Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,uz se tesim na trojku,nevite nahodou jestli to vyjde i nq XBOX a ps3?ja je totis mam a pc se opravuje takze.. :-)
  • No, období americké kolonizace zrovna nemusím (AoE III byl prostě pro mne prů*er). Mám rád středověk a renesanci z předchozích dílů. Nic méně nebudu zde vytvářet nějaké předsudky, zatím mě AC vždy bavilo, i když jednička byla dosti stereotypní a nudná v některých částech. Nicméně co si, ale kritizovat dovolím je outfit hlavního geroje ten je na tohle období opravdu už dosti přestřelený. Bílá postavička v kápi mezi nahatýma indiánama a uniformovanýma osakovanýma britama, francouzema? To už není ani vtipné...v kolonizační éře kápi už nenosili snad ani mniši...
    • Přesně tak, sice by se mi líbila zase renesance nebo ten středověk, ale změna je život a nemusí to být špatné, ale to kápi to působí jako pěst na oko, jak kdyby hrdina cestoval v čase.
  • Kromě toho nikdo neřekl že Connor bude na straně kolonistů bojovat proti Britům. To je blbost. Bude nestranný. Takže bude sekat hlavy jak Britům, tak Amíkům. Podle toho, jak si to kdo u něj zaslouží.
    • vzdyt američani jsou vzdycky hodní *13*
  • Vadí mi ten skepticismus spousty diskutujících. Proč vlastně? Víte pouze základní informace a proto to už tak potápíte? Kdo z vás si předtím dokázal představit hru odehrávající se ve 12. století v Jeruzalémě a okolí, po všech těch středověkých hrách á la Age of Empires? Kdo z vás si pak dokázal představit hru odehrávající se v době Italské renesance? Málokdo. A fungovalo to. Už dokonce ve 4 hrách, které tvoří neuvěřitelnou sérii. Proč by to tedy nemohlo fungovat v době 18. století v Americe? Je jasné, že z tohohle pohledu Ubisoft směřoval zatím vždy AC sérii do míst a dob, které jsou ve hrách nové, neotřelé. Kromě toho, je to docela důležité období. No a kdo je ještě chytřejší, ten si dá dohromady, že využití americké divočiny se všemi vychytávkami kolem toho je velice dobrý tah. No a fanouškům už musí být úplně jasné, že to přece bylo zřejmé od začátku. Pamatujete si na mapy světa v AC 1, AC 2 i Brotherhood s označením míst, kde se nacházejí artefakty? Kromě toho, Altairův/Eziův/Connorův příběh VŽDY byly "pouze" jen ta "vedlejší" a účelová část - nesmíte zapomínat, že ten hlavní příběh AC je Desmondův příběh a jeho cesta za záchranou světa před katastrfou v roce 2012.
    Takže můj názor - nesplachujte to tak - ono vás to může totiž ještě velice mile překvapit. Což se dle mého i stane. *3*
    • Lepšie by som to nenapísal. Ľudia majú proste strach z nových vecí. Mám za sebou iba AC1 a AC2 a neuveriteľne sa teším na ďalšie časti.
  • rodneymckay
    Prostředí indiánů a ameriky už mi vůbec na asasiny nesedí. Říkal jsem si to i u 2. dílu, ale nedokážu si představit, že by nebyl nápadný indián v bílém asasínském obleku mezi amíky na divokém západě.
    • Tikov
      'Divoký západ' se oproti zasazení hry odehrává o cca 100 let později, ale ano ta kápě je už hodně mimo (nehledě na nebepečí používání francouzských barev v anglických městech)
  • Vypadá to zajímavě ale bohužel to znamená že tam bude víc střelných zbraní a ty se k téhle série podle mě vůbec nehodí. Navíc je vidět že se zaměří na trh v USA což znamená že budem mlátit zlý Brity ach jo já radši Brity no nic uvidíme co s toho vznikne
  • Takže to bohužel bude narvané americkým patritoismem...achjo. Nepředpokládam, že by to nebylo černobíle. Hodní milí osadnící s francouzi, proti zlým utalčovatelům britům.
  • Preed
    Neviem ci su to zmeny k lepsiemu alebo nie ale kazdopadne ma uz otravovalo akym smerom sa ubera(resp. neubera) seria AC,takze lepsie ako nic...
  • jednotka dohrana za par dni ,dvojku som nedohral a sla do bazaru ,trojka konecne zmena !!!
    • Preed
      Tak to nechapem,dvojka ta po stereotypnej jednotke musela jedine bavit,okrem toho ako hovori post nadomnou,najlepsi diel serie.
    • Tak to si udělal velkou chybu, AC2 je nejlepší díl této série...
  • Proste mi to neda a napisu svuj nazor na celou serii AC. Spousta veci me na ni stve - nekolik pribehovych rovin (hlavne ta Desmondova je peknej opruz), nudne vedlejsi postavy, kazdorocni novej dil (kdo to ma furt platit?) atd. Presto me ta serie neskutecne bavi, coz je dano hlavne asi mym zajmem o historii. Jak uz tu nekdo psal, i ja nechapu rozdeleni na "ty hodne" assassiny a "ty zlé" templare. Vzdycky jsem templare obdivoval a fascinovali me, rozhodne vic nez parta zhulenych vrahu. Nevim jak kolem nich vznikla ta zla aura, asi je to lidskou zalibou v konspiracich vseho druhu (zidobolsevicke spiknuti apod.) Hlavni bonus serie AC je obrovska studnice nametu, tedy historickych obdobi, protoze historie neni nekolik nudnych dat, ale predevsim neskutecne zajimave pribehy (doporucuji Toulky ceskou minulosti). V podstate vsechna prostredi, o kterych se v souvislosti s AC 3 spekulovalo mi prisla zajimava (nektera tedy mene, preferuju Evropskou historii, proto bych nebyl nadseny z Ciny nebo Japonska). Vetsina historickych obdobi navic nebyla poradne ve hrach zpracovana, maximalne ve strategiich. Obdobi americke revoluce mi prijde jako jedno z nejzajimavejsich. Tehdejsi mesta byla vetsi, nez si nekdo mozna mysli (rozhodne se co do velikosti prilis nelisila od renesacnich mest), navic autori si je mohou pro potreby hry trochu zvetsit. Treba stredoveka Praha, jak by byla krasna, by musela byt radne zvetsena. Navic byla z velke casti drevena. I o zajimave historicke postavy nebude nouze, i kdyz zase budou vsichni rozdeleni mezi templare a assassiny, ale co se da delat... Na tenhle dil se zkratka tesim vic, nez na kterykoliv predchozi. A priste snad ta VŘSR. Jen by me zajimalo, jestli bude Lenin assassin, nebo templar... :-)
    • Hairy_Ass
      Boston (druhé největší město v Americe v 18. století) měl v předvečer revoluce cca 15 tisíc lidí, což je oproti velkým italským renesančním městům (50 tisíc a víc obyvatel) docela trpaslík. I ta rudolfínská Praha měla cca 70 tisíc obyvatel. Takže americká města v té době nebyla žádnými velkoměsty (jen pro zajímavost, Londýn se v té době už blížil k jednomu milionu). A Praha od dob Karla IV. byla prakticky výlučně kamenným městem.
      • odkud bereš tydle udaje(hairy ass)?
        a co to znamená kamenné město?
        • Tikov
          O kamennosti Prahy se alespoň na začátku milénia učilo již na ZŠ (Ibrahim Ibn Jákub bude myslím v učebnicích obsažen dodnes a Nové Město Karla IV. se určitě také probírá) a vzhledem k dávnosti těchto událostí se to ani prorežimně neupravuje (narozdíl např. od výkladu ČSR), jen je to trochu vzaté nutným 'lži-dětem' filtrem.
        • Hairy_Ass
          Údaj o lidnatosti Bostonu (v roce 1765) mi zabral najít na googlu asi cca 5 minut. Zbytek mám z přednášek na VŠ.

Ad kamenné město - Shifty píše, že středověká Praha byla z velké části dřevěná, což nebyla pravda, Nové Město bylo podle královského nařízení postaveno výlučně z kamene a Staré Město bylo sídlem pražské honorace, kde se stavěli de facto kamenné domy už od dob Přemyslovců. To je vše. *3*
          • gůgloval jsem si dobový ilustrace, jeden domeček tam, další o 100 metrů dál, tak samozřejmě nějaký domečky vedle sebe by se taky našly, ale žádná sláva, bude muset skákat tam a zase zpátky...
    • ZvacA
      Lenin se v univerzu prý řadí k Assassinům, nebyl sice sám aktivním " vyhuleným zabijákem ", ale působil jako jejich spojenec. Tak alespoň řečeno na fan stránkách kolem AC. Jinak, AC je sice pěkná věc kolem historie, ale přiznejme si, že si ji spíše vypůjčuje, modifikuje a pohrává si s charaktery dle svého s bonusovým mixem transcendence a jiných konspiračních a náboženských teorií, než aby se jednalo o nějakou přesnou prezentaci minulosti, což samozřejmě není nic nového a nezajímavého, ale určitě bych se tím pádem nepozastavoval nad tím, jaké vyobrazení tady mají Templáři od Asasínů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit