-
ano presne tak, posledne riadky tejto recenzie presne vystihuju moj doterajsi dojem z tejto hry. Netvrdim ze hra je zla, to vobec nie, len sa nedokazem zbavit pocitu prilisneho zjednodusenia, arkadovosti kt. je v hre zjavna. Dalej mi cim dalej dnesne hry pripadaju viac a viac komercne- filmove...A k prostrediu, stale si nan neviem akosi zvyknut, pre mna znamena seria AC Taliansko, renesanciu, charizmaticku hl postavu Ezia a samozrejme Leonarda.... tolko moj subjektivny nazor *9*
-
Mna by zaujimalo ci su v hre nejake hadanky a puzzle ako boli V AC2? Tie konspiracne veci ma tam celkom bavily
-
od prechodu z miest do lesa to tak aj vyzerá... dalo sa to čakať už z toho videa kde vyklepal celý šík vojakov a d3menti si ho ešte predchádzali bez nejakého výstrelu... s príchodom strelných zbraní táto hra stratila svoje čaro pôvodný koncept v Masyafe bol pre mňa osobne asi najlepší
-
Zdravím,
k recenzi se vyjadřovat nebudu, jelikož jsem ještě nehrál a do mého hraní se třeba ještě zlepší /zhorší, ale to bude až prozřu:)
Chtěl jsem se hlavně zeptat, vypráví Shaun v encyklopedii něco nebo je tam nějaká "nová" zmínka o Eziovi? něco co jsme nevěděli nebo něco co rozšíří jeho příběh, případně jak ho pak brali ostatní assassíni průběhu let do Connora? narážím na Altairovu sochu ve ville Montegoriny, tedy jestli je v AC3 něco podobného - v době revoluce spíše kniha?
díky za odpověd ;)
S pozdravem -
-
O ezio tam zmínka je, ale jaká ti neřeknu jen jsi to zahrej je to neskutecna hra. Hlavně po páté kapitole se vše rozjede :)
-
-
Ešte trošku off topic... DOOM 3 BFG Edition 4/10 to fakt ? A Call of Duty: Modern Warfare 3 ... 7/10 ? To mi vysvetlite...DOOM 3 BFG som kúpil a som celkovo spokojný. Dostal som to, čo som čakal...čistokrvná nefalšovaná "řezba" (upravená do HD) akou Doom vždy bola. Žiadne stačte "E" a hodinové dialógy. Ta čo vlastne na Games chlapci čakajú? Že by ? If Doom was done today? Je to retro kabátik, uřcite by to šlo :) Však posúďte sami http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw
-
Lidičky help :) Chcel by som ACIII kúpiť synovcovi, ide mi o jendu radu. Keďže predošlé diely ho minuli a rozmýšľam na kupov tohoto dielu, je tam nutntosť kúpovať aj predošlé časti? Je ich pekná množina :) Môže to hrať bez znalosti predošlého príbehu? Je tam príbeh z jednotky a dvojky dovysvetlený? Rekapituácia alebo niečo podobné. Alebo je to celkom samostatný príbeh? Ďakujem za všetky rady *3*
-
-
Hraju taky Ac3 první ze série a nějak jsme nepostřehl že by mě to nějak hendikepovalo.I když si určitě AC a AC2 dokoupím.Ta hra mě úplně dostala.
-
Ja nehral akorat Revelations a docela se ztracim v linii Desmonda, ale troska cteni pripadne youtube videi a bude to v pohode...
-
Connorův příběh, což je cca 90% hry je víceméně samostatný (pár narážek na předchozí hrdiny a díly tam je), ale linie s Desmondem (která je vlastně tak trochu hlavní) mu nebude dávat smysl, tam není prakticky nic vysvětlováno, až na opravdu hodně rámcové věci.
Já bych to vyřešil tím, že dostane AC3 a děj kolem Desmonda si někde vyčte, protože to jsou vždy fragmenty z celkového času hry :) -
-
Vďaka Aleš za radu, ale tak som premýšľal, že kúpim AC 1,2 a k tomu AC3. Bude to tak lepšie. Keď dostane hlavné diely, tak by to malo stačiť, nie? Brotherhood a Revelations neboli hlavné línie dúfam. Inak by to asi nebola trilógia ... *4*
-
-
Chyba to určitě není, užije si podle mě všechny hry :) Ale jak už bylo psáno, Brotherhood a Revelations dávaj hlavně hodně Desmondově linii...a je s nimi oběma dost zábavy, hodně přidávají i Eziovi :) (jen už je to nápor na peněženku, no...:)
-
Jak Brotherhood tak i Revelations MASIVNe posouvaji desmonduv pribeh, obzvlaste Revelations ale i v Brotherhoodu jsou zasadni udalosti
-
-
-
-
Sedmicka v dobe premiery se za par mesicu pri koupi v akci promeni na devitku. Pak prijde moje chvile.
-
no včera sem tomu taky chvilku věnoval, ještě nehraju ani za connora, hra se mi celkem líbí ale na muj vkus to má až moc bugů....předměty zustavaj ve vzduchu,občas se tak zvlaštně prolinaj textury,třeba když jedete na koni.Hned zezačatku dete po naměstí a nějaky žensky se tam rozsypalo ovoce a nějakej spratek hned jedno jablko štípl....běžel sem za nim a v momentě kdy vběhl na schody jablko zustalo levitovat ve vzduchu a kluk bežel dál :).V jedny misi sem třeba ve voze s konma dojel do pevnosti a povoz se zastavil u ohniště tak, že ohen konum opejkal ohony a zadek a tak si tam stáli :).Ale třeba ty obličeje se mi nezdaj tak moc voskovy jak piše recenzent.....ale na to že první den vyjde 17 mega patch je tam toho ještě mraky..... skusil sem i mp, kterej mi přijde v podstatě stejnej jako minule, takže když nenarazite na lidi co se honěj po střechach jak magoři je to celkem zabava...
-
Pane Smutný, mockrát vám děkuji za tuto recenzi. Moc.
Nehrál jsem, ale "Youtube pirátil" jsem. Po shlédnutí (a po přečtení této recenze) jsou dojmy podobné jako recenzentovy a s hodnocením 7 naprosto souhlasím. Skvěle vypadající hra s obrovským potenciálem, naprosto zmařená snahou Ubisoftu zatlačit na pilu příběhového sevření na úkor hratelnosti, která proložena neustálými rádoby drsnými okamžiky.
Přitom například pro mne (v roli diváka) měl začátek hry neuvěřitelné kouzlo, až jsem si opravdu říkal, že jsem se v Ubisoftu zmýlil a tentokrát jim svým postojem křivdím. Naneštěstí mne další události rychle vyvedly z omylu, a to je obrovská škoda. -
Pekná recenzia.