-
Pane Smutný ,nic proti vám ale nepište už recenze na počítačové hry, protože vybrat ze hry i ty nejmenší chybky a pak to ohodnotit fakt není normalní .
Sleduji vaše recenze už delší dobu... a nejhorší recenze jsou prostě od vás, proto doporučuji recenzovat filmy, tam nic nezkazíte.. -
-
Plně souhlasím stímto názorem a vyhrabávat ze hry všechny chyby a maličkosti to už snad opravdu neni normální zřejmě si pan smutný asi neuvědomil že se AC3 odehrává v Americe za doby revoluce a už kvuli tomu odsuzovat hru že mu tam chybí stavby z Říma Florencie nebo Istambulu je podlě mě pěkná blbost. Já dávám minimálně 9/10.
-
-
Po tak masivní masáži sem čekal minimálně desítku....
-
Nevim, ale mam takovy pocit ze se nam z AC stalo neco jako CoD, coz je opravdu skoda.
-
-
ani ne cod je kazdym dielom graficky aj hratelne presne rovnake tuna sa aspon snazia hru vylepsovat teraz je kompletne na novom engine pridana kopa veci skor by som to prirovnal ku gta
-
-
Gta je jinde nez jakakoliv soucasna i minula serie.
-
-
-
fajn recenze - víceméně se potvrzují moje obavy spojený see zasazením do války o nezávislost. Já osobně si počkám na PC verzi. Ještě že alespon ty vedlejší questy (lov+lodě)vypadaj jako něco pro mě :-)
Snad se další díl zas vrátí víc do historie :-)
BTW: Videorecenze bude až s PC verzí že??? -
-
JJ, videorecenze bude az z PC verze.
-
-
dufam, ze ju nedate Smutnemu do ruk....dufam, ze uz nikdy nic nedate Smutnemu do ruk na zrecenzovanie....
-
-
-
Dohráno a jsem rozčarován.Prostředí je krásné a těžko vinit dřevěná města a divočinu východního pobřeží z toho,že nemá tolik atmosféry jako renesanční Benátky...To mi vůbec nevadí a beru to.Co mi ale hodně vadí je to,že se téměř nedá hrát jako tichý zabiják,ale v 90% jako tupá mlátička...Vojáci člověka hned vidí,nedá se skoro schovat(dáno prostředím,nízké domy málo lidí na ulici atd..) a všechny situace řeší hráč radši umlácením hordy nepřátel..Tohle už není AC,tohle je simulátor indiánské mlátičky,co pobíhá po lesích a občas zabije skupinku 20ti vojáků,nějakého toho jelena..
Další věcí je slabší příběh,nemá v sobě tu osudovost,člověk má pocit takového lokálního konfliktu,prostě to není zajímavé..
Jelikož byla dvojka opravdu klenot a zábava na mnoho desítek hodin a trojka je v porovnání silná nuda,nebojím se přísného hodnocení 6/10 -
-
Naprostý souhlas. Konzolová mlátička kde se vytratil původní duch hry. Tohle už nemá s AC nic společného, je to jen trapný výcuc a mělo se to jmenovat jinak. Holt ale byznys na prvním místě.
-
-
Skvělá recenze. Děkuji. I číselné hodnocení tak nějak sedí k tomu co autor píše.
Fakt super. -
Mimochodem děkuji obchodu za mikinu k objednávce! Pěkně kvalitní a pěknej kousek, ne co většinou chodí spolu s hrama :)
-
7/10? Uvidim, jakmile hra vyjde, zda je tato znamka opravnena. Ale vzhledem k tomu, ze jinde sbira devitky a je oznacovana jako kandidat na hru roku, tak mam trochu pocit, ze autor recenze uz pred prvnim spustenim byl plny skepse coz se projevilo na celkovem dojmu z hrani AC3.
-
-
presne o tom som hovoril....lenze mna uminuskovali k smrti....ludia nevedia pochopit, ze tento Suchy...teda Smutny....si hodnotenia vybera este pred hranim.....a potom sa tomu snazi prisposobit aj recenziu, takze vytahuje chyby, ktore niesu caste, popripade ktore by si vacsina nevsimla....o tom som rozpraval, ked som hovoril, ze je neobjektivny.....mne by bolo vazne jedno, keby tej hre dal 4 body z 10, ak by mala realne chyby a nie tie vymyslene od Smutneho
-
-
promiň anebo ani nemusíš, ale ty seš normálně hloupej kluku *1*
-
A co třeba místo kritiky napsat vlastní recenzi? Upřímně nemám iluze o tom, že u obrovských "plátků" funguje tlak PR a Marketingu vývojářských nebo vydavatelských firem. Proto hra sklízí vysoké známky. Nebo možná proto, že mentalita některých hráčů preferuje lineární jednoduché mainstramové hry... Což je dnes takovým standardem. AC3 se snažil zalíbit i casual hráčům, kteří baží po akci, krvi a u kterých může být zapnuta jen desedina hemisféry.
-
-
a ktora deseDina bola zapnuta u teba pri pisani toho komentara? :)
mainstreamove su preto, pretoze ich hraju masy....a kedze vacsinu ludi nebavi nad hrou velmi premyslat, popripade na to nemaju ani cas....tak radi siahnu po nejakej odreagovacke....poznam plno ludi, ktori si zahrali dishonored, no radsej rambo stylom, pretoze stealth vyzadoval cas a zapojenie mozgu... -
-
Překlepy a chyby to je moje druhé jméno. Ano vím, ale podle mne by se hra měla jmenovat jinak, protože nectí prvotních ideí a konceptů zájladního titulu. Asi jsem staromódní a starý na nové hry, ale je to tak.
-
-
Pít a psát... to není ideální kombo.:D
-
-
-
-
-
A co když je to naopak, kdy právě dokázal střízlivě poukázat bez přílišného nadšení devítkových recenzích právě na problémy, které se okolo AC3 točí? 7/10 je naprosto v pořádku verdikt. Adept na hru roku to může být, ale těžko zakryje fakt, že kromě toho, že AC3 je sice působivou záležitostí, má řadu neodělků, občas zajímavých bugů ( u mě to byly objevování se postav přímo na scéně ) a ne z celé hry jde cítit využitý potenciál. Navíc obecně bylo řečeno, že AC3 není žádnou katastrofou, ale není dokonalý.
-
-
Pěkná recenze. Jsem rád, že se nebojíte dlouhých recenzí.
-
Ano, 7/10 je na tříáčkovou hru s tak obrovským rozpočtem opravdu málo. Je to taková hranice "ještě jakž takž dobré hry", protože když tu něco dostane 6/10, tak už se hra považuje za špatnou, což je znát i z textu recenze. AC 3 jsem ještě nehrál, takže nedokážu posoudit, jestli si toto hodnocení zaslouží či ne. Ale vzhledem k tomu, že všude jinde dostává devítky, tak jsem klidný. Těch článků před vydáním tu bylo opravdu hodně, takže bych se ani nedivil, kdyby se hra recenzentovi už dopředu tak trochu omrzela. Já si nechávám veškeré překvapení až k prvnímu spuštění hry a tím pádem věřím, že budu nadšený mnohem více.
-
-
tak pochybuju že to melo obrovský rozpočet, vetšina prachu sla na kampan a jinak použili stary engin a hru delali v editoru ilegalni Cinani v podzemi pracujici jen za stravu, mu tip
-
-
Mělo to obrovský rozpočet a hra běží na novém enginu AnvilNext.
-
-
tomu se rika tunelovani projektu a engin je stary jen ho prelepili novou nalepkou
-
-
Doporučuji kromě doktora "na hlavu", navštívit i očního.
-
-
cody si zase zapomněl vzít večer prášek, normálka *7* *6*
-
-
-
-
-