Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvni ingame zabery - http://www.youtube.com/watch?v=vraxhux3tlQ

1:38 je dobre videt kill skrytou cepeli kterou mu osobne Optimus prime. Historickymi detaily se nesetri.
  • Jsou jen 2 "hitovky" který mě totalně nebavej. Deus ex a Assasin Cread. Neberu vám ,že se těsite ale je to mimo mé chapaní.
    • Assasin Cread to je nejaka nova hra?
  • AC3 no to bude salát
  • Ještě mne tak napadlo, jak vidím AC II a jeho "data-disky", tak by jsme se mohli dočkat Franc. revoluce a později i té Italské (Karbonáři, Garibaldi, Mazzini) :-)
    • No tú taliansku revolúciu by som kludne zamenil a Napoleona pod pyramídami a Kremlom
    • Hairy_Ass
      Jestli se teď pojede podle revolucí, tak budou mít kluci z Ubisoftu jen pro 19. století vystaráno na tak početnou sérii her AC, že se i Final Fantasy začne bát! *1*

Edit: Pro nechápavého trolla: Sarkasmus
      • Trol.diskuzni
        Jo aha, takže ty bys chtěl, aby AC bylo nové CODko, jo? Nový díl každý rok, akorát tam naperou lehce pozměněné rozmazané textury, aby to vypadalo trošku jinak a valilo to na konzolích... *7*
        • Hairy_Ass
          Koukám, že pro méně chápavé tak budu muset přidat varování "sarkasmus". *7*
          • Trol.diskuzni
            No já jen, že ty jsi takový über fanboy těchto "filozofických" sérií, takže by mě to vůbec neudivovalo, kdybys skákal do vzduchu...
            • Trol.diskuzni
              Tak tos mě mile překvapil tedy... Já myslel, že ty to sjíždíš všechno bez okolků - Skyrim, Mass Effect, AC, Deus Ex apod. *3*
            • Hairy_Ass
              *1* *1* *1* Brotherhood jsem nehrál a Revelations jsem nedohrál, takže mě z nějakého "fanboyovství" AC těžko můžeš obviňovat. *7*
      • ne final fantasy, ale call of duty
        • Hairy_Ass
          Nevím, jestli má CoD 14 dílů. *2*
          • SirArag
            Pomalu se tomu blíží :P
  • Cosi
    Tenhle článek mi přijde jako narychlo spíchnutý. Je tam několik chyb, jeden obrázek se dvakrát opakuje a většina textu je tak nějak chaoticky napsána. Přijde to tak jenom mně?
    • Nejsi sám připadá mi to stejně. Na jiných českých webech jsem viděl obrázky už v pátek a četl preview v sobotu ráno. Bylo podrobnější a bez chyb.

http://www.eurogamer.cz/articles/assassins-creed-3-preview

Může mi někdo z kluků v redakci říct, proč v tomhle odvádí horší práci než EG a Zing? Co se s Games poslední týdny děje že má vše tak pozdě? 

Díky za vše co pro nás děláte jinak jste super.
      • ales.smutny
        Pozdě? Zpráva o tom, že AC3 bude "asi" v dané době jsem psal v pátek ráno a průběžně ji updatoval.
        Když se objevily první screeny, bylo to opět napsané do půl hodiny po jejich objevení se na netu.
        A Petrovo shrnutí dalších detailů se obsahově nijak neliší od třeba linkovaného. Všichni vychází ze stejného zdroje a těch neoficiálních (!) zpráv není dostatek na zbytečně rozvité básnění. V pondělí budeme vědět víc.
      • Trol.diskuzni
        Jak sis PROBOHA mohl nevšimnout těch stopadesáti článků na AC, které tady pan Smutný uměle vyfabuloval? *8* V každém jedna fotka, pár nicneříkajících vět o tom, že to bude nejlepší a nejočekávanější hra na světě, a hle - článek je na světě... *5*
      • Tady byly taky obrazky uz v patek.
  • Podstatné je, že po Eziovi a Altairovi je novým hrdinou Connor/Ratohnhake:ton (vyslovuje se Ra-doon-ha-gay-doo), syn indiánky a Evropana.

...to nesnesu..
    • Prosím, zjistěte si něco o generálu Charlesi Lee. Čirou náhodou se oženil s ženou Mohawků, měl dvě děti a taktéž bude v AC3.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Lee_(general)
    • Nic nemožného... vem si třeba Pocahontas. Třeba to na její děj přímo navazuje :-D
    • posila
      Napis bez vyhledavani cele Altairovo jmeno :)
      Jako me nepripada uplne nemozne ze by indianka a Evropan meli syna ... treba ta indianka v tom nebyla uplne dobrovolne.
  • BoB.2
    Sakra ještě jsem nedohrál poslední díl a už se chystá další. *6*
    • SirArag
      Dohrál jsem to včera. A zrovna když se to rozjelo a začalo to být zajímavé, byl konec.
      Co se týče soubojů, behěm nich se mi nepodařilo zemřít ani jednou. Párkrát jsem jen nešikovně skočil do vody v misi, kdy to nebylo povolené, ale jinak to bylo jednoduché jak facka.
      A ta "tower-defence" minihra mě neskutečně štvala. Ze začátku mě bavila, ale pak mě to hodně rychle přešlo. Tak jsem toho nechal i když mi templáři obléhali polovinu budov.

Sérii mám sice rád, ale to zjednodušování mi začíná lézt krkem.
    • dohrát relevations nejpozději měsíc od vydání byla morální povinnost každého slušného člověka
  • chyba v textu: "Velké jezero tak budete v zimě moci překročit, zatímco v zimě se budete brodit hlubokým sněhem, který třeba výrazně omezí pohyb nepřátel."
    • PreidaQ
      Možná tam má být: "..., zatímco v létě ho budete muset přeplavat." *7*
  • Amylee.Anderson
    Mám z toho takové rozpačité dojmy... Ale hlavní věc, co vim, že je, že dokud si neupgraduju sestavu, nezahraju si to :D
    (Btw, by mě zajímalo, co bude muset Connor dělat, aby ho oslovil klub lehkých děv :D)
    • A co říkáš na Radonhu-Gaydooma? Ten vypadá k světu, ne? *5*
    • Udělat ti nahrdelník z vlčích zubů, že :D
      • Jinak je to pro konzole dnešní generace. Tedy moc velký upgrade by jsi potřebovat neměla:)
        • Amylee.Anderson
          Já ho potřebuju už teď :D
  • Ja beru, ze potrebujete neco psat (prokazovat aktivitu) a tim tak lakat ctenare. Ale probuh za posledni tyden tu bylo snad padesat clanku o AC3 a ME3. To uz zacina byt az smutne...
    • To víš, lokální distributor jim napěchoval kapsy chechtákama, aby se těch sratchek vůbec něco prodalo, takže Smutný hází články ostošest, někdy se přidá i samotný boss... *1* Zajímalo by mě, kolik by se těch "zázraků dnešních videoher" prodalo, kdyby to nemělo reklamu za stamilióny - pak by se totiž teprve ukázalo, jak DOBRÉ hry to doopravdy jsou. *3*
    • Ataker
      A teď čekej kvanta odpovědní ve stylu, že ty články tě nikdo číst nenutí :)
      • Nectu. Ozyvam se jakozto navstevnik techto stranek. Kazdy soudny jedinec musi uznat ze to tu posledni dobou prehani...
        • Ataker
          já pouze souhlasím :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit