Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV let's play video nabízí 14 minut záběrů ze hry
23.7.2013 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
Ač sám svým komentářem překvapem, musím uznat, že mě po shlednutí videa Black Flag velmi zaujal ..
-
Vypadá to božsky. A pro budoucí komentátory prosím nechte si ty svoje posra*ý komentáře typu: eeee tohle už neni AC,eeee prosím ať změní název,eeee proč nosí kapuci jak re*rd ?,eeee je to dojná kr*va.. Narozdíl od CoD je na AC aspoň poznat nějaká ta práce a pokrok možná to bude tím že Ubisoft má přes 3000 zaměstnanců *1*
Poznámka: Proč jsou slova Ret*rd a Kr*va sprostá ? *7* -
-
Protože je rádi používají věštci jako ty kterým tohle připadá ehmm božsky. A jelikož musíš v komentáři který "reaguje" na věci které ani nejsou napsány použít tyhle slova tak se ani nedivím. Ono ne každému se chce číst tyhle chytrácké výlevy.
-
-
Mě se to líbí. Pro pirátský karibik mám slabost. Jediné co mě však štve, jsou ty "immersion" detaily, které ovšem nezvládá povětšinou žádná hra - proč se proboha při bouři nikdo nedrží? Proč při té samé bouřce s gigantickými vlnami pořád stojí jeden člen posádky na zábradlí lodi? Proč v tropech musíme běhat v několika vrstvách oblečení a zbroje, zatímco naopak třeba v zimě (Skyrim?) zase má půlka zbrojí odkrytou půlku těla? Přesně takové detaily mi hru kazí, to fakt vývojáři na tohle nemyslí?
-
-
Víš jak by to vypadalo blbě?? Polonahej Assassin *15* Navíc je to pirát a ti se prostě takhle oblíkali i v tropech.
-
-
Ale být to assassinka, tak už to tak blbě nevypadá, že *4*
-
-
Stahni si do skyrimu Frostfall mod a hned budes nosit v ledovych oblastech kozesiny atd abys nepromrzl...
-
Skyrim máš fantasy. AC:BF je zase něco jiného.
Jinak pro info.... v těch několika vrstvách se normálně v tropech chodilo, takže tady si lámeš hlavu nad reálnou věcí -
chapu tve rozhorceni, ale kdyby se tohle vsechno melo resit, tak je ta hra pak ale uplne nudna a nejspis i frustrujici. me treba zarazi, kdyz hl. hrdina skoci do vody, vyleze z ni a zacne strilet ze zbrani (wtf?) nebo kdyz skoci z obrovsky vysky, aby skrytou cepeli nekoho zabil a pritom si nezlomi obe nohy (cas 4:35), ale tyhle "detaily" nejak preziju, protoze vim, ze perfektni hra udelat nejde. a jestli jde, tak na ni budeme cekat jeste hodne dlouho.
-
-
Jenže to jsou detaily, které není problém odstranit. Ty paňáce stačí na lodi rozmístit jinak. To brnění či obleky by taky šly navrhnout smysluplně, aniž by to něco zásadního změnilo. Nechci dokonalou hru, ale rád bych, aby dávala v navrhnutých mantinelech smysl. Když si takových detailů všimne hráč, proč ne designér? Některé tituly se o vylepšování takových detailů alespoň snaží. Jiné moc ne, protože proč taky. Hlavně ať to vypadá cool. Však on za rok vyjde další díl, takže se nemá cenu zaobírat detaily.
-
-