny efekt 9/10
  • smejki
    Díky, Aleši. Už dvojka by ode mě dostala 7, a trojka je v mnoha pro mě klíčových věcech ještě níž, takže do ní půjdu až na starý kolena za dva eurocenty.
    • patří to sem, sakra
  • Proč mám takový pocit, že u AC3 je konec stejný fail jako u ME3
    • Hratelnost ME3 zůstala alespoň tak nějak věrná předchozím titulům. Jen ten původní konec nebyl žádný zázrak.
      • zazrak nebol len v tych troch odlisnych farbach vyjadrujucich tri "odlisne" konce, mali nechat iba jeden z nich a bolo b to fajn
    • Ak su pre teba taketo konce fail, tak si pre lepsi pocit radsej precitaj rozpravku o Jankovi a Marienke.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit