Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV: Black Flag - recenze
29.10.2013 | Aleš Smutný
231 příspěvků
-
Nevychází 22.11.? U nás?
-
Už při prvním oznámení jsem viděl ve hře veliký potenciál, i když kopa nerdů okolo kopala a prskala, jak se k AC pirátská tématika vůbec nehodí a prostě také kecy.
-
Ja prave hraju hlavne fantasy onlinovky a budovaci/realtime strategie. Takze gamepad zatim ani nevlastnim *10* Ale zas takova investice by to nebyla...
-
Ano tutorial byl dlouhej, Ubisoft chtěl zkrátka zkusit něco novýho, co tak úplně nevyšlo. Hlavně že poslouchal přání hráčů a poučil se. Hra za dvě postavy tam byla podle mě hlavně proto, aby ukázali podobnost templářů a asasínů (Haythamova příslušnot mě opravdu překvapila), plus konflikt otec a syn, protože uznej sám, že kdyby jsi hrál od začátku za Cannora a šel po tátovi, zdaleka by to nemělo takovou šťávu, kdyby jsi naopak hrál za Haythama celou hru, mnoho lidí by bylo naštvanejch, že celou hru nehráli za asasína.
-
Máš tam assassína? Máš. Má kapucu? Má. Je to dobrá hra? Evidentně ano. Tak buď zticha a neotravuj *1*
-
Ok dobře ale ten vylepšenej stealth stylem víc křoví a frajer si neumí za 6 dílů čupnout to mě vytáčí . . *1*
-
je to nenáročné, hrá sa to skoro samo a tvári sa to hrozne cool a drsne ako šmirglpapír a ty hovoríš, že to neni asscreed ? *1*
ale vážne, ja som rád, že sa trochu odklonil pretože je to prvý ac ktorý ma zaujal a nie som sám, mnohí čo túto sériu ignorovali sa o ňu teraz začínajú zaujímať. -
AC je opravdu vice koncipován na ovládáni gamepadem a to i na PC. Myš ušetři pro fps, strategie a tomu podovne co jsou zas na gamepadu peklo
-
Protože chci dop.r.d.e.l.e assassina.. navíc nevím proč bych neměl řešit název? Ok Max Payne 4 a bude to jen otom jak se válí na pláži .. super jak S*ině nečekal bys třeba něco víc Max Paynovskýho ? Ubisoft má tolik značek že další by mu neuškodila .. Pirates Tale 1 z 10 a je to ne ?
-
Zase se tady řeší název hry, místo hratelnosti.... Bože...
-
Jaký jazyk tvá kmen hovořit?
-
Jsou všici slepí či co ? Ano je to dobrá hra ale nikdo nebere fakt že se to jmenuje Assassins Creed a prakticky to sním nemá nic společnýho ale stejně to všude sbírá top hodnocení *1*
To je jak kdyby Grand Theft Auto 6bylo o milionáři a celej příběh bude o kupování baráků taky by to dostalo 9 ? *2* -
Jojo, jsou tam i ryze námořnické ohozy, tedy krátké nohavice, vesta, šátek kolem hlavy, bez kápě. Některé jsou za peníze, některé jdou přes crafting z kůží ulovených zvířat, takže čas nějak neodhadnu. Ale je jich tam celkem dost :)
-
Chtěl jsem se zeptat: Je AC3 už takhle rok od vydání nějak opatchovaný, a tudíž hratelný bez brutálních poklesů frameratu, nebo je to pořád takovej 'bazmeg'?
-
Já jsem hrál ACs jenom na klávesnici a myši. Dohrál jsem všechny až na AC3 (není čas). Podle mě bez problémů.
-
Aspon jeste za tu dobu vydaj nakej ten patch *5*
-
Dobre, tak jak se obecne hraje serie AC na mysi a klavesnici? Je to v poho? Nebo je lepsi si kupit xbox gamepad?
-
Taky si myslím, že je to škoda ... nějaký pirátský oblek by se tady šiknul určitě víc :).
-
Tak žádného assasina jsem nikdy nehrál, ale tohle určitě plánuju. Já osobně čekal docela propadák, ale vypadá to, že tohle bude opravdu fajn.
Moc se těším na PC verzi ... ty 3 tejdny ještě vydržíme snad ne ? :) .. A co mě nejvíce zaujalo je herní doba .. pokud recenzentovi trvalo 30 hodin především rychle projet hlavní příběh + pár vedlejšáku, tak to je naprosto vynikající ... Takže jsem rád, že budu mít konečně co hrát delší dobu ... ( +- 2 hodky denně a pěkně si vše v klídku projet na vyšší úroveň ).
Poslední dobou se člověk těší na nějakou hru, ale za pár hodin je konec ... a já 2x stejnou hru prakticky nehraju ... maximálně po delší době, takže o to víc jsem potěšen z nového black flag.
Další věc co mě zaujala je nedostatek financí ... ve většině dnešních her už pomalu ze začátku není co vylepšovat .. :) -
Gamepad Always *3* .