-
Celý listopad jsem žil tím, že jsem hrál trilogii AC, ACB a ACR. Hra mě naprosto nadchla, byla tam slabá místa, ale celkově naprosto perfektní hra. O víkendu jsem nainstaloval AC3 a můžu říct hra se mi oproti trilogii prostě nelíbí a proč? NA to kápnul recenzent. Z nájemného vraha je tu masový zabiják, rozumím tomu, že hra směřuje k šíleným střílečkám Call of duty apod, které se dobře prodávají, ale .... Kdyby hra měla jiný název tak by si vysoké hodnocení zasloužila, ale s názvem Assassins Creed bych to nepojoval.
-
Dopiči hurrduurrr vole du komentovat a stěžovat si na číslo a text recenze mě nezajímá. Takhle to tu bude ale asi v diskuzi u každý recenze.
-
-
Některým se zkrátka nezavděčíš. Když dáš hře nízké hodnocení (a někteří zjevně jen koukají na hodnocení a text recenze je absolutně nezajímá), tak hudrují, že to je málo. A když ji dáš víc bodů, tak zase budou brblat, že si tolik bodů nezaslouží. *3*
-
-
celou dobu si tu lidi stěžují na vysoká hodnocení a najednou jim nízká vadí :D
-
-
Tak pokud by nízké hodnocení zpravedlivě dostávali i hry od bližžárdu pak by si možná nestěžovali. Inteligentní lidé na této diskuzi se však nenechají zmást podobnými recenzemi, které mají akorát nasměrovat hráčskou obec do smrdutých vod casual her... *5*
-
-
Ještě jsem nehrál, čekám na PC verzi, ale recenzant ví co píše a jeho názor mu neberu. Recenze je taky přece jen subjektivní hodnocení tak tady hned někteří nebrečte. Každopádně skvěle napsáno.
-
-
R1storo, snad konecne nekdo, kdo utne tuhle stupidni diskuzi. Pokud to recenzentovi nesedlo, co ma byt, recenze je to dobra. Vubec to neovlivni muj nazor na ACIII, mam predobjednano a nemuzu se dockat. *3*
-
-
Taky tak :D Mám na sérii AC vlastní názor a jiný nikomu neberu. Předobjednáno a čekám :D
-
-
-
Nevím ale já naprosto s autorem recenze souhlasím....Hrál jsem všechny 3 předchozí díly a všechny mě absolutně bavili. A co AC 3? Slabé....obrovský skok pryč od všeho co tuhle herní sérii dělalo tím čím byla a byl to skok špatným směrem. Není to špatná hra ale vůbec nedosahuje kvalit předchozích dílů. Je mi jasné, že zaslepení fan boyové co si neumí přiznat pravdu a podívat se na tu hru s odstupem mě zahrnou mínusky a kdo ví čím, ale je to pravda. 7/10 je naprosto přesné hodnocení. Nesympatický herní hrdina, podivný soubojový systém, lineární mise.....nemyslím si, že to jsou jak vy říkáte ,,malé" a ,,přehlédnutelné" chyby.
-
tohle je jako diskuze o mass effect, tam normalniho človeka nenajdeš ani nema cenu na to klikat. akorat nevim jak po tech vytkach v textu mohla hra dostat 7, melo by to byt asi jeste mene tak 5-6.
-
-
A co teprve až to lidi dohrajou a shlédnou ten super konec! (bohužel jsem ho už na youtube měl to štěstí vidět). *15*
-
-
No assasin neotrelej brutalni superzabijak, ktery vyda za 1000 hitmenu a je schopny sam porazit celou Britskou armadu. Dale pak plachetni lode, jezdici rychleji nez motorove cluny a jine zverstva ... tohle neni AC, ale tohle je brutalni arkada pro nenarocneho americkeho hrace, ktery dychti zabijet u ktereho nemusi vlastne vubec premyslet.
pekna recenze jen hodnoceni spatne 5/10 -
-
7 je takove alibisticke hodnocení, nemuzou dat nizsi protože by tady herni obchody prestali inzerovat. podivej na ty reklamy vsude kolem
-
-
Pracoval jsem v herním obchodu a můžu říct, že se tam vůbec nikdo nestaral o to, jaké má web hodnocení her, když se na něj dává inzerce. Ono je to uplně jedno. Podle mě nižší hodnocení je stejně dobré, jako kdyby bylo vysoké, důležitý je marketing okolo té hry samotné, jak je vidět a tak.
-
-
Meleš kraviny a evidentně vůbec nevíš, co píšeš za polopravdy. Pokud si byl prodavač "bližtících kotoučků" tak dobře víš, že sebelepší marketing je ve finale rozporuplnej - pokud se v globálnnim měřítku sejdou recenze se špatnym hodnocenim. Podivej se jak dopadla třeba v poměrně nedávné historii Daikatana od Johna Romera(pravda, je to už pěknejch pár let zpátky) Duke Forever atd. atd. prodejnost mizivá a marketing jako prase- dost velkej význam na tom měli PRÁVĚ NEGATIVNÍ RECENZE. To mě vždycky pobaví, když si pustí hubu na špacír poslední kolečko v řetězci-prodavač, kterej ví houbelec. Jinak AC III je pakárna na entou, parazitování na jménu prodejně úspěšného titulu
-
-
Nebyl jsem prodavač, ale měl jsem na starosti i marketing, takže píšu z vlastních zkušeností.
-
-
-
p.s. je to jako udelat capa zahradnikem
-
-
-
Co se to se mnou děje uz starnu ze mi ty nový hry nezajímaj?
Je to přirozený, jako když si dite prestane hrat s hračkama? -
-
Je to uplne prirodzene, volakedy som hraval tak intenzivne a vsetko co vychadzalo,ze som ani von nemal cas chodit :) teraz ked uz mam 29 a hry si uz davno kupujem, tak si fakt vyberam, comu chcem a comu nechcem venovat cas, je tych hier cim dalej tym menej, ale o to sa s danou hrou viac vyhram a mam z nej lepsi pocit, myslim,ze ma neprestavaju bavit, len uz ma nebavi kazda blbina, asi to suvisi aj stym,ze si clovek casom vytvori "uzsi" vyber hier a stylu, alebo proste nejak tak :)
-
Nevím, asi u toho sedíš furt a všechno tě už na PC nudí, měl bys občas vylézt ven? Třeba? Jak to mám vědět, vypadám jako psycholog? Zkus jiný koníčky, třeba
-
-
problém je v tom že ted vycházejí samé kraviny
-
-
Problém je, že vidíte jen to, co vychází od megastudií.
-
-
-
tráva byla zelenější, globální oteplování teplejší a hry kvalitnější, to je normální (Nedoporučuju si vyzkoušet nějakou herní legendu z dob dávných- např. člověk zjistí, že Duna je sice pořád pecka, ale ne taková jak si jí pamatuje :/ )
-
-
Chápu postřeh, že některé "legendární" hry byly prakticky crapy. Ale je znát , že si některé z nic opravdu zaslouží status legendy pro svou ideu, zábavnost či odkaz do budoucna.
-
blbost, herní legendy jsou legendami i dnes a dnesní hry jim nesahaji ani po kotníky. A když si je nainstaluješ tak to zjistíš
-
-
Je to mozny, ale kolik ti je? :D Miluju 17 lety kluky co jsou uz stary na strilecky :D
-
-
To já radši holky no.
-
-
to je normalni jen si musíš víc vybírat
-
-
až Vám to vycucne peněženku ve jménu DLC, může to být lepší *1* *6*
-
Díky za fakt povedenou recenzi! Podle toho co Aleš píše, by se mi mohla hra líbit a bavit mě. Těším se jak malej až to večer zkusím a udělám si vlastní názor.;)