Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nijak, PC verze výjde 19.11.
  • Heya, otazka pro pc hrace. Jak se hraje black flag na klavesnici a mysi? Da se to nebo i na pc je lepsi mit gamepad?
  • Škoda, ta kápě mi k pirátskému tématu vůbec nesedí. :-)
  • Jack1947
    Bez kape urcite ne, zpocatku taky nelze - Chce si to vydelat a pak se rozhodnout co si poridit.
  • Je možné (případně jak dlouho po začátku) získat nějaký vzhledem více pirátský a méně asasinsky oblek? Ideálně bez kápě. :-)
  • Jack1947
    To je ale jedna z podminek , Recenzenta (necetl) ze by se pokud mozno mel vyvarovat Spoileru, nebo aspon zduraznit pak by ale Recenze postradala smysl, nemela by tu udavanou vypovedni hodnotu, vlastne uz by hru hrat a kupovat nikdo nemusel. *3*
  • On je Ales tak trochu majstr ve spoilovani, ma s tim problemy uz delsi dobu.
  • Ezios
    Delas dobre,presne takhle jsem to mel ja :) Vychazela III a ja jsem si teprve uzival hrani Brotherhoodu..a dobre jsem udelal neni nad to zahrat si to tak jak to ma byt,tedy za sebou,co me ve II strasne chytlo a co ti doporucuju jsou symboly na budovach..uzasny jak autori vypraveji historii po svem,to me bavilo asi nejvic s cele serie.Skoda ze se hra o tom zmini jen letecky a kdyz jsem hral II poprvy vubec jsem si toho nevsiml..coz je skoda.
  • Mne se ta recenze moc libi, ale mozna je tam moc spoileru...
  • Nejhezci na vecech je to těšení se :)
    Si rikam, ze tohle by mohl byt prvni dil serie, kterej bych zkusil... Vypada to fakt hezky po vsech strankach.
  • Od začátku jsem říkal že to bude dobrá hra. Ale stejně jedna věc mně sere... na PC to vyjde až za měsíc. *16* Mněl jsem takovou radost že jsi to zahraju o prázdninách ale potom přišla zpráva že PC verze se opět oddaluje a radosti byl konec ! *9*
  • Jack1947
    Hlavne to nehraj, pac by se ti uplne znicil pohled na tu serii tak holt tenhle dil vypustis no.
  • Styx
    A četl jsi tu recenzi vůbec ? Podle mého si nečetl ani řádek , jinak bys věděl že to autor hraje 30 hodin . To zas není tak krátká doba . . .
  • Ristoro
    Nejvíce kritizovaná "moucha" byla to, že úvod byl 1/4 hry :D. To mě taky docela sralo. Buď měli udělat hru za Haythama a nebo ho tam dát jenom jako postavu, jak tomu bylo ve zbytku hry. Ale ne, že se za něho hraje a potom za Connora.
  • Lepší než jít do tuning shopu. *3*
  • Ristoro
    Nebudeš věřit. Dělá se to už několik let. Redaktoři dostávají hru o pár dní dříve, než vyjde, aby ji mohli zrecenzovat co nejdříve, pokud se jedná o velkou bombu, což AC IV bezpochyby je.
  • Jack1947: Piráti mají vliv na děj a velký. Piráti se mi nelíbí a nikdy ani nebudou. Připadá mi to dost neoriginální. Co bude přístě? Upíři v temném lese?
  • Ristoro
    Vynikající recenze. Naprosto souhlasím. Už od prvních videí, co jsem viděl, jsem věřil, že ta hra bude skvělá. Teď jen musím počkat na PC verzi :/. Jsem zvědavý, jestli to trumfne AC II.
  • Ristoro
    Chtěl bych být na tvojem místě a hrát všechny díly odznova, aniž bych je znal. Ztrácí to kouzlo, když máš každý díl projetý aspoň 3x :(.
  • Ono totiž záleží jestli hru hraješ od nevidím do nevidím nebo si ji zahraješ jednou za týden a k tomu sbíráš vlajky po celé Svaté zemi. A k tomu všemu hlavně atmosféra se soundtrackem brala dech a dle mého posouzení Altair byl nejlepší assassin, nebyl jako hollywůdská hvězda plná mužného vzhledu a milosti. Altair byl krutý a i těm, kteří mu řekli pravdu rval skrytou čepel do srdce a naivně si myslel, že se vždy skryje v davu. Napsal jsi to zcela správně, každého baví něco jiného. Jen chci, aby i druzí pochopily, co já vidím tak skvělého na AC1. Dodnes, když si pustím na YT nebo jinde soundtrack z ACéčka mrazí mě po zádech a hlavně po skladbě Assassins H.Q.! Vzpomínám si, jak jsem se díval z Masyafu na hory a říkal si, jestli mě za ně příběh někdy dovede. Dovedl a nebyla to jízda, u které by se člověk nezamyslel a jen jí prošel. Upřímně nikdy jsem moc nesdílel názor většiny. Většinu bavila Mafia 1 a mě zas bavila Mafia 2. Někdo zíral u AC2 a já vzpomínal na AC1 atp...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší