Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Bylo, nebylo kdysi davno...
  • Děláš si srandu? *6* A teď nemyslím tvůj názor.
  • nebYlo
  • Tolik "expertů" tady mělo kecy, jaká to bude blbost a zatím to vypadá na přesnej opak.
  • Nebilo by lepší, kdyby to byl spin-off místo regulérní čtyřky??
  • Steve Wonder: Otázka spíš zní, jaký typ her preferuješ? Indie? Bez pokračování? Nesandboxové?
  • Jack1947
    Lodni bitvy jsou jedna z nejzabavnejsich slozek hry, s upgradem atp... proste pecka.
  • UBISOFT jen oprasil letity koncept Age of Pirates ala Sea Dogs, je to vzasade uplne ten samy koncept jen hezci a lip zpracovanej, takze ne pro me to nic nevidaneho není. Ale lepsi to byt muze, nevim, zatím jsem to nehral.
  • Jack1947
    To je jenom tvuj nazor. Takze zaparis si to nebo budes jen nato plivat ? *7* Nebo jeste lip nehraj to. *3*
  • Nezlobte se na mě, ale tahle série je dělana pro děcka.
  • Jack1947
    Nejdrive si to zapar a pak si stezuj, ze ta hra je jak... to je tvuj nazor. Tohle fakt mam moc rad, kdyz si to nezaparim a pak rozhazuju vsude okolo ze to bude urcite horsi. *7* *12*
  • Tak nevidanym...koľko máš dnes poriadne spracovaných hier s lodmi na mori?
  • Tak ono trojka byla tak na hodnocení 4/10. Pokud je to teda lepší o dva body tak bych to adekvátně viděl na 6/10. Jinak dávat jakékoliv hře z této série 9 je blbost, jelikož je to to dělané jako auta v továrně. Ta hra ti nic nedá. Takzvaně hra bez duše.
  • Boli tri hlavné a príbehovo nadväzovali na seba, ale ten príbeh... No zbytočne aj hrať a samotná hratelnost bola úplne inde ako v pôvodnej trojke
  • je to mozny, ale po několika hodinách hrani prvního dilu jsem tuhle serii poslal do zapomeni prave kvůli nesmyslum jako jsem napsal vyse.A od te doby se radim spis k tem kteří si z AC tropi legraci a zaradily jsi ji po bok her jako CoD,NHL,Fifa,medal of honor a dalším , každý rok novy dil,, seriim:) Ale tahle ctyrka mozna bude dobra, i když jsme spis skepticky..ale zkusim.
  • Jack1947
    A bylo jich jen par, ( teda co vim ja.)
  • Vzhledem k hodnocení jinde ve světě pravděpodobně ne.
  • plně souhlasím s recenzentem ... jen mám větší výhrady k bugum kterých je ve hře mraky ... ale co by jste chtěli od tak obrovského světa *4*
  • Tady zas někdo neudržel seemeno a přepálil hodnocení.
  • Tak to môžeš kúpiť rovno, pretože aspoň dlcka k trojke stali za h... Škoda penazi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit