Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • farrao
    Dvojka je prostě nejlepší díl série a tohle se s ní nemůže rovnat ani náhodou. Chcete si kvalitně zahrát? Děte do dvojky... pokud ste hráli, nechte trojku být, jinak budete znechucení. Pokud ste nehráli ani jeden díl série, tak je tohle takový... no... v dnešní době "průměr", ale podle mě spíš sr4čka na entou. *5*
  • S recenzí musím souhlasit. Pro mne velké zklamání. Celkově mi k sérii nejde moc tato doba americké revoluce, ikdyž chápu, že změna již byla nutná. Vždy jsem si užíval šplhání po krásných budovách a architektura měst. Zde to logicky není žádná sláva. Když už vlezete na nějaký objekt, hned po Vás jdou vojáci, kterých tu je mnohem více než v předchozích dílech, čímž je tiché zabíjení velmi flustrující a člověk časem přistoupí na hru vývojářů s jejich rambo stylem. První linérní mise, které včak zaberou cca 4 hodiny jsou sice hezky zpracované, ale kdybych nechtěl mít volnost pohybu tak nehraji AC. Zároveň je zde tolik videí, že se možná víc koukáte, než hrajete. Pravda námořní mise jsou fajn, ale kdyby jich bylo víc, tak už by byli také stereotypní. Lov zvěře potěší, ale pro mne to bylo spíše zpestření cesty odněkud někam, než náplň mého hraní. Velmi mne flustrovalo lezení na rozhledno-strom, které se většinou zaseklo ve stejném místě a pak jsem se tam houpal jako hruška ve větru. Nesympatický hlavní hrdina je věc další, přičemž mi kolikrát přišlo, že bych raději hrál za protistranu, čemuž napomáhal i průměrný scénář tohoto díla. Takto zabugovanou hru jsem dlouho nehrál: mizející inventář, prolínající se objekty, občasná nefungčnost myši v ovládání, tragická jizda na koni... Bohužel to, proč jsem se na tuto hru těšil, a to závěr Desmontova příběhu, je zpracován tak nelogicky, bez většího vysvětlení a useknutě, že konec Mass Effectu 3 je proti němu královské dílo. Grafické zpracování sice obsahovalo mnoho objektů najednou, ale jejich zpracování bylo kolikrát tragické, zejména pokud to bylo zobrazeno v nehratelných videích. Na mém PC s HD4850 512mb a C2D 3,83GHz (kvůli této hře jsem musel taktovat, což beru jako pozitivum) to jelo v 1366x768 se vším nastaveným na normální (tedy low), z čehož doufám pramenilo průměrné zpracování detailů. Celkem jsem strávil u hry 20,5 hodin čistě hernního času a podle mne tak dalších 15 hodin videí.
    Bohužel pro mne, jedno z největších zklamání.
    • Souhlasím přesně tak ! LÉPE BYCH TO NENAPSAL *3*
    • Panečku ... ty jo. Musím predpokladať, že ty si asi nehral Assassin's Creed III. Ja som, po ukončení hlavného príbehu, mal v AC 42 hodín 25min 17sec. a mám splnených 65% hry. No a ja som tam liezol na vysoké kostoly, keď započala hra za connora, voľnosti plné hrste. Fakt si nepamätám, žeby ma pri vedľajších misiách otravovali nejaké dlhé ingame animačky. Na tie "rozhledno-stromy" stačilo prísť len raz, kadiaľ vedie cesta nahor a potom som tam vyliezol bez najmenších problémov. Scenár ako má táto hra, nemá mnoho nadpriemerných filmov na takej úrovni, ale ten ani nemusí byť na vysokej úrovni. Tým podstatným v hre, musí byť vždy hrateľnosť, a tá je v AC3 na vynikajúcej úrovni. Ja fakt neviem chlape, ale ja som nemal ani jeden technický problém s hrou. Žiadny zásek, žiadna tragická jazda na koni. Po nainštalovaní sa mi nainštaloval hneď aj patche, možno preto. Ak nemáš legálnu verziu, spytuj svedomie :) Ja som hral na GTX560 na full detaily a grafika bola pri rozlíšení 1920 x 1080 jednoducho úchvatná. Ľudia, už ste zabudli na časy keď vychádzali hry ako The Incredible Machine, Mortal Kombat, Tetris či Pacman....čistá video-zábava, bez zbytočností. Nenechajte si tlačiť do hlavy ako má vyzerať dobrá hra, jednoducho len hrajte! Sugescia médií má veľkú moc, preto si niektoré spoločnosti platia recenzentov ...aj keď tí vám to budú popierať :)
  • Jsem s recenzí spokojen *4* přesně jsem tohle tušil že conor bude nic moc výrazná postava a Ezia nenahradí *7*. Upřímná recenze stejně jako u nového MOH i když MoH mněl podle měn dostat 4/10. *2*
    • ziram, ze MOH dostal za 4 dokonce i na IGN...EA zapomneli rozeslat kapriky *4*
      • hlavní je, že se prodává.... To mně hlava nebere...
        • Jak napsal pár postů dole walltar, na hodnocení moc nezáleží. *4*
  • Každou chvilku čekám na balík od pošty, to čekání i těch pár hodin je silnej vorpuz :D Recenze nehrajou roli
  • Veskoslav
    Pěkná recenze. Děkuji. Včera mi spolužák překládal nadšenou recenzi v jednom nejmenovaném italském "deníku" o hrách a málo jsme se smáli tomu, co dokázali vyzdvihnout za blbosti, jenom aby na konci tomu mohli prásknout 10/10.

Chěl bych se jenom zeptat hráčů. Je pravda, že kdy napadnete skupinu rudokabátníků (britů), že při zabíjení jednoho se ten zbytek "usmívá"? Navíc mi přijde, že oblek Ezia Auditore da Firenze byl mnohem nenápadnější v dobách středověku a renesance, protože se to tak +- nosilo podobně. Ale teď mi to přijde jako silná káva, protože on je tak nenápadný jako vlkodlak mezi sádrovými trpaslíky.
    • No, ja nevim, chlapek v kapi, naky to brneni, obsypanej zbranema, schovavajici se mezi cikanskejma kurtizanama, se nedivim ze Ezia nikdy nevideli :D. Samozdrejme nechci hru pomlouvat, sem hodne velkej fanda AC, mam IIIku predobjednanou a moc se na to tesim a myslim ze premyslet o hadrech neni zrovna dobrej napad, recenze me trosku zaskocila, ale to u vice her.
  • prosim vsechny prispivatele nekrmte trola GGG dekuji :-))))
    • Jestli je GGG troll, tak je to asi jeden z nejrafinovanějších trollů na netu, podle těch jeho reakcí je jen strašně prostoduchej, trochu frustrovanej a nestydí se tím pochlubit do éteru.
      • dík rafinovaný už my neřekli dlouho. Většinou slyším nejkrásnější, nejchytřejší, nejmilosrdnější, nejzáludnější, ale todle zahřálo u srdíčka.
        Ve skutečnosti jsem znuděný podnikatel Ing. Ignác Otokar Vrabec jr. který si krátí čas na kaimanských ostrovech trollováním. *5*
        A možná taky ne
        • a možná si taky mediálně zmasírovaný jedinec kterej vidí "modře" (chtěl jsem napsat rudě,ale to by vyznělo blbě) jen to co vidět chce a je s příponou -teen nebo hůře bez přípony.
          Tebe bych chtěl mít za voliče. člověk ti někde něco nakuká a ty tomu slepě budeš věřit až k Cháronovi ;)
    • walltar
      Náhodou ona je to celkem sranda sledovat jak ze sebe dělá GGG vola.
      • Ale stejne si myslim, ze je to zamerny, ze tady ze se dela ... no vsak vis ... pokud ne, tak pak uz se neni cemu divit :)
    • typuji tě na voliče levice
    • Ale prosímtě ty vidíš Trolly všude. *6*
  • No což , recenze jsou dost o subjektivních dojmech recenzanta, i když tvrdí že se snaží bejt objektivní jak jen to jde. Mě osobně tenhle díl zasazením a vším co sem viděl vyhovuje nejvíc z celé série.
    Alešovi to prostě tolik nesedlo, ale já moc dobře vim že u mě tomu bude zhola jinak. Některé recenze holt hru vystihnou dost dobře, jako většinou od Lukáše Grygara , a některé zase beru na lehkou váhu. Ono vůbec recenzím přikládam důležitost tak 40% a jinak si musí člověk udělat názor sám. I když u některých titulů netřeba , pač to jsou evidentní Crappy. *3*
    • Jojo, jsou desítkové hry u kterých po hodině jednim okem koukám na televizi a za chvilku je mažu a pak jsou šestkové hry které hraju už roky a ještě hrát budu :)
  • Cosi
    Díky za tak rozsáhlou recenzi. Zrovna jsem si dneska říkal, že mi schází podrobné recenze na hry.
    • bobsh
      pokud ti nevadí angličtina, zkus Polygon. Do určitý míry je ta recenze natáhlá grafickou stylizací a obrázkama, ale i tak to píšou slušně obsáhlý *4*
      • Robotron3
        Polygon je super! Stejně jako Verge, taky doporučuju :)
        • Cosi
          Díky vám za tip. Určitě se na to podívám.
  • nevím hral jsem a ze začatku mě to bavilo ale postupem času hra začne být strašně nudná a ty souboje sory ale todle ne
  • Assasina si nemusím kupovat, protože tahle diskuze je jedna velká válka.
    jeden řekne: Assassin´s creed 3 je blbost
    druhý řekne : Assasins´s creed 3 je skvělý
    jeden a druhý se porvou a do diskuze vstoupí třetí: Desmond je super!
    čtvrtý řekne: Desmond je de..il!
    třetí a čtvrtý se porvou......
    a takhle pořád dokolečka *1* *1* *1*
    • Pak příde pátý a řekne že blizzard je dobrá firma, těm lidem se prostě nedá věřit
    • Veskoslav
      Ale dikuze je o tom, že jsou protichůdné a rozdílné názory a na jejich rozdílnosti se pak diskutuje atd. Kdyby jsme si tady všichni přitakávali, jak jsme spokojen, jsou tu 4 příspěvky, každý 450 + a jeden bude mít 450- a tím to hasne. To by nebyla diskuze.
      • Robotron3
        Ale je fakt, že lidi by mohli být více tolerantnější k názorům druhých a nevydávat ten svůj pohled za jediný správný ultimátní názor všehomíra :)
        • Vítej na internetu. Je tu plno vysokoškoláků, doktorů, právníků, filozofů, historiků,... snad si nechceš myslet, že někdo z takových kapacit se bude mýlit?!?
        • Veskoslav
          No ono se vždy bojuje za "svůj" názor, protože ho bereš ja správný. Sice bychom měli být více assertivní v tomto, ale ne vždy to jde.
    • N7N7
      To na diskuzi snad ani není možné, aby se sešlo 300 lidí se stejným názorem a navzájem se "plácali po ramenou". Sto lidí, sto chutí, výměna názorů k tomu patří. Nechápu tvou první větu - proč si kvůli této diskuzi nemusíš hru kupovat? To jako že je zábavnější než celý AC3? *2*
    • Robotron3
      To je přece u každé hry, takový diskusní drámo. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší