Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV: Black Flag - recenze
29.10.2013 | Aleš Smutný
231 příspěvků
-
Možná si to přece jen nakonec stáhnu *4*
-
Není tam těch bojů na moří moc? Ve FC to tak vypadá, že jakmile jsem na moří je to rubačka. Aby to nebylo časem otravné.
-
Někteří z vás se musí vzpamatovat. U některých jedinců mám dojem, že jsou na tom zdravotně hodně špatně. Protože ty nesmysli, co vypouštíte je fakt na zvracení.
Zvlášť LIDI, kteří si AC:Black Flag pletou se simulátorem lodiček.
Jinak pro mě je zase AC3 lepší, než první díle (díky změně doby).
Ale ten příběh mohl být maličko víc vyladěnější (zvlášť od prostředku hry dále).
Connor byl v pohodě -
Prokecl, že tam jsou piráti. *9*
-
Probuh, kde?
-
..súhlasím s tebou...
Mimochodom, mne sa táto recenzia páčila. Prvá od Aleša ;)
Inak, cítil som v kostiach, že Black Flag bude dobrá hra...a už sa neviem dočkať vydania na PC. Ja som bol s AC3 spokojný a som spokojný aj so zmenou, ktorú prináša štvorka *3* -
Delas si srandu, na to bych ti mohl napsat a se des uz bodnout dava mi potize psat.
I kdybych psal nohou/hlavou po tom ti nic neni. Dekuji za starost ale tady nepochodis, beztak jen trollis abys mne nechal vypsat zbytecnosti co uz znas kdyz mne pozorujes. *3* -
REcenze je hnus na hnusu. Je vidět že recenzant není fanda série což je škoda. Hra by dostala tak 7-8/10 a slovně by to bylo uplně jinak. Věty typu:
ukazují to i slabiny trojky. Když dějově zklamalo turbulentní prostředí Americké války za nezávislost....to prostředí bylo perfektní, Connor sice nebyl jak Ezio ale postava byla zpracovaná perfektně. Každej hrdina není perfektní--obecně postavu, která si zaslouží stát vedle Altaira i Ezia...Connor si to taky zaslouží
Dokonce bych byl radši, kdyby se Black Flag zbavil asasínských konotací ještě víc. Hře by to jedině prospělo...jenže to už by nebyl assassin a to co se mi líbí na assassins creed byly vždy bytvi mezi assassinama a templářema, ideologistické názory a zabijení je, ta hra byla vždy o tom zjisti-najdi-zabij, nikdy mi to nevadilo a najednou díl, kterej stím vším nemá nic společnýho.. :( -
Aleši, mohls by jste příště napsat recenzi, která nebude JEDEN VELKEJ POSRANEJ SPOILER?! *16* *16* *16* děkuji *4*
-
Jednomu se zdá málo akce, další chce zase raději méně akce, ten zase lepší příběh, toho příběh nezajímá, jiný chce zpátky Ezia další mu vyhovuje Connor. Někdo vykřikne, že grafika stojí za h... a další že celá hra je shit, někomu vadí, že ovládání lodi není jako simlátor...... Hení scénu sleduji od počátku kdy vyšel Prince of Persia a nevzpomínám si, že by vyšla nějaká 100% ní hra, která by se líbila všem. Když se mi něco nelíbí, tak si to nekupuju, nekradu to a prostě jen projdu bez povšimnutí. A říct o hře, která vyšla na 7let starým hardware ,grafika nadupaná na max co to jde, že je hrozná to už chce opravdu vyšetření očí nebo novou televizi.
-
Tak to nehraj :). Najdou se miliony lidí, kteří si to užijou a nebudou řešit takové malé "kokotiny" :).
-
myslím, že odpověď na všechny tvé otázky bude "ne", ale zajímalo by mě jestli už umí vojáci v assassin's creed hře plavat (hlavně když svět tvoří 60% vody)...
-
a může na lodi propuknout vzpoura? a kurděje? je možné házet zajatce žralokům chůzí po prkně? a pověsit neposlušné členy posádky na ráhno? může si Edward pořídit sprostého mluvícího papouška? tolik otázek,,
-
Máš pravdu, repetetivní to bylo hodně. Mě si to ani nezískalo tak hratelností, jako atmosférou a Altairem. Miluju období křížovejch výprav apod. a Altairova změna osobnosti postupem hry byla výborná. Ezio byl v každym díle nějakej, zato Altair ti "dospěl" přímo před očima. To bylo super. Ale jak jsi napsal, každýho baví něco jinýho. :)
-
dalsi podplacená recenze, co viíc si přát ?
-
Umí už vojáci plavat? :)
-
som si pozrel to video.. meh.. prejde tri centimetre, zrazu komlet ine pocasie, ine prostredie, iny event.. hehe
priklad ultimatnej kazualnosti, hnus velebnosti -
Ahoj, chci se tě zcela bez urážky zeptat.
Ty máš nějaké problémy s psaním na klávesnici a úpravou textu, nebo jsi jenom líný text upravovat potom co ho napíšeš jednou rukou?
Pozoruju to u tebe už hodně dlouho a zcela vážně mě to začalo zajímat. Díky. -
Já prostě nikdy nepochopím člověka který hraje hru která se mu hnusí pak čeká na další díl a nadává znovu... wtf? tak hraj něco jiného né?
-
Další de*il do Games.cz sbírky... Doufám že upadneš v zapomnění stejně rychle jako ty ostatní