Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    to nevadí...Ezio mel taky Magnum schovanou v rukavu *7*
  • Krescz
    ten maník na obrazku vypada jako hlavni padouch ze 3 (nemyslim toho fotra)....mozna tam je souvislost....jinak vubec me neprekvapuje dalsi dil....troufnu si tvrdit, ze se dockame i Assassina, ktery bude behat v nasi dobe nebo dokonce v budoucnosti a definitivne nakope Templare do zadnice *6*
  • Magister_Peditum
    Jenže v roce 1630 ještě neexistovaly muškety s křesadlovým zámkem, jako drží ten chlápek ve videu.
  • ne, ja nehrál žádny dil a ušetril tak spoustu času, vidiš
  • ja nehrál žadny dil AC, je v tom nejaka souvislost?
  • Má cenu vůbec tuhle sérii ještě hrát? Trojka byla naprostá sračka, po které se mi celá série naprosto znechutila...
  • h0p3
    Tipuju pokračování Kenwayovic, rodinné ságy. Aspoň podle toho ponytailu kterej měl i Haytham, pokud mě paměť neklame. A ani mi to nevadí. Čtyřka pro mě byla svěží vítr do plachet, co se téhle série týče. Takže já se těšim.
  • Další AC hra? Už se těšííí..... *6*
  • Miserius
    Odehrává se to v 18. století, takže ano
  • TheGGG
    z pistolí tam pokud si vzpomínám stříleli templáři dost.
  • takže vubec *1*
  • tam nějaký Templář střílel z pušky?
  • Me je nejake dojeni uplne u zadni casti tela. Pokud se jedna o dobrou hru tak at klidne vydavaji dalsi dil kazdy tyden. Pokud to bude hra blba, tak at ji radeji nevydavaji vubec.
  • Miserius
    Takže celej Black Flag se mi jen zdál?
  • TheGGG
    to není pravda, podívej se na Putina, jasnej templář.
  • Ty jsi asi nikdy nehrál novější díly série co?
  • kubi-wan
    Spíš bych to tipoval, že se bude hrát za asasínskýho zběha, než za templáře. Vlastně to otvírá vrátka pro docela fajn potenciální storku chlápka, kterej začal vidět mezery v pravidlech asasinskýho řádu...
    Ale to jsou asi jen moje planý tužby, od trojky už jsem žádnej díl nehrál...
  • a čím bude nabitý podzim? ja se nejak na nic neteším ani nic neregistruju že by neco zajimaveho melo vyjít.
  • az na to že templari zanikli začatkem 14. stoleti a rizhodne nestrileli z pušek
  • Neustale dojeni jedne znacky dokola, dokud to jde :) Takovy mam aspon ja osobne pocit z Assassin's Creed. Muze to byt dobre, ale na me to z nejakeho duvodu pusobi negativne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit