Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV poběží na PS4 díky patchi v nativním 1080p
15.11.2013 | Adam Homola
145 příspěvků
-
Som zvedavy ci to tak naozaj bude byzerat.
-
Na konci roku 2013 sa musia pisat spravy o tom,ze nejaka hra vobec pobezi v 1080p,celkom smutne :D
-
-
Smutne?? Nebezi nahodou Call of Duty Ghost v 720p?
-
Smutné je, že jistá skupina, většinou nazývána PCčkáři, musí ke každému článku o konzoli vyka*at svůj slovní průjem, aby se tak vzájemně přesvědčili, že jejich hračka je lepší. Když vám konzole přijdou tak směšné, proč se vůbec obtěžujete zde o nich cokoliv psát? Bojujete snad za nějaký hráčský kodex nebo se snažíte spasit herní scénu svými radami? Jestli v tom spíš nebude něco jiného, nějaký druh závisti...
-
-
To není skupina nazývaná PCčkáři, ale skupina nazývaná koko*i. Do té spadají zástupci ze všech platforem a výsledný titul potom vypadá nějak takhle: ko*ot/[platforma] Pepa Novák.
-
duvod proc jim to vadi je ze konzole brzdej vyvoj her pro PC (aneb grafika se ted zas na 5 let zasekne a nikdo s tim nehne az do xbox two/PS5)
jinak black flag opet hrozna optimalizace na PC uz sou toho plny fora :D -
-
to není problém konzol, ale PC. Kdyby se na PC uskutečňovaly 5+ milionový prodeje u většiny AAA produkce, věř, že by se vývoj herních technologií nezastavil na limitech konzolí.
-
Konzole je krabice, která o ničem nerozhoduje. Rozhodují vydavatelé, kteří výrobu hry financují. A ti se většinou domnívají, že investovat větší peníz a lidi do optimalizace hry pro PC se jim nevyplatí. S tím ale nějaká konzole nic nenadělá.
-
A pak aby nehejtovali, kdyz se obevi nekdo jako ty... Diky vsem, tobe podobnym a jejich recem FLAME , flame everywhere...
-
-
Proč ten zbytečný rejp do PCčkárů? Já do kategorie PC hráče patřím, ale kdo si na čem hraje je mi jedno. Hlavně když si hraje *1*
-
-
Právě proto jsem schválně napsal "nazývána", protože tihle jedinci jsou nejvíc slyšet, i když komunitě jako takové dělají jen ostudu. Já respektuji když někdo zvolí/upřednostňuje jen jednu platformu, tak proč to nedělají i oni? Asi proto, že mají očividně nějaký komplex, kterého se zbavují tímhle ubohým způsobem...
-
-
Aha, jsem to nějako pochopil opačně jako rejp. Tak to se omlouvám *4*
-
-
Presne a kdo si hraje ten nezlobi, coz se o techto mamlasich rict neda... prskaj na konzole jak muzou ale kdyby mohli taky by si zahraly. *2*
-
-
-
A co je na tom smutného?
-
Však jim to chudákům dopřej :-)
-
-
Přesně mají dárek k Vánocům.
-
-