-
V AC 3 mi vadilo moc nepřátel proti ostatním dílům to bylo hrozné mlátil jsi 1 a druhý s mušketou stal v pozoru. Naštěstí AC3 má tolik předností že tuto nevýhodu zastíní(námořní bytvy,krásná příroda,lovení zvěře,vedlejší ůkoly)8,5/10
-
Conor je borec. Kosí nepřátele pomalu jak Kratos na Olympu. *1* Ne AC3 asi pro fanoušky série bude pecka i tak. Má své chyby, trošku pomalejší rozjezd a hlavní hrdina opravdu nemá tak vykreslenou osobnost jako třeba Ezio. Nadruhou stranu autoři nám i tak naservírovali kvalitní kousek, který nám posouvá příběh dále (ještě nemám dohráno). Ve hře najdete bugy, hra vám přijde lineární, ale mě to atmosféru hry zas tak nenarušovalo. A atmosféra u hry je pro mě taky jeden z hlavních faktů. Jinak s recenzí souhlasím, kritika je na místě. Zároveň však hru beru jako povedenou i když má své neduhy ;-). Utracených peněz nelituji ;-)..
-
trochu mě zarazilo, že dostal jen 7/10 ale co, aspoň že recenze je kvalitní a hodnotí spravedlivě, hru si stejně koupím *3*
-
-
Jj, taky bych radši nespravedlivý devítky.
No nic, naštěstí mám tuny zahraničních stránek, kde je najdu.
-
-
musíte se na to dívat z jiné strany. Recenzent už hru dávno hrál a proto řekl svůj názor na hru samotnou. Nemyslíte si, že je důležitější je si udělat svůj názor na tuto hru ? Pokud jste fanoušky série tak vás nový AC III bude bavit. Bohužel tady jsou lidé co mají v něčem taky pravdu a to je nesprávné hodnocení her. Taky se řadím do skupinky, že taky se mi zdá že je něco občas špatně hodnoceno. Například nechápu proč COD MW3 bylo vyhlášeno nejlepší FPS roku, když ta hra dostala 7/10. Já spíše trefoval BF3 který dostal 9/10. Nejprve jsem si myslel že to bylo podplacené, ale COD je bohužel hra co má největší prodejnost na celém světě. Nevím ! Každopádně hlavní je se podívat na pár videí ze hry a podle toho si udělat svůj vlastní posudek. Momentálně už na YouTube najdete spousty Gameplayů z AC III .
-
Moc pěkná recenze. Aleše beru jako fandu série, takže o to víc musí být kritičtější, přičemž kdo recenzi opravdu přečte, zjistí, že hra dopadla celkem dobře, ale samozřejmě s řadou výtek. Což je pochopitelné a ten trend byl vidět už na předešlých dílech. Ať se AC někomu líbí, nebo ne, je zatim spousta práce na mnoha úrovních a ukočírovat tak velký projekt musí být ďábelské, navíc když se série musí vyvíjet a ne jen vylepšovat to stávající. Nakonec pro českého hráče je na tom asi nejpozitivnější, že trojka vychází v češtině i na konzolích.
-
-
No tak já sem měl po přečtení pocit, že moc dobře nedopadla ... ale ono jde asi o to co odAC člověk čeká.
-
-
To rozhodně. Pro mě je dobře, že recenze je velice kritická a to hlavně v závislosti, co AC přinášel dříve a jak se prezentuje nyní. Nemůže se pak dostavit zklamání, když to vím. Dozvěděl jsem se vše potřebné a nakonec stejně Aleš napíše: "Assassin’s Creed III je bez diskusí velmi dobrá hra." Takže pro mě nepřichází v úvahu za plnou, ale až po slevách :)
-
-
-
Na jednom videu jsem viděl, že má hrdina sundanou kápi, jde jí sundat ve hře a nebo je to nějaký fan patch?
-
-
Ve hře to jde taky ale Connor si ju sundavá automaticky
-
-
No, předtím než si vůbec přečtu recenzi, tak jen zmíním, že na netu si dost lidí stěžuje na několik věcí:
- zdlouhavej a nudnej tutoriál
- další zjednodušení free running - teď už prý stačí jen držet tlačítko a páčku dopředu, předtím bylo potřeba i trochu určovat směr vpravo, vlevo
- hnusná grafika, hlavně otřesný provedení LODu - horší jak AC2 atd.
Tak uvidíme, co se píše v recenzi. -
-
Souhlasim, ale jeste jsem nikde nevidel/necetl nekoho pomlouvat grafiku... Naopak, kazdej ji chvali a prirovnava k RDR (divočinu)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JXs9fUWBQjM
2:20, ten LOD je fakt otřesnej.
Jo, + ještě bugy. Američtí tleskači jistě ocení, že můžeš hrát za majestátního orla bělohlavého.
http://images.4chan.org/v/src/1351629951568.gif -
-
No...jeden spatne vypadajici vyhled najdu v kazde hre...hnidopichu
-
-
Abys nebyl překvapen, až v AC3 nebude jen jeden.
Radši počky na PC verzi.
-
-
Tak ten gif mě rozbrečel ... díky tak sem se dlouho nezasmál.
-
-
nápodobně :)
-
-
-
-
-
Zkoušel to někdo na slabší sestavě nebo nějakém středním notebooku ?
-
konecne normalne hodnotenie
-
Co se hlavniho hrdiny tyka, tak sem za Connora rad, konecne nekdo normalni po, jak bylo spravne napsano, arogantnim Altairovi a italskym devkarovi Eziovi... Zatim sem dohral jen jednicku a dvojku, momentalne se prokousavam pres Brotherhood, ale hlavnim hrdinum sem na chut vazne neprisel. Skoro mam pocit, ze koupe, i kdyz ve sleve na steamu vsech predchozich assassinu byla chyba a mel sem si zahrat jen trojku, ktera me vlastne do tyhle serie privedla svoji zajimavosti.
-
-
hlavny hrdina by mal byt james bond
-
Ezio nebyl takovej děvkař, moc práce... :)
-
-
dyt je jako jezek, co se kolem nej sustne, to vopicha :)
-
-