Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Říká ti něco hraní před vydáním ? Víš někdo má hru dřív než sama vyjde v uvedený datum :)
  • Spoilery, všude zase spoilery........... *16*
  • Boze jak ja miluju to jak se herni magaziny predhaneji kdo bude mit prvni recenzi. Jak muze nekdo recenzovat hru, ktera sotva vysla. Odehral z ni uplny kulovy a uz dela recenzi. Ze tu neni recenze 5 minut po vydani co hra jde do obehu.
  • Aristarch
    ...tak ku mne už s tou PC verziou *1*
  • Tak ona trojka nebyla vyloženě propadák, tak se o ní mluví jen tady. Osobně jsem se u ní dlouho bavil, ale je pravda, že měla svoje mouchy, kterých se 4ka pravděpodobně vyvarovala - tím líp *2*
  • Jack1947
    Minule to byla asi nejzdlouhavejsi. 1 a 2 byl pokrok, 1 byla asi nejlabsi co se tyce moznosti a i pribehu. Brotherhood byl spise rozporuplny dil , minule to ne zcela vse vyuzily a ted ted to vyuzite proste zlepsily a udelali z toho to , co z toho bejt melo proste Obstojne pokracovani to ze s piraty a nesedne kazdemu je vec druha, zcela na dej a hru nepodstatna.
  • U mě to bylo do puntíku přesně.
  • Leonidasss
    Mně nejvíc v jedničce vadila ta repetitivnost úkolů, v podstatě tam šlo pořád dokola o to samé - dojít do města (resp. do jedné z jeho čtvrtí), začít vyšetřování, které probíhalo pokaždé stejně a na konci zabít hlavního padoucha. To ve dvojce to bylo mnohem rozmanitější a lépe zpracované. Ale záleží na člověku, je mi jasné, že to co baví jednoho nemusí bavit toho druhého.
  • RazorProduction
    a pak videorecenze :)
  • h0p3
    Taky mě jednička bavila nejvíc. Dvojka mi přišla zbytečně zdlouhavá a Ezio mi byl hrozně nesympatickej. Brotherhood ani nedohrál. Revelations jsem si zas naopak užil a Ezio byl super. ACIII moc nic.
  • Ano, grafika poskocila z low na ... 5 let stary medium. *15*
  • "Střelci se už nestydí vás počastovat olovem ve chvíli, kdy šermujete. Kulka vám také ubere klidně devadesát procent zdraví a vyhodí vás z rovnováhy, takže vás další útok klidně dorazí."
    Střelci stříleli do boje na blízko už od dob Brotherhood (papal guards), potíž byla v nesnesitelně dlouhé prodlevě mezi telegrafováním střelby a výstřelem. Souhlasím a vítám, že v AC IV:BF už konečně AI střílí tak, aby to hráč alespoň trochu pocítil.

Ohledně uděleného zranění výstřelem: 90% poměrně, nebo 90% základního zdraví (tedy cca tři čárky)?

A mimochodem není zmíněno, že regenerace zdraví probíhá i při boji, což osobně beru jako krok zpět.

Celkově na mne prozatím hra působí jako mírný pokrok, ale pořád jsou v mechnikách neduhy, které mi velmi vadí (zejména v oblasti AI).
    A Ubisoft (ke své vlastní škodě) naneštěstí stále trpí představou, že zákazníci jsou hlupáci a dá se jim nakukat cokoliv.
  • Ne, diky. Ja konzolovy porty s low grafikou nehraju. Btw, myslels fap? Flap nevim co je.
  • Keyz
    A některé efekty podle toho co píšou :)

Prostě next gen voe!
  • walltar
    Tak čekal jsem, že tenhle díl propadne podobně jako jeho předchůdce ... ale vypadá to, že tuhle hru zkusím.
  • bude 9.2
  • winkja
    budeš pak chtit kapesníky jak budeš mit flap party u pc verze? *1*
  • Jack1947
    Nema co zavidet, sak si ho uz mel a nesedl mu. Nyni ceka a uz vypousti jeho slinne zlazy ... nadmerne mnostvi slin a ... jn mesic a neco to je bolest to cekani. *15* Zavidi ze nemuze ted hrat nikpůov, topinkovace panove. *3*
  • http://www.youtube.com/watch?v=HIHH_PNwcVE&feature=youtu.be

Uplne ale uplne jina a pokroci... oh wait. Jen lepsi textury. *15*
  • Takhle samostatně zní daná odrážka dětinsky, ano ano.

Jedná se o narážku na předchozí články ohledně AC IV: BF, ve kterých zdejší redakce ochotně papouškovala PR prohlášení Ubisoftu, místo aby zaujala spíše pozorovatelský postoj k tomu, jak toho chce Ubisoft docílit (což se ale konečně objevilo alespoň teď v recenzi, díky moc).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit