Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    Aveline > Connor ,
    je to přeci jen menší hra oproti velkejm dílů za nízkou cenu , hlavní problém asi bylo to že to vyšlo po skvělý 4ce když je to spíš navzdory menšímu rozsahu lepší verze trojky
    hra má svý problémy ale po pravdě jsem to čekal o moc horší hru jako port z Vity (a na vitě byl uplně podělanej framerate a stejně to dostvalo sedmciky)
  • Veskoslav
    Chápu, co mi chceš naznačit. Ale ona byla otrok, který pomalu ani nevěděl, jak držet meč, natož jak s ním bojovat. To je to směšné. Příběh jak se z obyčejné chudé, černé otrokyně stala vraždící mašina mávnutím proutku. To je klišé. I III. díl je kliše, ale tam má Conor aspoň základ v tom, že ho vychovali indiáni a naučili jej bojovat. To je ten zásadní rozdíl a důvod. A je pěkné, že mi dáváš za příklad elitu ženských bojovnic, ale v současné chvíli to nemá s tímto dílem nic společného.
  • ajeje uz je to tady zase.
  • Jack1947
    Jde ti jen o naky "apostrofy" to neovladam, hloupy lidi beztak neradi slysel cizi kecy co sopu nudne. Ego ego a ego... pak by jsme tu mohli rozebirat vase nesvary pane anonym *15* a to by jsme se pak divily co.

"DO NOT JUDGE LEST YOU BE JUDGED" cirat z jedne knizky kterou by sis mozna ty a nejen ty mel precist. Rozsirit obzory.

Soudit te bude buh a ja uz nad anonymy zlamal hul berztak a podobnymi typy. *3*
  • janchor
    Mám za to, že herní kontext je při posuzování ohranosti nějakýho konceptu docela klíčovej, ale chápu, že to lze brát i optikou příběhů v jinejch médiích.

Nicméně tvoje hláška o tom, že se někdo někomu nevyrovná, je poměrně směšná. Předjímáš, že libovolná stráž je automaticky líp trénovaná, než někdo určitýho pohlaví? Ale no tak. Nehledě na to, že i "trénovanou" stráž by si třeba tyhle holky - http://en.wikipedia.org/wiki/Onna-bugeisha - daly k obědu.
  • Nejhorší díl ze všech Asasínů. Hra nedává naprosto žádný smysl...jednou jste malá holčička a najednou jste obklíčeni a máte bojovat, hned potom máte noční můru a najednou skáčete po střechách a v dalším okamžiku někoho zachráníte ze stodoly a už jste zase doma prostě DEMENCE
  • Proto budeš psát jak blbec v obou, když neovládáš ani jeden. Jack logika *1*
  • Erien
    http://images5.fanpop.com/image/answers/2049000/2049797_1318018021491.35res_248_300.jpg
  • Jack1947
    Ceskej jazyk je nudnej a navic narodni. *7*
  • Jack1947
    Ja radsi si prectu urcite pozitivnejsi recenzi v pristim Levelu... takhle tedy ne. Panove.
  • Neumíš česky, nesnaž se psát anglicky, protože ti nejde ani to.
  • Jack1947
    Absolutne vubec neberte sve mouchy hra ma ale na 4/10 cmon... its not that bad. Subjekce neobjekce je to proste trestuhodne malo. Ja souhlasim. s MidnighT91.
  • Ristoro
    Navíc má úplně stejné komba s čepelemi jako Connor a s mečem jako Haytham :D. Ani ty animace nemohli trochu zšenštit. Asi by je to stálo moc času :/.
  • Ristoro
    Dává to smysl, že to má 5/10 po světě. Všechno co udělali je to, že přeportovali hru z PS Vity dali za název "HD" a prodávají to za pětikilo. Jsem rád, že jsem si to nepředobjednal, protože to bych rozdýchával ještě dlouho.
  • Veskoslav
    Nemusí se jednat snad pouze o hry. Stačí se podívat na Hollywoodskou scénu. Příběh je kliše a hloupé klišé. Obzvlášť když je dokázáno, že ženy se v soubojích nevyrovnají mužům a ještě k tomu trénovaným. Tu Assasinku by zabil první stážce, co by ji viděl, ani by nemrkl. Uprchlý černý otrok se trestalo smrtí nebo zbičováním, což v případě ženy a většinou i u mužů byla smrt.

Prostě to hraje na "city", kdy máme litovat otroka, nejlépe černocha, který bojuje za spárvnou věc.
  • janchor
    Kolik takových her jsi hrál, aby to bylo klišé?
  • Ristoro
    Hrál jsi stejnou hru? :D Protože tohle je těžký pr*ser. A Aveline jsem nenáviděl už od začátku. Zlatý Ezio a Edward...
  • Veskoslav
    Právě že je ta hra takové horší kliše. Bojovat proti zlým otrokářům, angličanům a ještě za černou ženskou. A ano řešme opět číslo. Ta hra byla průměrná i na Vitu. Na pc navíc vyvstaly problémy, které nešli na to pidi display vidět. A nejde jenom o grafiku.

P.S: A čemu se divíš? V té době sotva mohla pobíhat černá holka sama bez doprovodu a nebýt otrokem.

A jinak průměrné hodnocení je 5/10 u téhle hry. Takže žádná sláva (PS VITA má 7/10). A ano hru mám už takřka dohranou. Osobně bych dal o stupínek vyšší hodnocení, ale milovníkům AC série naprosto nebude chybět a když ji vynechají, o nic nepřijdou.
  • Aveline je na celé hře právě to nejlepší v tomhle dílu. Má to své mouchy a našlo by se jich dost, ale hrát se to dá a čtyřku si to určitě nezaslouží. Takovou šestku by si ta hra zasloužila. Co se týče systému person, tak by to mělo být trošičku víc promyšlený, dle mého (aneb mohlo to sloužit podobně jako v hitmanovi, kde se převlečete za kněze, aby jste se dostali na svatbu atd.
  • MidnighT91
    Recenzi vůbec neberte vážně. Až na chudší grafiku je ta hra naprosto v pořádku. Je to obraz toho jak měla vypadat trojka a Aveline je jeden z jejich nejlepších charakterů. Naprostá povinnost pro každého ac fanouška...

Jsou tu recenzované hry které by si zasloužili horší hodnocení než toto a dostali 8. Tenhle kousek si 4 rozhodně nezaslouží! Navíc systém persón je geniální a krásně zapadá do potřeb série, přeji si ho zachovat do budoucích dílů.

Jedna z mála recenzí tady s kterou těžce nesouhlasím!!!

PS. Jako assassin se nedá schovat v davu lidí, protože jste všem neustále podezřelí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit