Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Revelations neukončí Desmondovu linii
15.7.2011 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Jo - to ja to od dvojky papam i beze zmen. Ta hra je totiz moc dobra.
Ty snad nemas nejakou oblibenou serii, ktera ti proste sedi tak jak je?
Urcite jo. A i kdyby ne, tak si muzes odpustit tenhle (velice oblibenej) povyseneckej pristup. -
Tohle není žádný troll. Chodíš moc na 4chan, když ve všem vidíš trolling, propláchni si hlavu na sluníčku.
Konstatoval jsem toto: zatím budiž, je to dobrá série, sice jsou si díly dost podobný a za plnou cenu, ale příběh Vás u toho drží a stejně spoustu lidí pirátí, takže to mají zadara...
Ale chcu vidět, jak se to vyvine. Jestli bude placená online služba, jestli budou předražený DLC, jestli budou díly pořád stejný.
Ubi zouší, co všechno hráči sežerou a zatím papáte pěkně... aby se vám časem neudělalo špatně. -
Tak třeba, během jedné z občasných návštev v *kchm kchm*, podniku pro osamělé zabijáky došlo k vzniku oplodněné zygoty a... nu, to je divoká spekulace...ale antikoncepce v dané době...;)
Nicméně uvidíme, Revelations umožní sledovat Altaira i jinak, než pomocí Animu, takže by asi nebyl problém vymyslet další "systém". -
To je to pravidlo Animu, ktery clanek zminuje? Ze se daji extrahovat jen ty vzpominky, ktery v sobe nosil v dobe poceti potomka?
Nebo o co jde? -
Len by som chcel podoknut, ze ezio by mal prezit..teda prezit do bodu ked uvidim ako pocne dalsieho potomka. Predsa len cela ta pamat je ulozena v dna ktora sa musi posunut dalej. Rovnako ako sme v dvojke hrali chvilu za altaira a videl ak on na vezi predal svoju dna dalej a o altairovej pamaty dalej nevieme. Aj ked v clanku pisete o pravidlach animusu neviem ci myslite prave toto preto som to chcel zo svojho pohladu objasnit. Ja viem ze je to len hra a cele je to nezmyslel ale preco by sa stym v dvojke tolko trapili keby sa teraz nato vykaslali a my by sme videli ako ezio umre a zrazu ma dakeho 16rocne potomka o ktormo nikto nevedel a este by mal spomienky na otcovu smrt. To hadam nespravia:)
-
Ezia zabít nemůžou, z důvodu, že pokud by žemřel tak vzpomínky na jeho smrt by nemohli přejít do další generace, leda že by jsme se jeho popravy zúčastnily nepřímo v nějaké té ženě ;-)
-
už jsem si říkal že abys ty tady nezačal trollit *8*
-
Dúfal som, že už tú príbehovú bublinu uzavrú.....achhhhhhh
-
Hra je sice výborná ale ty obleky jsou strašně přeplácaný, pokud to takhle pujde dál za cvilku se Assasin nepostaví...
-
Odpověd trabantu .. omlouvám se že to není přímo překlep ...
-
A copak nevznikla ? jsem slepý nebo co pak se ti nelíbilo ? ..
-
Zajímalo by mě, co tam chtějí pořád dávat. Asi to musí být dobrá recyklace. Vždyť už AC2 byl po několika hodinách dost velká nuda. Prostředí je hezké, města detailní, to ano, ale úkoly a hratelnost dosti stereotypní. Navíc to "sci-fi" pojetí mi nepřijde příliš vhodné, lepší by bylo, kdyby hra byla koncipována jako historická akční hra, bez Animů a podobných věcí.
-
Začínají dobře... no, uvidíme kde skončí a jak moc velký AC ovce se zvás stanou...
-
při vývoji Brotherhood se kasali, že tohle ukončí Eziův příběh a soustředí se jenom na trojku. A když si člověk zahraje Brotherhood, tak ta hra má k tomu našlápnuto.
-
*1* *1* Počkej, ty sis myslel, že ukončí Desmonda ? *1* *1*
Tak to konec... Zůstane asi rozdělanej příběh a přepneme se na jinej ne ? Wake up! -
Můžu se zeptat, kdo si proboha myslel, že se ukončí Desmond ?
-
pod to se podepisu !
-
Asi si to nejuvědomuješ, ale nejde jenom o peníze. Místo těchhle dementních pokračování mohla vziknout hora dalších kvalitních a lepších titulů...
-
A kde jsi vzal že to má být konec ? to byly pouze spekulace ... až teď víme od nich jak to půjde dál ..
-
engine není jenom o grafice.. A vidíš třeba to kamenem rozbít okno. je to samozřejmě blbost, ale i tohle by byl nový herní prvek. Třeba rozbiju z venku okno > stráž vevnitř se jde podívat kdo to hodil a šup můžu sejmout cíl. Tohle je příklad co by třeba mohl přinést nový engine.