Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Unity bude blíž odkazu prvního dílu
11.8.2014 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Uff, už jsem se zhrozil, že udělají totálně nudný díl, jako byl ten první.
-
Doufám že to moje starý železo utáhne.
-
Les miserables assassinos? woodkind soundtrack? Europa ? welcome back AC from the grave !
-
Že by konečně konec pitomýho zjednodušování? No uvěřím až uvidím... :)
-
-
konec zjednodusovani? a videl si ten gameplay na hru? v kazdom novom AC je vzdy nieco ulacovane , stale viac a viac orezanejsia hratelnost a spravene tak aby to dokazalo hrat aj soplave decko, zahraj si AC 2 a potom si daj brotherhood kde su uz prve naznaky, a postupuj dalej az ked sa dostanes k AC 4 ... potom mi povedz nieco o zjednodusovani... a unity zatial nevyzera o nic lepsie
-
Přesně, nevydával náhodou kdysi Ubisoft taky Prince of Persia: Sands of Time, Warrior Within a ještě ten třetí? Tam mi skákací pasáže přišly o dost víc challenging a když jsme u toho tak soubojové taky *4*
-
-
Tak ale to je trochu nefer zrovnavanie. V Prince of Persia je zaklad hratelnosti to skakanie a lezenie, v AC je to skor moznost pre pestrejsi pohyb, nie zaklad hry, keby malo byt lezenie na kazdu budovu vyzva, tak by som tam nahral asi 300 hodin a bol z toho totalne znudeny (pripadne frustrovany...pravdepodobne oboje zaroven) a po chvili by som sa nato vykaslal a presuval sa po ulickach, neni to ani ziadny Tomb Raider.
To co funguje v linearnej hre, ako je PoP, ci TR, nemusi zas tak dobre fungovat v otvorenej hre, ako je AC.
Ako sa hovori, kritiku vie zniest kazdy *3* -
-
to je asi věc názoru, preferencí a herního skillu každého jedince, mě třeba těžce nudí lezení tak jak je tam udělané teď, tedy držet zmáčknutý jeden čudlík a k tomu hýbat páčkou ve směru lezení aniž by šlo spadnout, člověk ležící na posteli v komatu by zvládnul parkour v týhle hře, kdyby jsi mu ten ovladač strčil do ruky a opřel mu prst o ten správný čudl.
jediná challenging věc na těchle hrách jsou stealth mise, které zahlásí fail jakimile tě někdo zmerčí a musíš začít od začátku, a to je ten nejlacinější způsob jak navýšit obtížnost co znám, celou dobu tě hra nechá vraždit stráže po desítkách Rambo stylem, pak najednou vyhlásí že se hraje stealth mise a když jsi vidět tak ji automaticky ukončí, i když víš ze kdyby tě hra nechala tak ty stráže bez problému pobiješ, tak jako 1000x předtim -
-
o skille to myslim nie je vobec, ja som hral aj Princa a bavil ma az moc, ale ako som pisal, tam to bola hlavna napln hratelnosti, v AC mozes vyliezt kam chces a keby to malo byt zbytocne zlozite, tak to skor zacne nudit a vo vysledku to stiahne ku dnu celu hru, sam som sa o tom presvedcil nedavno, ked som si znovu dohral AC1, prvych par hodin si hovorim, ze fajn, ale po case som nadaval na kazdom kroku na to krkolomne a spomalene lezenie.
Pri AC3 som sa venoval hre a lezenie si skor uzival, ako sa nudne pozeral, kedy tam uz konecne ten borec vylezie a popravde stlacat jedno tlacitko, ci dve, uz ziadna vyzva aj tak nie je, tak preco to neulahcit, ako to je v AC serii teraz? to je asi to najrozumnejsie, co v tejto serii upravili, naopak mi skor vadi boj, kde je Assassin schopny behom dvoch sekund sposobit nepriatelovi asi 20 bodnych ran svojou skrytou cepelou...toto by som este chapal, ale ked v polovici bodania prestanem, tak on stale zije a bojuje dalej, ako by sa nic nestalo, po desiatich zasahoch cepelou do hrude! preco proste nemoze zdochnut jednou/dvomi dobre mierenymi zasahmi do krku trebars, preco z neho musim robit reseto? nemam to rad, dlho to trva a je to neefektivne, to by mohli nejak doriesit, nech to nevyzera tak komicky/
A dalsia vec, ktora mi nie len, ze vadi, ale dokonca ju vobec nechapem je fakt, ze vsetky postavy v hre sa pohybuju, ako samotny Assassin, cize straze ak ma nahanaju po strechach, tak ja ako majster lezenia, by som v tomto mal mat navrch, som predsa spickovy vrah! ale kdeze, oni si veselo skacu, ako majstri za mnou, to uz potom vyzera uplne debilne, nehovoriac o tom, ze to dokazu aj bezny civilisti *1*
Lezenie mi ale rozhodne v tejto hre nevadi, som zato len rad, ze nemusim na kazdom kroku bojovat aj s budovami.
-
-
-
Princové byli boží, hlavně WW - na ten vzpomínám pořád :)
-
-
jj vlk taky sliboval...
-