Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mi, že je celá série notně nadopována promotérskými pilulkami. Hrál jsem 1. díl, teď mám X měsíců rozehraný 2. díl a nějak se nemůžu dokopat k jeho dohrání - i přes absolutní hodnocení hry z médií mi to prostě vůbec nepřijde nijak dechberoucí...
    • je to samozrejme otazka vkusu-nekoho bavi holky,jineho vdolky:)1cku jsem dohral velmi rychle ale pocit uspokojeni se nedostavil.2ku i se vsemi ,datadisky, jsem taky sfouknul na jeden zatah ale vsechny pribehy a prostredi jsem si naramne uzival.Jiste i tahle serie ma nejake mouchy(hlavne repetetivni napln)ale jinak nedam na tuhle serii dopustit
  • Tak to je hodně komický moment: Britové (asi) asasinovi vyvraždili indiánskou vesnici, a proto bojuje po boku kolonistů a francouzů. To asi proto, že kolonisté a francouzi si indiánů vždy vážili, uznávali jejich práva a nikdy je nepřipravili o jejich území, že? Anebo že by to v realitě bylo trochu jinak?
    • Zrovna treba Francouzi meli s puvodnimi obyvateli dobre vztahy. Stejne tak Americane, minimalne ze zacatku (vis, o cem je Den dikuvzdani?). Pozdeji, jak vime, uz to tak pratelske nebylo, ale nac si tim ten hezky pribeh kazit :-)
      • no, byli kámoši, dokud se nezačli roztahovat a plundrovat jejich území...
      • Mohli by sme polemizovať, či to boli ešte Briti alebo Američania...
        V každom prípade Mohawkovia a mnohé ďaľšie kmene (nehovorím, že všetky) zachovali vernosť Kráľostvu Veľkej Británie. *3*
      • H2SO5... my sice dnes víme, že ta sloučenina existuje, je to kyselina peroxosírová, ale tím si nebudeme tu krásnou anekdotu kazit *1*
    • Hele, když se ti to nelíbí, tak to nehraj a nepruď tady, mazánku.
      • Hairy_Ass
        Trochu přehnaná reakce, nezdá se ti? *9*
  • Mahcake
    Po prvním odhalení jsem byl trochu zklamaný, ale pár odstavců mi přeci jen dalo naději. *14*
  • Paul_cz
    Ať si naysayers říkaj co chtěj, tohle zní parádně. Rozhodně mnohem lépe než vyždímaný Revelations. Pokud bude setting podobný Red Dead Redemption....byla by to bomba.
  • Máte v článku chybu
    "K dispozici bude nově zpracovaný Animus s pořadovým číslem 3.0 a nová Animus databáze opepřená nepříliš lichotivými komentáři na adresu Britů."
    v článku z GI bylo že bude databáze opepřená poznámkami Shauna H. na válku z pohledu britů (jelikož on je brit) :-)
    • sleepless
      To je prave to nekolikrat semlete info. Jak uz jsem psal, vychozim bodem vsech dosavadnich clanku s informacemi o ACIII je NeoGaf forum, kde je psano: "There's a new Animus database written by Shaun Hastings, who makes snarky comments about the British perspective of the war." Pro me je podstatne, ze tam neni uvedeno "..from British perspective...". Pak bych si rekl, ze Animus bude proBirtsky. Takhle tipuju spise antiBritsky, respektive ironicky antiBritsky, ale nikdo z nas nemuze dopredu rict, jak to bude. Cili to zatim nechavam s tim, ze se ale muzu na zaklade dostupneho infa serende mylit.
      • no já právě čet přímo článek z Game Informeru a tady jsem se blbě vyjádřil . Já myslím že to prostě bude databáze podle historie(kde vyhrali kolonisti takže to bude proti britum) a Shaun to bude jako brit ironicky komentovat. Ale uvidíme
        • sleepless
          V tom pripade diky za informaci. Snad v brzke dobe uvidim hru na vlastni oci / budu se moci zeptat vyvojaru, jak to tedy je. Coz samozrejme udelam. Dobre, ze jste na to upozornil!
          • Hairy_Ass
            Taky mi to vrtalo hlavou, myslím, že to bude Shaun Hastings právě ironicky komentovat z britského pohledu. (Ostatně to by u něj nebylo nic nového).
  • Masa-san
    No jsem zvědav, jak to kluci z AC teamu vykoumají. Přeci jen americké dějiny jsou zajímavé téma spíše pro hráče z USA.
    Pro mě osobně toto období historického vývoje v Severní Americe nezní příliš atraktivně.
    Na druhou stranu, jsem tak nějak rád, že Assassinem bude indián, zastřílíme si z luku a proběhneme se v rozlehlé divočině, prolezeme týpíčka apod. *4*
    • No jasně Amerika je pro ně hlavní trh, kde vydělají nejvíce peněz, ale oni změní prostředí kvuli nějákému bulíkovi z Česka protože mu tohle prostředí nepříjde dost "atraktivní".
  • Ja uz jsem skoro radsi, ze bude AS3 situovan prave do doby boje o nezavislost ameriky, protoze nevim jak ostatni, ale prave o tehle historii toho zas tolik nevim, a je mnohem zajimavejsi se prokousat hrou a neco noveho se dozvedet. Samo soubezne si i nastudovat neco z ofiko pramenu, abych dokazal odlisit realitu od sci-fi :)
    • Ocelot
      Konspirace nejsou sci-fi!!! Pouze pravda, kterou nám zatajují!! :D
      • I Want To Believe :)
    • Mnoho toho nevíš ani o pravopisu. Že tě i toto Ass Creed 3 doučí, je nepravděpodobné.
      • Precetl jsem si po sobe prispevek a zadnou hrubku tam nevidim. Muzes mi rict, kde jsem napsal chybu?
    • No oni se vůbec v tomhle Ubisofťáci docela překonávají - s fanatických zdrogovaných Hassassinů, kterých se pak radši zbavil i samotný Chalífa udělali zachránce světa. Zatímco Templáři, kteří vytvořili docela pokrokový systém hospodaření a bank (a mimochodem byli založeni s cílem chránit poutníky do Svaté země) , jsou ty největší zloduši *1*. I když někde jsem četl, že v bitvách se Templáři chovali dost fanaticky taky...
      • Jojo, taky mám pocit, že na válku o nezávislost může úspěšně navázat boj asasínů po boku Lenina při vraždění carské rodiny a ruské elity, pak si můžou střihnout něco v roli Hitlerjugend a celou sérii mohou uzavřít tím, jak asasín slavně umírá v kokpitu dopravního letadla, které to napálilo do WTC. Vše samozřejmě s dodatkem, že jde o historickou fikci...
      • Nj ale pri každom spustení hry ti ubisoft oznamuje že je to čistá fikcia :)
    • Hairy_Ass
      Doporučuju toto, je to v celku dobrá kompilačka informací o americké revoluci:

Raková S., Podivná revoluce: Dlouhá cesta Američanů k nezávislosti (1763 - 1783), Praha 2005

A pokud bys chtěl něco vědět o období, co tomu předcházelo (a kdy se bude odehrávat začátek hry, jak se píše v článku od roku 1753), tak doporučuju toto:

Opatrný J., Válka Mohykánů: Sedmiletá válka v Americe, Praha 2000
  • Proč Ezio jednou taky nemůže být neutrální? Bojovat proti templářům, kteři by třeba byli skryti na obou stranách války, nebo by si třeba přáli jak rozpad statů tak británie? Moc komplikované a neamerické? :P Každopádně nechápu jak někdo může nadávat na COD a velebit assassina, už je to doslova jeho kopie. Žádné inovace, jen nová grafika a prostředí, jinak všechno je o tom samém.
    • Asi proto, že herní a filmoví záporáci většinou musí být v uniformách, aby byli správně anonymní. Zatímco hrdinové musí mít nejaké zvláštní šatečky, aby vynikli. Pak se může postavit ten jakože lidský ehm přístup, žééé, proti neosobní síle. A navíc se nemusí používat moc modelů. Na začátku se definuje záporák a ten se potom jenom tisíckrát rozkopíruje...

A co si budeme nalhávat, britská armáda představovala pořádek, disciplínu a uniformitu a kolonisté několik vzdělaných mužů a hromady dobrodruhů a trhanů
      • No právě co si budem nalhávat, britská armáda představovala i dost tvrdou ruku co se týká kolonií a tím nemyslím jen v rámci disciplíny a pořádku
    • Call of Duty a Assassins Creed jsou naprosto rozdilne serie. Vubec nechapu, jak je nekdo muze srovnavat.
    • Séria AC má aspoň umeleckú hodnotu vďaka filmovo spracovaným scénkam, úžasného soundtracku a (síce trochu klišovitému ale-) dobrému príbehu. CoD? - aRPíDŽí ! TAKE COVER! *bum bum trest bum*
    • Hairy_Ass
      No jo, holt Amerika. To je jako s tím, že v prakticky žádné hře nemůžete v kampani hrát za jejich nepřátele (třeba Němce ve 2. světové). Dostane se na ně jen v MP, nebo ve strategiích. Tady sice říkají, že i mezi Američany budou záporáci, ale asi je všem jasný, jaký bude mezi počtem záporáků na straně Amíků a na straně Britů poměr. *4*
    • Veskoslav
      CoD neá ani tu novou grafiku a ani to nové prostředí:-D
  • Veskoslav
    Snad to nedopadne, jak se sérií Prince. Kdy ji dobře osvěžili a oživili Sand of Time, příšel vynikající, temný a nejtěžší prince Warrior Within, pak přišel slabší Two Thrones, ale pořád se držel kvality předešlých her a přidal i nějaké inovace ("zlé" dvojče, lezení po stěnách pomocí dýky+složitější hádanky). Ale pak už to šlo do kopru. Škoda. Snad to nedopadne stejně i u této série. Ubisoft totiž umí udělat skvělé hry, ale pak to zabijou MRDem u nového Anno, zničí sérii, případ AC nebo až na žádost pc komunity vydají i hru na pc (Rayman -Za což jim moc děkuji a předobjednávku už mám a to i díky absenci MRDa)
    • Pilgrim66
      Sands of Time - epic
      Warrior within - bezva
      Two thrones - nic moc
      Forgotten Sands - hruza

Ale treba ten restart v podobe Prince of Persia (2008) se mi strasne libil.
  • Pokud se to chytne tak jako dvojka tak určitě přijde sequel z občanské války.
    • A ten by byl pro mě určitě stravitelnější, protože stejně jako renesance je toto období hodně revoluční v ohledu vynálezů a válčení.
      • Veskoslav
        Ohledně vynálezů až tak příliš ne. To až spíše konec 18. století a 19. století.
        • Hairy_Ass
          První ponorkový útok, masová přeprava vojáků po železnici, první automatické zbraně, první střet pancéřových bitevních lodí, nasazení válečných reportérů. Americká občanská válka je považovaná za první moderní válečný konflikt.
          • Některé zdroje uvádí, že během občanské války vznikaly i skupiny ostrostřelců, které byly vybaveny lepšími zbraněmi a uniformami s kamuflažními prvky tzn. spec jednotky.
            • Hairy_Ass
              A válka za nezávislost zase dokládá první nasazení speciálních ostrostřelců, sniperů (samozřejmě zatím bez dalekohledu), kteří měli sundavat oficíry (jedním z objetí se málem stal George Washington).
          • Veskoslav
            Aha:) Jsem právě myslel, že plně automatické zbraně byly použiti v Japonské občanské válce. Kdy se střetla tradice vs pokrok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit