Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • montatatana
    Teda dost me prekvapuje jak moc je to na mega AAA hru zabugovany. Aspon na PS3 nechybi desitky zasekavani postav a predmetu, mizejici lidi, jednou se my kamera prapodivne locknula a neslo s ni hybat. Nektery postavy se po animacce najednou zjevy pred vamy... pohyby nekdy nepasujou a postava se jakoby niceho nedrzi... ovladani mi celkove prijde tezkopadnejsi nez treba ve dvojce.
    V jadru samozrejme stejne, ale clovek uz tak nejak neciti tu lehkost a dynamiku pri hopsani a behu. Je to cele nejake zvlastni. imho je to vydane predcasne, potrebovali stihnout "konec sveta" 21.12., ktery souvisi s dejem a neslo to jinak.

Jinak se to zda po par prvnich hodinach porad fajn, i kdyz vsechny neduhy predchazejicich dilu nepochopitelne zustaly.
    • bobsh
      souhlas, hraju na x360, kamera občas šílená, zůstávaj mi viset pušky jen tak ve vzduchu, postavy se zasekávaj. Jinak co se tý lehkosti týče, je to samozřejmě trochu jiný, ale zas mi to přijde o trochu uvěřitelnější (ok, je to divný slovo, když mluvim o AC). Vždycky mě zaráželo, jak Ezio moh padat klidně 50m volnym pádem a pak se metr nad zemí jakoby nic chytil římsy, to tady už nejde (nebo aspoň nevim jak).
      Každopádně jsem zatím teprv v úvodních sekvencích, ještě nehraju ani za Connora, ale kromě těch bugů jsem docela spokojenej, město vypadá parádně, souboje překopaný, ale po chvíli zvykání mě baví možná i víc než ve starších. Akorát už jsem narazil na jednu hrubku v český lokalizaci a některý věci jsou přeložený fakt šíleně *7*
      • montatatana
        Kdyby to prave aspon bylo uveritelnejsi. Ale postarsi typek stojici (!) na dvoucentimetrove spicce kostela to trosku degraduje :)
        Mozna to za Connora ale bude stejny jako minule, taky jsem se k nemu jeste nestihl dopracovat.
    • stratego
      21.12. je cca za dva mesice, takze cas jeste byl ;)
      • No jo, ale to musej stihnout ještě jeden díl
  • Inquisitor
    Na EG dostal devítku :). Ta sedmička mi přijde více odpovídající skutečnosti.
  • strata casu sa tu hadat ludia a vobec sttrata casu pisat vtu je to supa alebo je to blbost nie?len vsade hadky a stres a ked uz je to koli nejakej hre o to smutnejsie *7* kazdy nech si zahra co chce a nedava do sveta nieco negativne a bude klud.
  • Novy rozmisteni tlacitek je donra tragedie! Proc musi menit neco, co krasne fungovalo?????
  • S recenzí souhlasím, ale s výsledným verdiktem rozhodně ne! Není vůbec objektivní a vychází z velké části pouze z nenaplněných očekávání. Když to ale celkově a objektivně porovnáte s ostatními hrami, zasloužil by si AC3 minimálně 8 či 9 bodů!
    • Robotron3
      To by bylo dost divný, když Aleš v recenzi strhne takovou kritiku (i když jsem si jistý, že je oprávněná) a pak tomu dal nakonec 9 :) Hodnocení bych srovnával spíš v souvislosti s předchozími AC.
  • V jednom poslední díl série vévodí a to je hrozná zabugovanost. Od prvního okamžiku v divadle, kdy po půlhodinovém koukání na zlatou postavu musel přijít restart checkpointu, aby mi ji hra vůbec zaměřila, následoval propad stropem na lodi do uzavřené místnosti, o předmětech visících uprostřed ničeho ani nemluvě. Po velkém těšení se na tuto hru o to větší zklamání.
  • Poprosil by som vedenie Tiscali games aby tento clovek(Ales Smutny) uz nikdy nepisal recenzie.
    Dakujem.
    • Žádám vedení ústavu v Bohnicích, aby tohoto člověka (delantanayu) už nepouštěli psát komentáře na internetu.
      Děkuji
  • Zerathus
    Zas to tak špatné neni ne? 7 přece ujde i když je to AAA titul
    • Ano, 7 je ,,Velmi dobrá" hra, tedy:

,,Hra ocejchovaná sedmičkou bude zajímat především fanoušky daného žánru, kteří ji pro jiné kvality odpustí drobné a možná i nějakou tu větší chybku, která by pro širší spektrum hráčů byla hůře akceptovatelná. Pořád se však jedná o kvalitní titul, u něhož pozitivní aspekty viditelně převažují nad negativy."
  • Wyder
    Ach, ach, pan Smutný o novém Assassinovi mluvil s despektem (lze doložit, pokud to nesmaže) už ve chvíli, kdy zjistil, že nebude ve středověku, který má zřejmě vystudovaný (či nějaký obor související) a oblibuje ho. Tudíž, pokud ke hře nemáte stejné předsudky, vůbec bych se tímhle textem nezabýval.

Jeho názor mu ale neberu, nic jiného se nedalo čekat.
    • sleepless
      Proč bychom to mazali, není důvod. Jen si prosím nepleť despekt a nějaké očekávání, které má holt každý. Kdyby ses nicméně textem zabýval, tak zjistíš, že Alešův ( a na to konto můžu říci, že i můj, protože hru už mám rozehranou rovněž a recenzi i hodnocení jsme tedy mohli konzultovat) problém není v settingu ani v době (obojí je v pořádku), ale ve hře.
      • Wyder
        V jednom máš pravdu. Hry nekradu, ani nikam nepíšu, takže jsem hru zatím nehrál, natož dohrál. Co jsem z toho textu osobně cítil nicméně platí, mohl jsem ho ale pochopit špatně.

A tím mazáním jsem nemyslel texty na Games.cz.

Snad mu po dohrání nebudu muset dát za pravdu, protože by mě ta hra pak asi zklamala. :)

P.S. Despekt tu byl, a já si myslím, že je to pro ostatní celkem hodnotná informace. Konečně i nějací vaši kolegové s tímhle textem, řekněme, "polemizují"...
    • Magister_Peditum
      Pokud vím, tak mu vadila ta patriotistická reklamní kampaň před vydáním (a to v tom nebyl zdaleka sám) a srandu si tady dělali ještě z pohybu lodí (což se mu nakonec podle recenze líbilo), takže jaképak předsudky?
      • Wyder
        Narážím na něco jiného.
  • Takže on už vyšel?!?!?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit