Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV: Black Flag - recenze
29.10.2013 | Aleš Smutný
231 příspěvků
-
A je to tady zase, zkorumpovany redaktor Smutny, opet utoci na hrace a vydava sve nesmyslne hodnoceni alias kdo plati, ten na tiscali ma ultimatni resume.
HNUS a HUMUS co se z tiscali stal za povl -
Víte co já nechápu, proč všichni říkají, že to jde s touhle sérií do háje a, že ji nebudou hrát
Nové nápady jsou změna, přece nebude každý Assassins creed v Itálii nebo na východě
Taky nechápu proč hráči hodnotí titul jako nejhorší, když ho nehráli
Chápu, že když Ubisoft udělá Asasína kovboje tak se už hodně hráčů naštve a Ubisoft to ví, vždyť naslouchá komunitě. A to je na tom nejlepší, protože Ubisoft nekašle na hráče.
Sami napište kam chcete dalšího Asasína ! ;)
Já chci carské Rusko za vlády Ivana IV Hrozného nebo Prahu za KArla IV -
Skvělá recenze, po dlouhé době mi naprosto sedne hodnocení i samotný text pro daný titul, děkuji pane Smutný :)
-
Tak konečně plnohodnotná recenze. Oproti tomu, co za spešl recenzi tady předvedl pan Grygar ohledně Beyond two souls, ukázal pan Smutný, že to jde s vytříbenou češtinou a bez sprostých slov. Děkuji takové dílko je radost si přečíst. Jen tak dál, takto napsaný článek mně jen utvrzuje v tom, že zde píšou i gramotní lidé.
-
vylepšení námořnických bojů a tentokrát charismatický hrdina... sold!
-
To je pravda. Ale když se hodně hráčům více líbilo hrát za Haythama, než za Connora, tak je něco špatně. I mně se Haytham líbil, má lépe napsanou postavu než Connor. Charismatický, namyšlený "hajzl".
Kdyby nebyl templář , mohli o něm udělat i samostatný díl. -
Po tom, čo som videl, ju anilen nespustím, takže vypínať ju nebudem musieť. Toto možno stačí 12 ročným ale mne nie. Keby to bolo v nejakej hre, ktorá je poňatá humorne, tak by mi to nevadilo. Tá námorná bitka bola síce akčná, ale pritom bola úplne nudná, žiadne napätie, žiaden skutočný boj o život.
-
Tak jak se tak dívám, převládají tady vesměs pozitivní názory na hru. I na jiných webech a na yt je kritika pozitivní. Pro mě, jako zarytého fanouška AC série, co čeká na PC verzi, je to jen dobře. Bavily mě všechny díly, ale u každého, po AC II jsem věděl, že nebude prostě lepší, než AC II. Tenhle díl vypadá, že se může konečně rovnat nepřekonatelné 2ce. No uvidím. Na to kolik tady bylo haterů před vydáním se to tu nějak otočilo.
-
Jsem rád, že se tento díl povedl. Nesouhlasím síce s marketingovými postupy Ubisoftu a s rozmělňováním jinak fantastického světa (je to jejich věc, kterou respektuji, myslím si, že by to značce slušelo i bez toho), ale co už.. Revelations a hlavně trojce jednoznačně došel dech. Dávám přednost středověkým kulisám, a srdcovkou (i když ne tak rozsáhlou jako další pokračování) je první díl. Nicméně, jak jsem byl po celou dobu vývoje skeptický, nyní jsem opravdu příjemně překvapen.
-
Ty pochop, že keby to mali robiť podla realu, tak tu hru vypneš, lebo kým rozbehneš loď budeš isť musieť spinkať !!!
-
najhorsie natom je ze v AC3 je ten pribeh ktory ti objasni zaver vies 2012 cim prechadzalo nase ludstvo + ta hra sa toho tykala atd...a tak to DOMRVIT aj ten moderny pribeh aj hru...no prebrali to manazery trapny
-
Autor hry už je dávno v praku .. né sranda myslím té původní toho originálu. *1*
-
AC3 tu dostalo 7, takze to musela byt dobre fungujici hra uz od vydani :D
-
Tak podle dosavadních informací, co jsem se někde dočetl, tak se další díl (neví se který zatím) má odehrávat ve Starověkém Egyptě, prý to prohlásil autor hry, tak jsem zvědav, kam se bude směřovat celá ta série..
-
Je ich tam hromada, nič sa neboj.
-
hral si to ty remcal? s Assasinmi to ma spoločné až až, nechápem tie vyroky o tom, že to nieje o assasinoch, zahraj si to a potom frfli.
-
Neni cas ? AC3 te nebavilo che, ja doparil secky a teda neikam ze dat je znovu to asi ne no. Gamepad jen 2dily 1-Brotherhood jsem doparil na pc. *3*
Proc si kazit zazitek na hre ktera je jako vetsina Akcnich her urcena primarne na gamepad. Kohokoli boj samozrejmne. *4* -
http://cdn.meme.li/i/pc81l.jpg
-
Tohle se tu řešilo už před pár měsíci.
-
Po vzhliadnutí videa som bohatší o fakt, že niekoľkotonová loď ukotvená v prístave je schopná dvihnúť kotvu a následne sa rozbehnúť na maximálnu rýchlosť za necelé 2 sekundy.