Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AssassinsIII v pate sekci zasek,original cd,nelze dal hrat,poradte ..Diky
  • všichni co na to pindáte asi vám to konzole neutáhnou, musíte koupit silnejší xbox a hrát na 60 fps, to je teprve pecka 10/10.
    jinak nejzajimavejsi na tehle hre je samozrejme multiplayer
  • Co může být ještě větší arkáda s plochým, lineráním dějem než Assassin's Creed I a II no přece Assassin's Creed III. Hurááá... ;-)
  • yuri337
    Tak nám skončila další původně skvělá série. Pěkně assasínovi zamávejte na rozloučenou. Kravaťaci nám ho sebrali a zničili. A bude hůř, každý rok nový díl a ještě horší rádoby cool blockbusterová špína, pro poďobané 12ti leté puberťáky jako NFS nebo COD. Bohužel.
    • Uprimne se toho taky bojim. Narazky na NFS a CoD je pro me naprosto vystizna. Hry ktery sem driv hraval s nadsenim az do konce treba i nekolikrat se vyvinuly do neceho u ceho nemam chut to ani stahnout a nainstalovat. Neustalej posun k vetsim efektum a lehcimu ovladani se mi vubec nezamlouva. Hloupy na tom je ze kdyz Connor v AC3 dokaze zabit najednou deset vojaku s puskama jen za pomoci tomahawku ze uz se asi neda v pristich dilech pocitat ze bych mel mit kdy problem se tremi vojaky s meci. Bojim se aby tenhle trend negradoval do takovy podoby ze se z toho stane naka herni verze filmu Equilibrium kde se clovek nebude muset bat ani dvaceti vojaku s automatickejma puskama.
    • Přehlídl jsem něco?? Nevychází náhodou už AC každý rok nějakou dobu? A znamená opravdu hodnocení 7 od jednoho recenzenta "zničení série"? IMHO ani ne.
      • Magister_Peditum
        Ona ani nízká hodnocení většiny recenzí neznamenají zničení série, vis prodejní čísla MoH: Warfighter.
  • Nema nekdo zkusenost s predobjednanou PS3 verzi ze PS Storu? Vubec se mi to nechce spustit. kdyz chci hru spustit tak vyskoci okno a tam je: This content can be used if you renew the licence in PS Store, dam ok a nic se nestane. Nevi nekdo co s tim?
    • Mel bys zkusit prihlasit se na PS Store account na kterym se to zakoupilo...
      • tak jsem to zkusil pres ucet na kterym jsem to kupoval. Hodi me to do storu a tam nic neni, jen si muzu precist co hra obsahuje. Hlavne ani na storu si to uz nemuzu koupit u vsech AC3 mi zmizeli ceny
        • Ono tohle je v prvni rade zakazany delat tak nevim co dal... Podle temat na forech bys tam mel zavolat...
  • No, často do diskusie nepíšem, ale nedámi. Mne to, že ACIII evokuje Red Dead Redemption...EVOKUJE vynikajúce pocity. Úprimne, že sa rozhodli urobiť akéhosi mutanta medzi zmieneným westernom a Assassin’s Creed, mi urobilo radosť. Ja som miloval zatiaľ najviac ACI s Altairom ...pre jeho divokosť, naturálnosť, hodnovernosť a to že tam nebolo veľa omáčok. Desmond jeho príbeh je dosť pre mňa nezáživný, od samého začiatku mi vadil. A pritom milujem "skutočnú" históriu talianska, obdobie Borgiovcov a ich sna za jednotu talianska. Súčasnosť z nich robí len zvery, ale to nie je ich celý príbeh. Jednotlivé diely hry mohli byť samostatne príbehy, ale to by Vás nedonútili kupovať ďalšie diely hry ako telenovely. Som rád, že to nemá 300 častí. Za zvýdodnenú cenu 10€ len za kus. Kde je tá trilógia to fakt netuším... Americký divočina .. to sa mi fakt páči a hru vyladia časom ...RECENZIA samé opakujúce sa náreky. Apropo: to, že DOOM 3 BFG ste nepochopili, a nesedí Vám jeho hrateľnosť, je Vaša vec, čo od hier očakávate netuším, ale asi tušim... cítim nejaké korunky české. Reklamovanie kvalít vášho Games ma už núti navštevovať hlavne zahraničné servery... Zmeňte sa...alebo u mňa skončíte ako jeden nemenovaný, kedysi vynikajúci herný časopis z českých krajov... s menom výsledného hodnotenia hier :)
  • Spiker01
    Až uvidim u Elder Scrools a podobnejch píčovin méně než 10 pak se nebudu vztekat. Teď mě pěkně sere, že hra dostala sedmičku. Když už vás, Ulrichu, (pravděpodobně po dvojce) série nezajímá, proč novej díl nedali někomu jinýmu?
    • walltar
      A ty si čekal 11/10 a hra roku co? *1*
      • Spiker01
        no proč ne.
        • kostejnesmrtelny
          Protože to není na 11/10 a hra roku.
          • Spiker01
            boha, co to tu je za dementy, fakt je to pravda, tohle sou nejhorší lidi v dizkuzi na herních webech.
  • Tak jsem věnoval 45 minut páčení zámků a za to bych tvůrce umlátil k smrti,ani jeden jediný jsem nedokázal otevřít,prý stačí zvyk a rychle mačkat,já dokazál 16x než západka dojede na konec a nic,prostě debilnost nadevše.
  • Jednička fajn. Neotřelé, originální.. Dvojka zklamání, už ten italskej homosexuál mi nebyl sympatickej, jinak herně kopie jedničky s horší atmosférou. No a jak tak koukám na trojku.. nemůžu se než usmívat.. :) Ale je na tom krásně vidět jak komerce semele všechny hrany, hlavně aby to bylo co nejepičtější, nejhezčí na pohled a snadno se to ovládalo.. Se to pomaličku mění v CODko.. *3*
    • ja ale pamatuju nejednoznačne pocity z jedničky v recenzich i v komentarich, pry to bylo repetitivni a docela brzo se dostavil stereotyp, pry nefungovala ai a pod. a ty tvrdis ze to byl nejlepší díl serie?
      • prý, prý. komentáře ani recenze mě nezajímají, těžko kdy potkám někoho s kvalitnějším názorem, než je ten můj. proč byla jednička nejlepší? protože je to jednička přeci, vše je nové, neokoukané. v dalších dílech se už jen mění textury a modelují nové lokace, ale v podstatě je to to samý.. no a teď trojka. což je über-mega-super arkádo nářez. nic pro mě..
        • " těžko kdy potkám někoho s kvalitnějším názorem, než je ten můj." *1* *1* *1*
    • Magister_Peditum
      Říct o Eziovi můžeš spoustu věcí, ale že byl homosexuál, to snad ještě nikoho nenapadlo. *4*
      • Robotron3
        Asi to byl děvkař homosexuál. Soudě podle jiné reakce zde v diskusi :)
        • Magister_Peditum
          Asi to byl chudák, co kvůli nepochopení své doby musel svoji sexuální orientaci skrývat tím, že sahal pod každou sukni ve Florencii. *4*
  • Jak boli diely predtým parádne, toto je dementná hra. Ovláda sa to úplne chujovo, stačí stláčať jednu kombináciu kláves a postavička sama určí čo chcem robiť.

3/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit