Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Born to the wealthy French merchant Philippe Olivier de Grandpré and an African slave by the name of Jeanne, Aveline was raised in a comfortable and privileged environment....end of story co se týká otroka
  • Veskoslav
    Není otrok jako otrok;) Ten dům pokud vím nebyl její, to, že dostávala hodiny klavíru? A? V té době žena neměla absolutně žádné práva, natož ještě černá. Je tam pouze krásná omáčka okolo. Nikdo by nesvěřil ženě, natož ještě černošce v té době jakoukoliv takovou "práci". A to že žije v luxusu? To jako nemůže být otrok? Otroctví má mnoho podob. Může to být nuzák v haleně, co těží někde v kamenolomu až po "vysoce" postavenou členku domácnosti, kdy má na starosti domácnost. Takto to fungovalo defacto až do občanské války v USA.
  • To jo no, ani ne během minuty. Za to může Veskoslav, ten jeho hater ho pronásleduje všude. *1*
  • Veskoslav
    V té době nic jiného ani černý být nemohl než otrok. Ať si tam tvrdí, co chtějí. Ale je pravdou, že ona je dcerou otrokyně a svobodného člověka. Což ale defacto v té době a v USA znamenalo politickou sebevraždu si vzít otroka. To by rozhodně nežili v luxusu. Stačí si projít bohužel dějiny USA, co se dělo s takovými páry. Většinou končili špatně. Přiznám se, že začátek jsem odbyl a přeskakoval, tudíž moje chyba a omluva za špatný překlad a milné informace. Stále to ale nemění nic na tom, že žena, ještě k tomu mulatka je jako pěst na oko a zhyrála luxusem se asi sotva stane bojivnicí za svobodu a vražednou mašinou.
  • chladas
    Taky by mě zajímalo kde vzali že je otrok O.o
  • Veskoslav teda nevim za koho si hrál ale Aveline měla do otroka sakra daleko, nebo mi chceš říct že otroci běžně žijou v luxusních sídlech maj hodiny klavíru a staraj se o firmy jejich otců? :D
  • "Naučí".... ale joudo on už uměl od začátku to co Ezio po třech dílech.
  • prudislav
    zdá se že jak tam neni čeština tak zdejší osazenstvo ani netuší ani základy jak to s Aveline je :-D
  • Miserius
    Tak tam už je spíš kompromis co se týče hraní... Kdybs hrál za nějakýho pecivála tak umřes hlady ještě cestou v ty jungli... A řešit kdo by koho zabil kuli tomu kdo déle trénoval... no, řekněme jen že to nemá moc smysl *15*

Vysvětlí už někdo tomu mínusovačí že kdyby to dělal trošku nenápadně, ani nás nemusí napadnout že to je mínuskovač a budem opravdu mrzutý? *1* na tohle se člověk podívá a hned se směje že jsme někoho naštvali
  • Veskoslav
    Pokud vím, tak Edward sloužil tři roky jako korzár a následně jako pirát. A ti musejí umět zacházet s mečem. Navíc Assasin byl těžce zraněný. A ano je mnohem pravděpodobnější, že se pirát naučí zabíjet stylem Assasina než černá otrokyně.
  • Pokud si dobře vzpomínám, tak se plavil na moři 2 roky jako pirát. Nicméně i když byl assassin těžce zraněnej, tak jako sorry ale několikaletý trénink assassina je stále víc jak nějakej random pirát.
    Mluvim teda hlavně o tom lezení po stromech, super deadly combo atd atd. Ač byla trojka horší jak předchozí díly, tak mi ten trénink dával větší smysl než v AC IV, tam vůbec žádný neměl.
  • Miserius
    Nijak se nikoho a ničeho nezastávám... Ale Edward byl pirát (předpokládám, že byl v boji zkušenej) a assassin byl těžce zraněnej ...
  • Yoda is that you ?
  • Jak tak koukám, tak někomu přišlo divný, že černá otrokyně porazí nějakou random stráž s výcvikem. A to, že v AC IV Edward umí vše hned od začátku jak nějaký mistr assassin a hned v první kapitole ( nebo dokonce v prologu ) porazí trénovaného assassina, to nikomu dutý nepřišlo jo ?
  • Magister_Peditum
    Holt, od té doby, co se děj AC přesunul za oceán to s ním jde k šípku (alespoň čtyřka předvedla větší volnost v pohybu).
  • Miserius
    Ten smajlík v Hledání min > Connor
  • Miserius
    Vysvětlil by mi někdo "subjekce neobjekce"?
  • Veskoslav
    Špatně jsem to napsal. Omlouvám se, v tom případě máš pravdu. Já zase mizím, můj proxy fanoušek dorazil:)
  • MidnighT91
    Jsem fanoušek Creedu a můžu vám říct že mě to od začátku do konce bavilo víc než celá slavná čtyřka, která mě chytla až 2-3 kapitoly před koncem.
    Edwarda prezentovali jako totálního Badass z kterého má bobky i sádlovous a nakonec takovej pozlacenej nudař.
  • janchor
    Inu, psal jsi, že "ženy se nevyrovnají", ne "tahle konkrétní postava". U ní chápu, že to může působit, jak to působí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit