Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, zavidi 720p a 30 fps. *3*
  • Keyz
    Hra vychází na platformách: PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

?

Na PC/PS 4, Xbox One bude jiná verze později.

A jestli tohle má 9, tak ta nová bude mít 10 když bude stejná jen s pokročilejší grafikou :)
  • "Po dlouhé době jsem u Assassin’s Creed hry řešil, kam vrazím peníze, protože jich bylo pořád málo."
    Jojo, alespoň něco Ubisoft konečně upravil k lepšímu. Souhlas.

"Všechny ty uličky, proluky, balkony a zahrádky jsou navíc herně funkční a podporují stealthový přístup k hraní."
    Řekl bych, že tichému postupu spíš napomáhají všudypřítomné "skoč do mě" keříky a tradičně hluchoslepá AI, která sice vidí na pár set metrů rovně před sebe, ale že zešikma po pravé ruce deset metrů od ní s kvikuntím zapadne kolega do keříku, to už nějak moc neřeší.

"Nepřátelé útočí častěji a občas mají konečně tu drzost vás seknout, aniž by počkali na dokončení vašeho útoku na jejich kolegu."
    Pane recenzent, to bylo už AC:B, Ubisoft okolo této mechaniky tehdy dělal tanečky jak se souboje staly obtížnějšími a .... a nic, protože Ezio (a Connor a Edward tipji taky) umí udělat instantní 180° otočku a protiútok klidně během právě probíhající animace jiné bojové akce.
  • Leonidasss
    S tím si dovolím nesouhlasit, dvojka jedničku dalece převýšila a nastavila laťku tak vysoko, že ji další díly nedokázaly přeskočit ba ani se k ní přiblížit.
  • Chce tím pisatel recenze (který má jako žurnalista právě na podobné jevy upozorňovat) naznačit, že je naprosto samozřejmé a očekávané, když firma lže svým zákazníkům?

Že každá firma lže je naprosto samozřejmé a očekávané. To, že to není správny je věc druhá, ale na to ses neptal.
  • ringmancz
    trojku můžeš s klidem vynechat
  • "Když krátce po vydání trojky Ubisoft oznámil ryze pirátský Assassin's Creed IV: Black Flag, nemohl jsem se ubránit skepsi."
    To píšete velmi často (Risen II, SC:Blacklist) ... a pak téměř stejně často sázíte vysoká hodnocení. Takže kecy v kleci.

"Zároveň ale Kenway nejstarší není dvourozměrným charakterem."
    Za mne naprostý souhlas a poklona Ubisoftu. Příjemný avatar.

"Sliby o zpracování pirátské tématiky v „drsném stylu HBO“ samozřejmě zůstaly nenaplněny, protože míra kontroverze, kterou si dnes hry jako médium dovolí, je značně omezená."
    Chce tím pisatel recenze (který má jako žurnalista právě na podobné jevy upozorňovat) naznačit, že je naprosto samozřejmé a očekávané, když firma lže svým zákazníkům?

Vloženo znovu, předchozí pokus byl zapsán jako reakce na již existující komentář, i když tak nebyl zamýšlen.
  • LuckyBaal
    výborně napsaná recenze *4*
  • Nuda...
  • Nechápu proč se příspěvek uložil jako reakce, omlouvám se.
    Příspěvek má být samostatně.
  • "Když krátce po vydání trojky Ubisoft oznámil ryze pirátský Assassin's Creed IV: Black Flag, nemohl jsem se ubránit skepsi."
    To píšete velmi často (Risen II, SC:Blacklist) ... a pak téměř stejně často sázíte vysoká hodnocení. Takže kecy v kleci.

"Zároveň ale Kenway nejstarší není dvourozměrným charakterem."
    Za mne naprostý souhlas a poklona Ubisoftu. Příjemný avatar.

"Sliby o zpracování pirátské tématiky v „drsném stylu HBO“ samozřejmě zůstaly nenaplněny, protože míra kontroverze, kterou si dnes hry jako médium dovolí, je značně omezená."
    Chce tím pisatel recenze (který má jako žurnalista právě na podobné jevy upozorňovat) naznačit, že je naprosto samozřejmé a očekávané, když firma lže svým zákazníkům?
  • O nic nepřicházíš, to nejlepší už máš za sebou. *6*
  • jnsCZ
    Hned pod nadpisem je obrovský text Recenzovaná verze: PS3.
  • Jack1947
    Recenzovaná verze: PS3 A jejer, uz slepnes , s tebou to zacina jiti z kopce. Celkem strme. *9*
  • Je jen jeden opravdovej assassin a ten má na temeni vytetovaný čárkový kod :-P
  • Chcete to Svatou zemi!
  • Na čem to autor hrál a jak to šlapalo? nebo to se opět nedozvíme?
  • jak tady čtu, tak spousta čtenářů je překvapena výborným hodnocením, já to teda vidím naopak, jsem trochu zklamaný kvůli pirátskému tématu, kde nevyužili plný potenciál (a asi záměrně, jak píše recenzent), ale jinak 9 si to opravdu zaslouží
  • Proč dávají do té hry tak sééxy holky? Eeeeeee....
  • http://www.youtube.com/watch?v=IimDpk09wpc

Okay, okay, nemohl jsem si pomoct. Asi to bude..dobré..nejsem si jist.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit