Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Revelations neukončí Desmondovu linii
15.7.2011 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
uf už jsem se bál ze moje třetí nebo druhá nejoblíbenější herní serie skončí
-
proč ste všichni udělaný z enginu?? například u téhle hry je podlemě hlavní hratelnost nee jak se leskne zem nebo jestli de kamenem rozbít okno...
-
Totiž ono je potřeba se soustředit i na jiné věci, než je vraždění. Pozadí a příběh AC je možná svým způsobem praštěný a over-the-top, ale dává smysl a jde dost do hloubky. Tedy zejména v AC2.
-
jo věříš tomu? Neříkali před pár týdny že ukončí celý příběh a pak se začne nanovo. Fakt jim věříš?
Po hw stránce to sice benefit je ale novej engine může přinést nové mechanizmy a fíčury. -
cha, prej příběh, o co v té hře vůbec jde? nikdy jsem to nepochopil a to jsem všechny díly už dohrál dvakrát *1* pořád se tam zabíjejí zástupy strašně důležitých lidí, ale proč? vždyť se tam nic nemění, žádný zvrat, takhle to může pokračovat donekonečna...
-
Todle by měl být poslední díl na tomto enginu ... tak uvidím jak to dodrží .. navíc není stále nejhorší .. nemám zase chuť si stále každý rok kupovat novou grafiku atd...
-
:D a ty si to musíš kupovat ? :D
-
A prdlajs ... vyjde to možná někde v prosinci a to je už konec roku. Navíc Call of Duty neumí ani vydat kvalitní díl .. a to Assassins Creed zatím umí ... až nebudou tak něco říkej .. (piš)
-
A bude vadit, že těch her bude tolik? Jestli si to zachová kvalitu tak ať jich je klidně hodně.
-
Dokud je ta hra tak výborná, jako teď, tak ať vyjde klidně ještě 10 dalších dílů...
-
Vazne? Lebo nevedel som...
-
Já jsem za každý Assassin's Creed rád. Pro mě to je jedna z nejzábavnějších her současnosti.
-
Ale no tak proč vlastně neudělat ještě pátej díl na stejnym enginu. Když to tak sype ne?
A třeba by mohla obživnout ta ženská jako e se to někomu zdálo. Nejlíp třeba Shephardovy z Mass Efekctu, aby se ty série mohli propojit *11* *11* -
jasně, že to žádnej příběh neukončí. To ani třetí Crysis (ten byl původně zamýšlen jako trilogie). Chtějí z nás vytřískat, co nejvíc peněz...
-
Doufal jsem, ze konecne umre :)
-
osobne mi nevadí že bude vydávaný ako call of duty... len aby si zachoval kvalitu a istý progress ... čo ma serie je cena... nehodlám vyhadzovať dalších 50 € na exkluzivku...
-
Assassins Creed už vychází častěji jak Call of Duty, jen na PC budou tento rok 2 díly........takže jsem rozhodně nečekal, že něco skončí, dokud budou prodeje bude i Assassins Creed, klidně se můžeme dočkat 10+ her.